Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ekside olman guzel tebrik ederim canim ❤
Yarışmaya neden katilmiyorsun

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Su hastaligi bu hafta bir atayım kaptanım bu hafta ne doğru düzgün uyuyabildim ne yürüyüş yapabildim yediklerimi duzenlemekte zor oldu haftaya kaldığım yerden devam ederim dün gene gece 5 e kadar uyuyamadım ve 20 dk oluyor kalkali

Tamam canım dinlen bu hafta

Hayırlı olsun baslangicin menulerini bekliyoruz
Guzel eksi canim
Hic tartilmak istemiyorum dün cok fazla artiydi

Perşembe menum

12.00
Yogurt
Elma
1 avuc kuruyemis

3 tane brezilya cevizi

18.30
2 yumurta
Peynir
Yesillik
4 zeytin
3 dil. Tb ekmek
Zipzip-
Neden cok artiydin menulerin belli
Geçen cuma 79.9
Bugün 79.55

Bu hafta masterfit yarışında yokum

Eki Görüntüle 2941866
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.8
Fark -800
Bu hafta katilmayacagim kizlar,misafirlerim geliyor yatili,cok dukkkat edemeyebilirim

Tünaydin
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 71.8
Fark: 1.3 kg

Yarismaya katiliyorum Zipzip-

Geçen hafta cuma 61,2 kg.
Bu cuma 60.25

Fark. 950 gram

Oran 1.55
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi

MasterFit e katılıyore
Tebrikler kizlar guzel.eksiler

@Byrmseyda2505 bugun menunde beyaz ekmek var dedim cevap bile vermedin,menülerinde kesinlikle beyaz una dahi bisey olmamasi lazim kilon yuksek oldugu icin 6dilim ekmek olmasi lazim ama cavdarli,tambugday,tahıllı bol sebze ve protein

@Byrmseyda2505 bugun menunde beyaz ekmek var dedim cevap bile vermedin,menülerinde kesinlikle beyaz una dahi bisey olmamasi lazim kilon yuksek oldugu icin 6dilim ekmek olmasi lazim ama cavdarli,tambugday,tahıllı bol sebze ve protein
Fark ettim yazdığınız ama cevap vereceğim diye görmedim kusura bakma lütfen diyetisyenim veriyor bana listeyi dün gitmeden kahvaltı yapmıştım farklı listeydi şimdi yine değişti listem hatta hemen atıyorum yeni listemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…