Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 6buçukta uyandım o zamandan beri bakıyorum sayfaya o kadar güzel eksiler var ki gerçekten kendi adima üzüldüm demek ki dedim ben kendim istemiyorum çabalamak mücadele etmek çünkü istemek çok önemli ki insanlar başarıyor bişeyler ben ilk diyetisyene başladığımda o kadar hevesliydim ki 1 hafta da 3 kilo vermiştim sonra bi yıkım yaşadım pes ettim sonra çocuk sahibi olmak için yeniden tutundum şimdi yeni listemle bu hafta yeniden başaracağım inşallah bu sefer olacak (başınızı ağrittim hakkınızı helal edin) daha sitemkarlık isyankarlık yok herkes başarıyor bende başaracağım inşallah hepinize desteğiniz yazılarınız için çok ama çok teşekkür ederim

Herkes kendince yıkımlar yasiyor onemli olan yeniden ayaga kalkmak. Sende yapabilirsin

Sende başaracaksın canım 100 ve üstünden 60 lara 70 lere inenler var sen yeterki vazgeçme

Canım tatlıyı bende severim şerbetli dışında olanları.. diyet aşamasında da yulaflı tarçınlı kakaolu meyveli tariflere yöneldim ara öğünlerde iyi oluyor.. Tıkıyor bi de bu tarifler insanı canım.. mesela başka tatlı yesen gidip 2. Dilimi 2. Porsiyonu yersin ama bunları yapınca gerçekten başka yemek istemiyorsun tatlıya düşkünlüğünü azaltıyor en azından..
Değişik tariflere bak günü gelmeden hazırla ara öğününü gerekirse ana öğününü ki acıkınca başka şeylere saldırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…