Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler canım

Hic tartilmak istemiyorum dün cok fazla artiydi

Perşembe menum

12.00
Yogurt
Elma
1 avuc kuruyemis

3 tane brezilya cevizi

18.30
2 yumurta
Peynir
Yesillik
4 zeytin
3 dil. Tb ekmek
Zipzip-
Afiyet olsun ablacim ❤
Olsun kac olursa olsun tartil yeniden basla bu hafta yarismaya katil adim yarisida yok

Bende Leslie yi burda öğrenmiştim canım çok faydasını gördüm pandemi başında 77 kiloydum boyumla çok uyumluydu sonra pandemi de psikoloji kalmadı resmen yemeğe verdim kendimi derken oldum iri kıyım

Hep birlikte onu 85,75,65 yapıcaz
İnanın o kadar çok istiyorum ki eşim birşey demese de ben kendi vucüdumdan tiksinmeye başladım aslında kilo vermeye başladım sonra bişey yapmadığım için kollarım karnım sarkmaya başladı daha çok tiksindim kendimden bunu kendime psikolojik durumuna getirdim yani kendi kendimi imha ettim resmen herkes kilo konusunda daha çok üstüme gelmeye başladı kimse beni anlamak istemeyince bende kendimi tamamıyla saldım sonucum yine kendime oldu bu durumdayım

Dün tartıldım diyetsyende 95.3
Gider o kilolar gider sen pes etme yeter ki..
Zaten ufaktan gitmeye başlayınca motive oluyorsun..
Bugün 5. Günüm kahvaltıda 1 yumurta,lor,kırmızı biberden oluşan omlet yedim ve doydum yanında zeytin ve şekersiz çay içmiştim.. Yani 5 günde bile alıştım porsiyon küçültmeye
Tabi daha sık acıkıyorum ama ara öğünlerle geçiştiriyorum insallah daha iyi olur zamanla..

60.1 geçen cuma
Bu cuma 60.0
-100gramcik
Ekside olman güzel canım
Eksin güzel canım tebrikler
Teşekkürler canım
Geçen cuma 79.9
Bugün 79.55

Bu hafta masterfit yarışında yokum
Ekside olman güzel canım tebrikler

Benim en büyük sıkıntı yemek yemek değil aksine çok yemeyi seven bi insan değilim dengesiz beslenmeye başlamıştım zaten ondan sonra oldu herşey yani karma karışık bir durum var ortada yıllardır çayı şekersiz içerim tatlı zaafım sadece oluyor onda da tutamıyorum kısıtlayamıyorum kendimi

Hadi bakalim hayirli olsun
Geçen cuma =65.7
Bu hafta cuma =63.9
Fark = 1.7
Yüzde = 2,59

Eki Görüntüle 2941839

Zipzip-
@Filiz16

Masterfit e katılıyorum ama regl bekliyorum ona göre
Waav harikasin tebrikler canim
Eki Görüntüle 2941840 geçen cuma 61,6
Bugün 59,4
Eksi - 2,2

Zipzip- @Filiz16 Cordelia Wilma11

MasterFit'e katılıyorum
Waav tebrikler supersin canim
Gecen hafta 68.6
Pazartesi fenaydi
Bu hafta 68.0

Fark 600gr Eki Görüntüle 2941813 @Zipzip- Cordelia @Li_zigi
Tebrikler canim
Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 74.7
Güncel = 74.3
Fark = 0.4
Yüzde = 0.54
Zipzip- @Filiz16

Ben bu hafta masterfite katılmasam iyi olacak haftasonu menülerimi kontrol edemem kızlar pazar günü döneceğim.
Tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…