- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bugün yorulduğumu hissettim, sonlandırdım canımÇok güzel menü olmuş afiyet olsun
Ayy hasta olacaksın diye korkuyorum ya kaç saat aç dolanıyorsun
Afiyet olsun kaçamak batmıyor göze
Yok ablam alakamız yok Antalya ve Elazığ la, 23.07 bizim birliktelik tarihimiz genelde her yere yapıştırırım 2307 yi
Güzel görünüyor afiyet olsun çiçeğim
Çok güzel olmuş her şey, bir de hesaplamış tek tek kuşum yaa teşekkür ederim
1 porsiyon cıss ne gııAllah iyiliğini versin emi çok güldüm afiyet olsun
Aslında grupla 36 saate niyetlenmiştikhmmm anladım canım bir bildigin vardır senin ama çok aç kalma
Çok teşekkür ederim canım
Hahaha vallah ben 11 e kadar yatmışımSivas gelinleri yatmaz, aferin
Teşekkür ederim kaptanım, hepsi biliyor bir de diyet yaptığımıİyi şükür canım Bende baya bi ara vermiştim tekrar döndümBurada olmak çok güzel İyi ki geldin canım
Aşkitom cıssss olanlardan sadece 1 tanesini seç ondan 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde tabağına al eğer salata varsa tabağının yanına da bol yeşillik doldur gitsinAaaaa niye bu kadar az aldın diyen olursa salata çok güzel görünüyor kendimi ondan alamıyorum dersin
Teşekkür ederim Asyacim.
23 Kasım menüKızlarrrrr maviler mavişler bugün menü göndermeyen canlarım yarın menüleri göndermeyi unutmayın kuşlarım
Yarın itibari ile kaçamaksız sağlıklı menüler bekliyorum sizleri öpüyorum
Boncuk2307
@Cakinin Gelini
Elhan
60kiloyum
@Asya89
@Jasminium84
Cicekbocekkaktus
@Beyaz leylak
@yosunlupapatya
@Ankee
P Pembepilates
@FitVenus
@bluegreeneyes
@malahit
@tomrs
Tutku44
Sefan olsunHahaha vallah ben 11 e kadar yatmışım
Teşekkür ederim kaptanım, hepsi biliyor bir de diyet yaptığımıbizim gelin diyette diye hiçbir şey yemiyor diyorlar yerim kilo aldın derler yemem böyle derler ne yapsak bir şey buluyorlar neyse salata ile geçiştiririm bugünü
Şu reglim bir bitseydi ödemlerim gitseydi takıma çok iyi puanlar getirecektim
Mavi Takım
Canlarım bu hafta beraberizVerimli geçeceğine inanıyorum. Karşı takım kaptanı çok tecrübeli
Sizlere mahçup olmak istemem inşallah sizlere güzel kaptanlık yapabilirimmenü spor ve suyumuzu ihmal etmeyelim Bu hafta yakalım buraları
Seviyorum sizleri
Boncuk2307
@Cakinin Gelini
Elhan
@Jasminium84
60kiloyum
Cicekbocekkaktus
@Beyaz leylak
@Asya89
P Pembepilates
@FitVenus
Tutku44
@tomrs
@bluegreeneyes
@malahit
@Ankee
canım evde bir kişi bile yaşasa hadi onu da bırak tatile gidip gelsen ev boş olsa bile illaki yerlerde, eşyalarda toz oluyor. üstüne çoluk çocuk evde 4-5 kişi yaşıyorsa o dökülüyor, bu kullanılıyor vs derken daha çok temizlenecek çıkıyor. yapacak bir şey yok.İki saattir ev temizliği ile uğraşıyorum. Anlamıyorum bir ev bu kadar çabuk nasıl pis olabiliyor.
Kızlar konudan uzak kaldım neden birbirinizi etiketliyorsunuz@Ceeeeeeeeeeee canım burada isen başlayalım
diyetisyenim dışında sadece annem biliyor. insanların takip etmesinden hoşlanmıyorum ve nazara inanıyorum. yemekleri hazırlamasa ona bile söylemeyecektim bu sefer. zaten sıkı diyet yapamıyorum, gel gitli oluyor beslenmem. bir de milletin dırdırını çekemem.Sefan olsun
Hafta sonu bende uzun yatıyorum
Ağzı olan konuşuyor, ben artık genemi diyettesin diyene evet, çok seviyorum, ömür boyu yapacağım diyorumböyle bakıyorlar
Tekrar hoşgeldin canımLenaG Merhaba kaptanim nasilsimiz zayiflamadan ayrilmamam uzere araniza dondum yeniden kabul edermisiniz kaptanim
Çok tatlı bir fincan afiyet olsunKızlar diyet yapmak ne kadar zor ya dün serbest gün yaptım sanki 1 kg baklava yedim dün 91.5 bu sabah +500 gr şaka gibi 92 kg çıktım tartıda. Neyse durmak yok yola devam . Kolajenli hindiba kahvesi ile star veriyorum. Bu hafta hedefim 91 olmak en azından Eki Görüntüle 3508977
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar bende katılmak istiyorum
Sağlıkla keyifle gitsin inşallahHayatımda hiç görmediğim kiloya ulaştımo yuzden burada daha disipline oluyorum sizin yardımlarınızla niyet ettim 10 kilo vermeye
Eki Görüntüle 3509012
Bunlarida doldurdum ve hazırım
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:77.8
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: troid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: guatr
Ben de dün akşam minik sandviç olarak yaptım çok doyurucu ve lezzetliEki Görüntüle 3509022
Günaydın kızlar
Nohut ekmeği yapıyorum, bu sefer lor da koydun içine. Ekmek yerine öneriyorum bunu çok lezzetli oluyor.
Gel bir de 6 kedili evde yaşaİki saattir ev temizliği ile uğraşıyorum. Anlamıyorum bir ev bu kadar çabuk nasıl pis olabiliyor.
Tekrar hoşgeldin canım
Çok tatlı bir fincan afiyet olsun
Hoşgeldin canım
Sağlıkla keyifle gitsin inşallahbaşlangıcın hayırlı olsun
Ben de dün akşam minik sandviç olarak yaptım çok doyurucu ve lezzetliafiyet olsun
Gel bir de 6 kedili evde yaşa
Temizle temizle çok nankörİki saattir ev temizliği ile uğraşıyorum. Anlamıyorum bir ev bu kadar çabuk nasıl pis olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?