Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım en az 6bin adım kısmını ben yapicam muhakkak. Yapamayacak olursam kendim direkt yazarim ben yapamıyorum yarışmaya katılmıcam diye.

Hastalandım kötü bir hafta oldu kızlar çok özur dilerim. Hakkınızı helal edin
Kendime şoyle bir soz verdim eger bu onumuzdeki haftada iyi gecmezse ara vereyim hakka girmeyeyim kimseni
Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et canım hasta olma
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlanirsin.
Cok teşekkürler emeklerin icin. Kusura bskma böyle kotu bir dönemime rast geldi. Bur dahaki kaptanligina borcum olsun
Senin canin sagolsun ama bu sözünü de unutmam. Tekrar omuz omuza olmak nasip olur elbet

Canım en az 6bin adım kısmını ben yapicam muhakkak. Yapamayacak olursam kendim direkt yazarim ben yapamıyorum yarışmaya katılmıcam diye.
Ablam sen ve feza ablanın durumunu biliyoruz fazla zorlamadan elinizden geleni yaptığınızı da biliyoruz. Hasta olmadan çok yorulmadan ne yapabiliyorsanız kimseyi zora sokmak istemeyiz, maksat hareket olsun herkes birbirine bakıp motive olsun

Ellerine sağlık canım

Kaptanım ben izne çıkmak istemiyorum hazırlığa geçmek istiyorum

Ellerine sağlık kaptaniçem

Ellerine sağlık kaptanımm

Hanımlar saat 5 oldu Kaptan olacak kişi kimse mavi kaptanı belirleyip seçmelere başlayalım artık çok gecikti yine herşey
Canım Lavinia_98 müsait değil sanırım, bir sonraki kişi mi kırmızı kaptan olsa?

Tamm canm teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canm umarım oyl dir

Canm benim çok teşekkür ederim

Emegi gecenlerin eline sağlık
kurallara uymak icin elimden geleni yapacagım
sadece bugun disardayım saatimi takmadım sarji yoktu 6 bin adım icin kanıtım yok malesef

Bugunluk muaf olalım

Emeklerin anlayışın ayirdıgın zaman için cok tesekkür ederim kaptanımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…