• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kusura bakmayın arkadaşlar sizi asla yari yolda bırakmazdım öyle kötü şeyler yaşadımki eşimle kavga ettik evdeki esyalari kirdi cocugu benden alip beni yolluyo bende annem gili cağırdım sorunlar sorunlar annesi gilin yaninda diyoki ben her siteye üyeymisim burayi kastediyo ben gizli gizli kullaniyomuşum güya bundan habersiz cocugumun dogum gununu zehir ettiler bana kisacasi boyle ağır şeyler yaşamasaydım enin olun gelip kilomu menumu atardim belki bidaha araniza katilirim eğer burda olursaniz baska zaman kısa sürede sizi cok sevdim
@Filiz16 @Zipzip- Cordelia Cordelia @Li_zigi
Seni üzen incitenler............................
................................... :dua::dua:
Rabbim içinde bulunduğun bu durumdan tertemiz kurtarsın canım...çok üzüldüm.

Ben biberli ekmek köfte yedim 😅😅
Daha ilk günden zopa cikarmak istemem ama bu neee
İçli köfte mevzusu var birde 🙄 tok gidersen birşey yemeden donebilirsin. Aksam orda mi yemek yiceksin eve mi döneceksin? Dün kapuska zaten şişlik yapabilir dikkat et haftasonu
Amine Busra Amine Busra pazartesi icin bi planin varmi kuzum

Burdan anlatma, kem gözler etrafimizda 😂😂😂
Planlarim var tabikiii

💙💙💙MaVi Takımın Kraliçeleri💙💙💙

Ben sizden bu hafta aç kalmanızı istemiyorum. Sağlıklı seçimlerle açlık çekmeden kilo verelim 💙

Hamur işi, tatlı dan uzak duralim. 💙

Adım yarışı yok diye rehavete kapilmayalim, adım atalim, evde spor yapalim💙

Güzel alışverişimizi yapalim, bol yeşillik, sebze meyve olsun 💙

Çarşamba ve Perşembe günleri detoks suyu hazırlayalım ödemler gitsin 💙

Mefkurem Mefkurem
@Zipzip-
@Li_zigi
@Migim
@Nehir im
@Zeynebim2020
@aypare ackerman
eceboce eceboce
@masal3487
Tamamdır kaptanim 💙💙💙💙💙💙

Yine yakami kurtaramadim abla bide gelmis yap yap sonra özür dile
Gördüm yazamadim. Ne desemde bilemiyorum. Çocuk olmasa belki kurtulman daha kolay olurdu. Ama kendin için bazi adimlari atman gerek sanirim

Cocuguma iyi bakacaklarini bilsem benim gibi goturemiyorumda
Her şeyi yaşa sinene çek ama çocuklarıni asla bırakma yavrum. Ben bir psikopattan kurtulmak için çocuklarımı yanına gönderdim ama ergenliklerinde yanında olamadım hala onun pişmanlığını yaşıyorum....

Her şeyi yaşa sinene çek ama çocuklarıni asla bırakma yavrum. Ben bir psikopattan kurtulmak için çocuklarımı yanına gönderdim ama ergenliklerinde yanında olamadım hala onun pişmanlığını yaşıyorum....
Ah ablam ☹️❤️ cok zor şeyler yasamasaydin olur muydu böyle.. seviyorum seni ❤️

Merhabalar hanimlar 💗😘

29 ekim menüsü Cordelia Cordelia Amine Busra Amine Busra

Kahvalti
1 yum omlet
Peynir zeytin domates 🍅
1 dlm tbe

Öğle
Çeyrek simit
Yarim kurabiye
Bir lokma kiymali börek

Akşam
1 kepçe sulu köfte
Yoğurtlu firin kabak
Salata

1 avuç fındık 1 avuc leblebi

Su 2lt
Spor
IMG_20211030_122727.webp

prensinin annesi prensinin annesi ne desem bilemiyorum ama bosanmak ve cocugu istiyorsan canim aldatildigini ispatla , delil topla msjlar vs . Once iyi bir avukatla anlas donuna kadar al avukat pesin para istemez dava sonrasina yuzde ile bile anlasir sessiz sedasiz avukati ayarla talimatlarina uy vur tepmeyi

Back
X