- 7 Ağustos 2016
- 4.976
- 19.730
- 208
Teşekkür ederim canm spor canavarı olarak anılmak harikaSondaki kocam da dahile çok güldüm Allah affetsin.Harikasın güçlü ne istediğini bilen kadınlara bayılıyorum
Aha bir ipçi dahamaşallah harika spor bizim spor canavarlarımız var bluegreeneyes , Purple58 sen de öyle olacaksın gibi gözüküyor yazarken fark ettim iki canavar karşı karşıya
Vallahi öyle, beni her görenin ilk işi hala diyete devam mı diye sormak oluyor hayır milleti ilgilendiren yer neresi orayı çözemedim. Yok yüzün gözün şişmiiş, gözlerinin altı çökmüş morarmış hayır ben demek ki mor seviyorum size ne değil mi geri de dönemiyorum yapmıyorum artık da diyemiyorum yemeyince anlıyorlar ne yapsak bilemedim.
Afiyet olsun canmSbah iki tb ekmeğinden kaşarlı tost uzun zamandır yemedim
Ara 3 oreo yarım bardak kola
2 biber dolma kaçırdık bugün biraz
Akşam nohutlu bamya 4 kaşık bulgur pilav
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsunMenüm
Sabah
Kıymalı yumurta
3 zeytin
Airfryerda 5 adet patates kızartması
Maydanoz,salatalık
1 kk peynir
Yarım
Akşam
1 tabak etli kuru fasulye yemeği
1 kase patates salatası
Su:1.5 lt
Spor:12782 adımEki Görüntüle 3541563
Gece kuşu olamıyoruz gün boyı pertim çikiyor çocuklar uyuyunca nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile çoğu zamanSizi uykucular
Bu gün toparladım canm dün kaçmış olması seni daha çok gaza getirdi farkındyımmOh oh oh cumartesi menüsü tam da afiyet olsun kuzucum
Afiyet olsun canım harika menü
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar iyi pazarlar
Günaydın ablaGünaydın
Doğum günün kutlu olsun canmBugün benim doğum günüm kızlaarren güzel yanı dışarda kar olması ve çocuklarımla eşimle vakit geçirmek
Hayırlı günlerHayırlı sabahlar kızlar
Hepimiz için de inşallahGünaydın bol eksili çok güzel bir gün olsun inşallah
Kaptanlar hangisine tamam derse canm sıkıntı yokBoncuk2307 Ellssa bluegreeneyes
Bugünkü kilom 81.4
Ama ben dün 81.9 dum. Başlangıç kilomun cumartesiden baz alınmasını istiyorum. Yoksa cumartesiye az vermiş görünücem
Eki Görüntüle 3541620
Senin tartılma olayını bırakman gerek canmNe zaman serbest gün yapsam sonraki 2 gün çok mutsuz oluyorum. Ne biçim bir bünyem varsa dün serbest gün yaptım bugün +2kg . Sanki kuzu çevirip yedim . Diyetisyen Ne derse desin şubat sonuna kadar serbest gün yapmayacağım.
Mutlu pazarlarGünaydın kızlarrr, herkese musmutlu pazarlarr
Karnabahar haşlama salata yoğurt, balık taze bulursak balık yoksa pirzolaakşama ne yemek var kızlar?
Afiyet olsun canm şimdidenbenim menümde bu akşam glutensiz unla lahmacun
Akşama karnı yarın var canım salata ve yoğurt ile yerimakşama ne yemek var kızlar?
Menunu görünce bi tik sevinmedim değilTeşekkür ederim canm spor canavarı olarak anılmak harika
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun
Gece kuşu olamıyoruz gün boyı pertim çikiyor çocuklar uyuyunca nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile çoğu zaman
Bu gün toparladım canm dün kaçmış olması seni daha çok gaza getirdi farkındyımm
Günaydın kaptanım
Günaydın abla
Doğum günün kutlu olsun canm
Hayırlı günlerdiyeyim alıntı yaptığım saat ve mesaja devam edebilme arasında resmen asır geçti
Hepimiz için de inşallah
Afiyet olsun canim olur öyle şeyler arada ama toparlamak lazım lütfen buraya daha sık gelDünkü menümü yazayım
Cumartesi
Sabah 11 civarı
1 h yumurta
1 sucuklu tost
Salatalık kapya biber zeytin
1 ince wasa bal kaymak
Ara 15 civarı
1 cupcake(ev yapımı havuçlu cevizli)
Akşam 18.30 civarı
1 p fellah köftesi
Gece23 civarı regl kazıntısı
1 sucuklu tost
Su:1.5 lt
Purple58
Ellssa
Gece yeme alışkanlığım yok ama elim ayağım titredi
Abla hoşgeldinHayırlı sabahlar kızlar
menün güzelmişAkşama karnı yarın var canım salata ve yoğurt ile yerim
Menunu görünce bi tik sevinmedim değil
Afiyet olsun canim olur öyle şeyler arada ama toparlamak lazım lütfen buraya daha sık gel
Eşimin dışarda gün yemeği var, oğlanlar ne yapacak haberim yok, kalksınlar ona göre karar vereceğim, yalnız olursam kalabalık bir salata yiyebilirimakşama ne yemek var kızlar?
Evet, benim fazla işim yok, ağrılar yoruyor, gece de minnoşlarTeşekkür ederim canm spor canavarı olarak anılmak harika
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun
Gece kuşu olamıyoruz gün boyı pertim çikiyor çocuklar uyuyunca nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum bile çoğu zaman
Bu gün toparladım canm dün kaçmış olması seni daha çok gaza getirdi farkındyımm
Günaydın kaptanım
Günaydın abla
Doğum günün kutlu olsun canm
Hayırlı günlerdiyeyim alıntı yaptığım saat ve mesaja devam edebilme arasında resmen asır geçti
Hepimiz için de inşallah
Kesin Sivas’ta çarşı geziyorumdur, yoksa kaçırmazdımAbla hoşgeldin
Geçen gezegenler sıralanmıştı seni göremedik
Geleceğim hiç şüphesiz…Akşama karnı yarın var canım salata ve yoğurt ile yerim
Menunu görünce bi tik sevinmedim değil
Afiyet olsun canim olur öyle şeyler arada ama toparlamak lazım lütfen buraya daha sık gel
Dün et yiyemedimakşama ne yemek var kızlar?
Yaa çok geçmiş olsun canım çocuklar hiç hasta olmasa keşke ama iyi olmuş çok şükürGeleceğim hiç şüphesiz…
Oğlum hastaydı gecem gündüzüm yoktu kendimi yeme düzenim de bozulmuş hissediyorum, şükür iyileşti,
Pazartesi devam kaldığımız yerden
Bol su 2 litreyi geçiyorumMerhabalar bugünün menüsü
Kahvaltı
1 kefir az muzlu az yulaflı shake 2 züber
Öğle
3 zeytin 1 dilim peynir 1/2 kepekli tost
Akşam
Kabak soteli salata 80 gr makarna 50 gr kıyma
Kahve 2 kare çikolata
Spor bugün yok
Afiyet olsun canım sen diyetisyen le mi ilerliyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?