Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben demedim sen dedin 🤣🤣

He yaaa gıygıygıy🤣🤣
Yok sen dedin ben demeidm
Sibelime yoldu 🥺 içindekilerin dışa vurumu yaşanmış. Biriktirme tatlım hasta edersin kendini.
Ya bazı şeyler üst üste geldi hocam. Valla bu camiada ben çok fazla duramam. Çocukların geleceğini değilde kendi menfaatlerini düşünenleri görünce canım çok sıkılıyor.
Bazı şeylerde öne çıkmak istemiyorum artık. Çektim kendimi bu sefer herkes anlasın diye ama anlaması gerekenler anlamadı. Hiç alakası olmayanlar daha çok üzerlerine aldılar. İnanın öğretmenler odasına girmiyorum artık. Konuşulan muhabbetler araba , sen şunu aldın model ne özelliği ne ev, şurada şu fiyat burada bu fiyat. Eğitim öğretim adına birşey konuşulmuyor şimdi duramadik il milli eğitim proje başlatmış bu sene ilk defa burada uygulanacak bizde dört arkadaş gönüllü olduk. Şimdi bu göze batıyor. Dilimin ucuna geliyor söylemek istiyorum aman Sibel üç günlük dünya kalp kırmaya değmez diyorum ama yine ben üzülüyorum. Azıcık eğitim öğretim sürecini takip etseniz araba ile evleri az arastirsaniz azıcık kendi mesleginize yonelseniz diyecem sonra bizlere bu sitemi etmeseniz diyeceğim ama yine sus diyorum.
Afiyet olsun kaptanım.
Teşekkürler hocam

İyi akşamlar, 4-5 ay önce gruba yazmış ama bırakmak zorunda kalmıştım. Tekrar başlamak istiyorum kısmetse. 4 aydır haftanın 3 günü ağırlık idmanı yapıyorum. Bu sürede yediklerime dikkat ettiğim için 64 kiloya kadar indim. Hedef kilom 58. Motivasyon eksikliği yaşıyorum bu ara. Umarım motivasyonumu yakalarım tekrardan.

YAŞINIZ: 34

BOYUNUZ: 164

KİLONUZ: 64.5

HEDEF KİLONUZ: 58

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: memur ( doğum iznindeyim şu an)

ÇOCUK SAYISI: 2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme dönemi

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

Zipzip- Zipzip- LenaG LenaG

Başka etiketlemem kişiler var mıdır?

Yok sen dedin ben demeidm

Ya bazı şeyler üst üste geldi hocam. Valla bu camiada ben çok fazla duramam. Çocukların geleceğini değilde kendi menfaatlerini düşünenleri görünce canım çok sıkılıyor.
Bazı şeylerde öne çıkmak istemiyorum artık. Çektim kendimi bu sefer herkes anlasın diye ama anlaması gerekenler anlamadı. Hiç alakası olmayanlar daha çok üzerlerine aldılar. İnanın öğretmenler odasına girmiyorum artık. Konuşulan muhabbetler araba , sen şunu aldın model ne özelliği ne ev, şurada şu fiyat burada bu fiyat. Eğitim öğretim adına birşey konuşulmuyor şimdi duramadik il milli eğitim proje başlatmış bu sene ilk defa burada uygulanacak bizde dört arkadaş gönüllü olduk. Şimdi bu göze batıyor. Dilimin ucuna geliyor söylemek istiyorum aman Sibel üç günlük dünya kalp kırmaya değmez diyorum ama yine ben üzülüyorum. Azıcık eğitim öğretim sürecini takip etseniz araba ile evleri az arastirsaniz azıcık kendi mesleginize yonelseniz diyecem sonra bizlere bu sitemi etmeseniz diyeceğim ama yine sus diyorum.

Teşekkürler hocam
Canım ben bıraktığım zamanlarda da aynı şeyler konuşuluyordu değişmemiş değişeceğini de zannetmiyorum. Senin bu örnek verdiklerinin yanında bir de mış gibi yapanlar var ben en çok onlardan korkuyorum. Hani tribünlere oynuyor dönenler var ya işte onlar. Sen arka planda elle tutulur bir şeyler yapar gündeme gelmek istemezsin onlar basit şeyleri vitrine koyup göz boyarlar. Doğru bildiğini yap inandigin yolda yürü kuzum. Yozlaşmış zihniyete sahip iş arkadaşların seni mutlu etmez ama eminim seni örnek alan vardır.

İyi akşamlar, 4-5 ay önce gruba yazmış ama bırakmak zorunda kalmıştım. Tekrar başlamak istiyorum kısmetse. 4 aydır haftanın 3 günü ağırlık idmanı yapıyorum. Bu sürede yediklerime dikkat ettiğim için 64 kiloya kadar indim. Hedef kilom 58. Motivasyon eksikliği yaşıyorum bu ara. Umarım motivasyonumu yakalarım tekrardan.

YAŞINIZ: 34

BOYUNUZ: 164

KİLONUZ: 64.5

HEDEF KİLONUZ: 58

MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: memur ( doğum iznindeyim şu an)

ÇOCUK SAYISI: 2

KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme dönemi

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

Zipzip- Zipzip- LenaG LenaG

Başka etiketlemem kişiler var mıdır?
Hoş geldiniz. Yaaa zipzipimi etiketlemişsin duygulandım. Bayağı uzak kalmışsın. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde yoluna devam edersin. :KK60:

Selam
Bugünki menüm

Öğlen
12 civarı
3 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytin
Bir ince dilim tost ekmeği 1 tl kaymak 1 tk marmelat

Ara:
16 civarı
140 gr hindi budu
Bol kase marul

Akşam 19.30
1 adet hamburger köftesi
1 lase yoğurt
Az yeşillik

Su1 lt
Hastayım içemiyorum
Spor: 35 dk eliptik bisiklet 12.32 km

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

Eki Görüntüle 3507144
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım 😘 Ocelerin ne tatlı görünüyor :KK19:

Yesssss işte bu beee🧿🧿🧿 iki gün de böyle azimle devam canım gidecek o kilocuklar göbecikler🙈🥰
Kahvaltıyı görmemişim ama olsunduuuu kapanış ve şu andan sonraki açılışlar önemli ki 🥰
Haklisin Güccük Cadı :KK60:onemli olan toparlananilmek:dua:

Canım ben bıraktığım zamanlarda da aynı şeyler konuşuluyordu değişmemiş değişeceğini de zannetmiyorum. Senin bu örnek verdiklerinin yanında bir de mış gibi yapanlar var ben en çok onlardan korkuyorum. Hani tribünlere oynuyor dönenler var ya işte onlar. Sen arka planda elle tutulur bir şeyler yapar gündeme gelmek istemezsin onlar basit şeyleri vitrine koyup göz boyarlar. Doğru bildiğini yap inandigin yolda yürü kuzum. Yozlaşmış zihniyete sahip iş arkadaşların seni mutlu etmez ama eminim seni örnek alan vardır.
Ya öyle durumlarda var hocam. Küçük birşey de hemen idareye gitme. Yeni değişti idarecimiz. Müdür beyi daha bir kere aradığım yok rahatszi etmemek adına. Ama zırt pırt arayıp duruyorlar mis. Ama bugün odaya çağırdı müdür bey konuşalım diye. Hepinizi az çok tanıdım ama Sibel hocamı daha iyi tanıdım dedi. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda çok ince düşünüyor. Seni üzgün gördüğümde hocam inan ben üzülüyorum dedi. Dilimin ucuna geliyor söyleyeyim diyorum sonra çocuk musun kızım neyi şikayet ediyorsun diyorum. Sadece bugün çok yorulduğumu dile getirdim çıkayım hocam projeden dedim . Durumumu biliyorsunuz sürecin ne olacağını bilmiyorum dedim. Tam anlamıyla görev almadigim bir projede de adımın geçmesi benim açımdan etik değil dedim. Adam yüzüme değişik değişik bakıyor. Sonra arkadaşlar çıkınca sen nasıl bir insansın diyor.herkes işten kaçar işi başkasına yıkarlar.ben sürekli destek veremeyebilirim bu yüzden bana etik gelmiyor diyorsun diyor. Napayım hocam dedim. Ben de böyleyim dedim. Çok ince düşünme daha önünde uzun yılların var daha nelerle karsilacaksin diyor nasihat ediyor.

Ablasının kuzusu siz dışında nasil hitap edersen et . :KK60:
Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorum 😅 burada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben 🤣

Ay ben yuzyuze konusurken o kadar zor sen derim ki , hele resmi bir ortamda tanismissak arkadas bile olsak siz ,siz diye gider.9 yillik yakin arkadaşıma Elif Hanim diyorum 😅 burada ise looooo diye giriyorum konuşmaya. Klavye delikanlısıyjm ben 🤣
Looooo güzeldi.😁😁

Kadınlar Kulübüne özel bir durum. Dış dünyada ben de senin gibiyim çiçeğim. 🙈

Ya öyle durumlarda var hocam. Küçük birşey de hemen idareye gitme. Yeni değişti idarecimiz. Müdür beyi daha bir kere aradığım yok rahatszi etmemek adına. Ama zırt pırt arayıp duruyorlar mis. Ama bugün odaya çağırdı müdür bey konuşalım diye. Hepinizi az çok tanıdım ama Sibel hocamı daha iyi tanıdım dedi. Hem maddi anlamda hem manevi anlamda çok ince düşünüyor. Seni üzgün gördüğümde hocam inan ben üzülüyorum dedi. Dilimin ucuna geliyor söyleyeyim diyorum sonra çocuk musun kızım neyi şikayet ediyorsun diyorum. Sadece bugün çok yorulduğumu dile getirdim çıkayım hocam projeden dedim . Durumumu biliyorsunuz sürecin ne olacağını bilmiyorum dedim. Tam anlamıyla görev almadigim bir projede de adımın geçmesi benim açımdan etik değil dedim. Adam yüzüme değişik değişik bakıyor. Sonra arkadaşlar çıkınca sen nasıl bir insansın diyor.herkes işten kaçar işi başkasına yıkarlar.ben sürekli destek veremeyebilirim bu yüzden bana etik gelmiyor diyorsun diyor. Napayım hocam dedim. Ben de böyleyim dedim. Çok ince düşünme daha önünde uzun yılların var daha nelerle karsilacaksin diyor nasihat ediyor.
İnsanın kalitesini bilen bir idareciye denk gelmek ayrı bir şans. Hak yemek seni üzüyor çok şükür böylesin. İdareyle içli dışlı öğretmenlere asla güvenme iyi kötü düşüncelerinden bahsetme. Dik duruşuna hayranım idealistligine de. Kendini birazcık düşünürsen çok sevinirim. Sağlığıni bozana kadar çalıştığını geçen yıl gördük. Bu da ablanın ricası. ☺️😘

ayyy ben de çok seviyorum meyveyi, bıraksan abartmıyorum 1 kilo mandalinayı tek seferde yerim, peşpeşe 2 elma, armut vs yiyebilirim, hiç hiç sınırım yok meyvede

hoşgeldin canımm :KK68:

eveettt canım çok şükür :dua: kendi kendime verdiğim bir söz var, irademe hakim olmalıyım bu sebeple :KK68:

:KK68::KK60:

offf hem nasıl bi de mahlep de koymuştum içine iyice burnuma burnuma koktu amaaaaa tadına bile bakmadım ve hatta sabah da kıymalı böreğe direndim ve başardım :21:

çok geçmiş olsun canım, eşim midesi ağrıdığında süt içer iyi de gelir, bir de muz ve tahin çok iyi gelirmiş instada görmüştüm, şimdi de googledan baktım da tarif şöyle bak;

"Bir muz 1/5 yemek kaşığı tahin Yarım tatlı kaşığı tarçın Üç malzemeyi püre haline getirin beş dakika beklettikten sonra yemeklerden önce bir kaşık tüketin"

Afiyet olsun ❤️ istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum 🙈

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ❤️

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz 🥰

Afiyet olsun güzel bir menü canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır ❤️

Hoşgeldin canım ❤️ bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım ❤️

Afiyet olsun ❤️ hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım 🙏❤️

Tamam canım teşekkür ederim ❤️ afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun ❤️ limonata çok şekerli değildir umarım 🙏 akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ güzel bir menü

Afiyet olsun ❤️ her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum 🥰

Afiyet olsun ❤️ tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok 🥰
Su biraz az kalmış

Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş ❤️

İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar ❤️

Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun 🥰 akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır

Afiyet olsun ❤️ çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun 🙏

Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş ❤️
Spor da gayet iyi 🧿

Gayet güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi 🙏 uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün ❤️ Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap 🥰

Canım geçmiş olsun 🙏yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ 3 ü 1 aradayı görmüyorum 😃

Gerek yok canım c.tesi atarsın 😘

Valla mis gibi menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış

Kahvaltı da mis gibi de yersin canım ❤️

Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız 🥰

Merhaba canım tekrar hoşgeldin ❤️ c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki 😘

Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor ❤️

Afiyet olsun ❤️ senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?

Günaydıınnn ohh afiyet olsun ❤️

Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldin 😍

Hosbuldum canlar😍😍Bismillah deyip baslayalim bakalim 🥰

İyi geceler Hanımlar
Birinci sınıf annesi olunca pek gelemiyorum bugünün menüsü bu saate kaldı
Sabah11 :2 yumurtadn yulaflı omlet, peynir, çay, 5zeytin , 1dilim tam buğday ekmeği
Ara14.00. :Sade Türk kahvesi, 5 çiğ fındık,5 badem,1 hurma
16.00 : 1elma,1 havuç
Akşam 20.00 : 5 kaşık yağsız pırasa,1kase yogurt
12.800 adım
30 dk eliptik
LenaG LenaG , Boncuk2307 Boncuk2307 , sibel_84 sibel_84

20 kasım çarşamba menüsü

11.00 kahvaltı niyetine
10 adet tuzlu fıstık, 10 adet çıtır leblebi

14.00 kahvaltı
Tereyağlı 2 yumurta, 1 dilim peynir, 7 yeşil zeytin (minik boy), 1er tane pişmiş domates ve biber, 2 avuç kadar lavaş (kendim yapmıştım)

18.00 vanilya aromalı filtre kahve, şekersiz ve Sütsüz.

Su 2.5 lt
Spor 13.000 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️
Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için 🥺
Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah 🙏
Kızlarcımmmm bugünkü menüyü yazıyım mutfağa giriş yapicam .

Saat 09.00 hindiba kahve içine kolajen

Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta üzerine çörekotu avuç içi kadar köy peyniri 6 zeytin 1 kaşık ev yapımı sos

Saat 14.30 çok fena acıktım. 10 tane çiğ fındık yedim 1 bardak çay

Saat 18.00 yağsız tavada 10 hamsi +salata + 4 kaşık portakallı kereviz

Evdekilere balık sonrası fırına güveçte tahin helvası ceviz atıcam onlar yer ben yemem 😪
Saat 20.00 maden suyu
İskeleye +kargoya yürüdüm geldim 5000 adım attım

Su 3litre LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun ❤️
Bugün yemek fasli bitti. :KK69:
20 Kasım
11.00 Üç kaşık yoğurt, üç hurma
12.30 Türk kahvesi
14.30 Bir minnak portakal
16.00 Mandalina büyüklüğünde bir kereviz, bir küçük havuç , bir kabak rendelenip iki yumurta, bir kaşık çavdar unu, bir yemek kaşığı zeytinyağı hepsi karıştırılıp tavada alt üst kizartilip bir bardak ayran eşliginde yenildi.
İki litre su
Eki Görüntüle 3506996
Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş ❤️
Selam kızlar🥰 bugün son tahlilimi teslim ettim, yatılı misafirim vardı uğurladım, sınıf anası olduğumdan öğretmenler günü işlemlerini hallettim… dün aslında tartı sonucumla mahcup mahcup geldim sayfaya, LenaG LenaG kaptanın beni hiçbir yere eklemediğini görünce hemen kaçtım😅 ama cumartesi en azından hazırlığa falan alın beni ya.. Gel beniii alll, all benii alll kaptanım 😂
Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiii 🙈görsem beğeni atar veya cevap verirdim
Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir ❤️
Selamlar dünkü menüm
Sabah
07:30
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
12.30
1 kase maraş tarhanası
Sebzeli köfte 3-4 adet
1 kase Yeşil salata

Ara
4-5 badem 3-4 ceviz 2 kuru erik

Akşam
Tavuklu Fırın böreği 2 adet

Su:2 lt
Hastayım bugün evdeyim yatıyorum 😒

Kış geldi başladı hastalıklar
Sizler nasılsınız
Afiyet olsun❤️ hem akşaamm hem böreekl bilemedim 🙈
Evime geldim evim canım evim ya insan hastayken evinden çıkmak istemiyor ☹️

Bugün okulda öğretmenler günü yemeği yendi

Bence gayet güzel atlattım

7.30
Sirkeli su

10.30
Türk kahvesi
Züber

12.00
Bir lokma pide (1₺ büyüklüğünde)

13.00
İki tane tulumba tatlısı (şekerim düştü :KK43: )

13.30
1 porsiyon kuzu tandır
3 yk bulgur pilavı(normalde pirinç olacaktı özel istedim kantinci bal ablam sağolsun ikisinden de yapmış Aşk bu kadınn yaa🥰)
Domates soğan
2 bardak ayran

Dip not yemekten sonra resmen çikolata şelalesi kıvamında tatlılar aşerdim ama sabrettim

Sabrın sonu inşallah selamet🥰

Yeme işi 14.00 te bitti tek öğünümsü bişey oldu

14.30
Türk kahvesi

Su 2 litreyi geçerim inşallah
Adım 5.000

Birazdan kolajenli kahve içeceğim

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp @yosunlupapatya
Afiyet olsun ❤️
kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Doğum günün kutlu olsun canım ❤️
İlk öğün 11 de
Son ogun 18.00 da yenildi
Adım şimdilik 16712 artı 5020 ip atlandi akşama spor yaparsam eklerim inşallah
@dolar milyoneri LenaG LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ sporlar efsane 🧿
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
20 Kasım menüm

8:30
2 sütlü kahve
4/5 badem

11:00
3/4 çatal peynir
1 dilim ekmek
Köfte kadar sosis
1 yk kadar yoğurt
1 tatlı kaşığı pekmez

Akşam 15:30 bitti
1 tabak Etli nohutlu kuru sebzeli ekşili köfte( yöresel yemek onun için içindeki bütün malzemeleri saydım😃)
1 sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur

Toplam aldığım kalori 630
Hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum evde biraz spor yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun canım ❤️
Iyi akşamlar güzel hatunlar 💜
Bugun menumu yazayım hemen

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kendim yaptığım mercimek ekmek
Peynir 7 zeytin

 Ara
Sade filtre kahve Yanında bi kaç badem bi kaç kaju 3 hurma

Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak yemeği ustune yoğurt ve bolca salata

Su 3 lt
30 dk yürüyüş yaptım
Adımlar in bu kadar çok olduğuna bakmayın yürüyüşü sayıyorum kendimce ama cidden de evde oturamıyorum bi türlü o yüzden bu kadar yüksek sayı

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun canım güzel bir menü ❤️
İyi akşamlar 🌸
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Kahvaltı 10.00
2 tost

12.45 Öğlen fırın köfte
Yoğurt 2 YK

17.30 akşam
Sarma 500gr
1elmalı kurabiye
2 dilim kalem ispanakli börek

2,5 lt su
6000 adım
afiyet olsun❤️ ne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?

Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğle yarım ayvalik tostu
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+2hurma
Akşam okulda oldu yine
1 orta boy patates
Çeyrek domates
1 salatalık
2 biber
Adım sayım 8100
Su tamamdir
Afiyet olsun akşam baya az olmuş ❤️
20 kasım menü:
8.30 ejder meyveli yulaf lapası+2 haşlanmış yumurta
12.30 karışık kebap, 1 dilim pide + salata
15.30 süt, 2 hurma, 8 fındık
20.00 fırında tavuk göğüs 5 parça + ıspanaklk toga çorbası 2 kase

spor
10 bin adım
15 dk ağırlık antrenmanı(bacak günü)
su şimdilik 3 lt

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz ❤️
Spor ve su 🧿
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

19 Kasım Salı

sabah peynir, zeytin, söğüş salata, simit

öğlen 3 köfte, zeytinyağlı kereviz yemeği, 2 yk yoğurt, 2 eti form

ara 1 küçük elma, kuruyemiş, kefir

akşam tavuklu nohut yemeği, salata, ekmek

ara çekirdek

11.240 adım

20 Kasım

sabah 09.30
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 10 zeytin, kuru domates, köz kapya
1 küçük salatalık

öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 4 yk fropie granola, 1 küçük elma, 1 kahve kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, tarçın

ara 15.00
2 küçük salatalık

ara 17.00
2 ceviz

akşam 19.00
3 köfte, domatesli marul salatası, 150 mlt meyveli kefir, 30 gr karakılçık tbe

ara 21.00 gibi yerim
1 küçük çb çekirdek

2 lt su

11.000 adım
Güzel menüler canım afiyet olsun❤️
Bugünkü Menüm,
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
2 yk kinoalı salata

Ara 15:30
Yarım yeşil elma
4 çiğ badem
1 mandalina

Akşam 18:15
1 çorba kasesi kırmızı mercimek çorbası

Su 2lt’yi geçmiştir
1 kupa yeşil çay
7900 adım

LenaG LenaG
Sitare55 Sitare55
Boncuk2307 Boncuk2307
Vay güzel menü afiyet olsun ❤️
Selam
Bugünki menüm

Öğlen
12 civarı
3 yumurtadan omlet
Domates salatalık zeytin
Bir ince dilim tost ekmeği 1 tl kaymak 1 tk marmelat

Ara:
16 civarı
140 gr hindi budu
Bol kase marul

Akşam 19.30
1 adet hamburger köftesi
1 lase yoğurt
Az yeşillik

Su1 lt
Hastayım içemiyorum
Spor: 35 dk eliptik bisiklet 12.32 km

Eki Görüntüle 3507144
Afiyet olsun canım ❤️ hasta hasta iyi spor yapmışsın 🧿
İyi akşamlar 🌹

11:30 1elma, 3kuru incir, 1kupa sade şekersiz filtre kahve

18:15 1kase brokoli çorbası, 1kase pırasa yemeği, yarım kase mantı (tepeleme 4yk.) 3yk.sarımsaklı az yağlı yoğurt, 1tk.kabak tatlısı

1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

3.5 litre su
Adım 8946
Afiyet olsun canım ❤️ ya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba 🥰
Su ve adımlar çok güzel 🧿

Son düzenleme:
Ben de siz den sen 'e zor geçiş yaparim hatta ingil8zce de siz ifadesi olmadigi icin stajda üslerime hitap ederken isimlerinin başina Mr.ya da Ms getiriyorum o da garip karsilaniyor burda🤣 lutfen ismimle hitab et diyorkar ya adam koskoca CEO çocugu yasinda stajyerler Hi Brian diyor 😅hic bizim kulture gore degil cok zor adapte olmak

Back
X