Nehirime yapacaktım alıntı senden aldımNe kadar eksilmişim? Eferim bana
Eksi eksidir tebrikler canimGeçen cuma 79.9
Bugün 79.55
Bu hafta masterfit yarışında yokum
Tebrikler migim harika eksildin
Tebrikler canim cok iyi vermişsin
Tebrikler canimEki Görüntüle 2941866
Gecen hafta 71.6
Bu hafta 70.8
Fark -800
Bu hafta katilmayacagim kizlar,misafirlerim geliyor yatili,cok dukkkat edemeyebilirim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Tebrikler canim cok iyi vermişsin
Tebrikler canim
TeşekkürlerEksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkürler canımHadi bakalim hayirli olsun
Waav harikasin tebrikler canim
Waav tebrikler supersin canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Eksn harika tebrlk ederlm
Herkes kendince yıkımlar yasiyor onemli olan yeniden ayaga kalkmak. Sende yapabilirsinSabah 6buçukta uyandım o zamandan beri bakıyorum sayfaya o kadar güzel eksiler var ki gerçekten kendi adima üzüldüm demek ki dedim ben kendim istemiyorum çabalamak mücadele etmek çünkü istemek çok önemli ki insanlar başarıyor bişeyler ben ilk diyetisyene başladığımda o kadar hevesliydim ki 1 hafta da 3 kilo vermiştim sonra bi yıkım yaşadım pes ettim sonra çocuk sahibi olmak için yeniden tutundum şimdi yeni listemle bu hafta yeniden başaracağım inşallah bu sefer olacak (başınızı ağrittim hakkınızı helal edin) daha sitemkarlık isyankarlık yok herkes başarıyor bende başaracağım inşallah hepinize desteğiniz yazılarınız için çok ama çok teşekkür ederim
Sagol canimEksn harika tebrlk ederlm
Sende başaracaksın canım 100 ve üstünden 60 lara 70 lere inenler var sen yeterki vazgeçmeSabah 6buçukta uyandım o zamandan beri bakıyorum sayfaya o kadar güzel eksiler var ki gerçekten kendi adima üzüldüm demek ki dedim ben kendim istemiyorum çabalamak mücadele etmek çünkü istemek çok önemli ki insanlar başarıyor bişeyler ben ilk diyetisyene başladığımda o kadar hevesliydim ki 1 hafta da 3 kilo vermiştim sonra bi yıkım yaşadım pes ettim sonra çocuk sahibi olmak için yeniden tutundum şimdi yeni listemle bu hafta yeniden başaracağım inşallah bu sefer olacak (başınızı ağrittim hakkınızı helal edin) daha sitemkarlık isyankarlık yok herkes başarıyor bende başaracağım inşallah hepinize desteğiniz yazılarınız için çok ama çok teşekkür ederim
Herkes kendince yıkımlar yasiyor onemli olan yeniden ayaga kalkmak. Sende yapabilirsin
Mevlam hepinizden razı olsun inşallahSende başaracaksın canım 100 ve üstünden 60 lara 70 lere inenler var sen yeterki vazgeçme
Teşekkürler canımHadi bakalim hayirli olsun
Waav harikasin tebrikler canim
Waav tebrikler supersin canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Eksin harika
Canım tatlıyı bende severim şerbetli dışında olanları.. diyet aşamasında da yulaflı tarçınlı kakaolu meyveli tariflere yöneldim ara öğünlerde iyi oluyor.. Tıkıyor bi de bu tarifler insanı canım.. mesela başka tatlı yesen gidip 2. Dilimi 2. Porsiyonu yersin ama bunları yapınca gerçekten başka yemek istemiyorsun tatlıya düşkünlüğünü azaltıyor en azından..Benim en büyük sıkıntı yemek yemek değil aksine çok yemeyi seven bi insan değilim dengesiz beslenmeye başlamıştım zaten ondan sonra oldu herşey yani karma karışık bir durum var ortada yıllardır çayı şekersiz içerim tatlı zaafım sadece oluyor onda da tutamıyorum kısıtlayamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?