Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar selam menulerimi yazayım iki günlük
8 şubat:
Sabah 11 klasik tukr kahvaltısi peynir zeytin ekmek yumurta biraz da maydanoz

Ara 12:00 kafeinsiz kremalı kahve, bir avuç fındık protein bar. İki çay kaşığı Nutella

Akşam 16.00- 17 arasında
10 köfte, biber, bir iki kaşık bulgur pilavı, 3 kuru incir
Spor: yürüyüş, toplamda 8 bin adım

9şubat:

Sabah 10:00 dünkü kahvaltınin aynısı ekmek az peynir vs daha çok tabi klasik kahvaltı derken

11:00 bir kase şeker domates üstüne bir kase şekersiz sayılabilecek pudding ve kahve

15:30 birkaç parça kızarmış tavuk, 6-7 airfryer patates
16:30 protein bar ve portakal çayı

Sporun yine yürüyüş 6 bin adım

Ellssa
Boncuk2307
Purple58

Haftasonu menülerim biraz dolu oldu ama yeme isteğim arttı bu sıra. Dengelemeye calisicam pazartesi sali

Ne çok yürümüşsün canım, haftasonu gezmesi var galiba
Bugün benim doğum günüm kızlaarr en güzel yanı dışarda kar olması ve çocuklarımla eşimle vakit geçirmek
Happy birthday to youu
Ellerine sağlık canım
Sorma ben de fazla kaçırdım. Suçluluk hissediyorum
Yazdıkların bana da iyi geldi
Geleceğim hiç şüphesiz…
Oğlum hastaydı gecem gündüzüm yoktu kendimi yeme düzenim de bozulmuş hissediyorum, şükür iyileşti,
Pazartesi devam kaldığımız yerden
Geçmiş olsun canım, yine girersin düzene. Pazartesi ben de işi sıkı tutmak istiyorum
Ödem atma menüsü

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.8 aylık bebeğim var emziriyorum sizce nasıl bı yol izlemeliyim.suan 7 8 kilo fazlam var ve gobegimin erimesini istiyorum.
Hoşgeldin canım. İlk sayfamızdaki formu doldur kuralları oku bol paylaşım işte bu kadar

Tesekkür ederim bebegimm

Afiyet olsun kaptanım
Bugünkü menü sabah
TB ekmeği ile tost bir yumurta
Öğlen
Bir kase çorba bir dilim ekmek
Akşam
1 etli ekmek ayran yeşillik
Ara bir portakal
Şu 3 lt
Ellssa Purple58
Afiyet olsun

Bugün benim doğum günüm kızlaarr en güzel yanı dışarda kar olması ve çocuklarımla eşimle vakit geçirmek
Doğum günün kutlu olsun canım nice fit musmutlu yılların olsun
Resimli tartı baz alınır canım

Menunu görünce bi tik sevinmedim değil
neyse telafi ederim mecburen
Evet, benim fazla işim yok, ağrılar yoruyor, gece de minnoşlar uyutmuyor, çok uyanıyorum, hatta bugün oğlana ceza veriyim dedim , gelip mama için gözüme bakınca kıyamadım
Oyy nasıl masumlar insan kıyamaz kii ama ben sadece uzaktan sevebiliyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım istikrarlı gidiyorsun
Ödemler el sallıyor
Afiyet olsun kaptanım kahvaltı tabakların rengarenk göze ve mideye güzel hitap ediyor
Afiyet olsun dönemsel iştah artışı olabilir dengelerin sen
Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptanım

Eki Görüntüle 3541529
Alt ve üst katımın boş olmasının nimetlerinden faydalanıp sporumu yapıyorum bu saatte
Ayyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Evet çok zorlanıyorum özelikle 64 den sonra çok zor gidiyor aralıklı oruç yapıyorum ne bitki çayı ne kahve ne probiyotik hiç bisey kullanmıyorum sadece aralıklı oruç
Ben de denemek istiyorum ya, kilo vermem yavaslayinca bu yönteme bı bakayım
Açıkçası yeme düzenini oturtarak kilo vermeyince o kiloyu korumak da çok zor oluyor. Ben şu an hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu menulerle diyet yapıyorum. İnşallah bu sefer daimi olur
Yok kuzum yürüyüş değil o, 1 saat spor yaptım Leslie ve Zumba karışık. Ayrı ayrı yazmaktansa böyle adım sayımı yaziyorum artık.

bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

sabah 12.40
1 yumurta, 2 yk nohut unu, maydanoz ve 45 gr keçi peyniriyle tava pankeki yaptım.
7 zeytin, 1 tk şekersiz yabani elma marmelatı
domates ve biber

ara 15.00
2 salatalık, 1 dilim portakal, 1 adet altınbaşak labneli bisküvi

ara 16.30
14 kuruyemiş ve filtre kahve

akşam 19.15
1 orta boy ev yapımı lahmacun (glutensiz un ve siyez unu karışımı), domates, biber, yeşillik, 1 bardak kefir

yeşil çayla devam ediyorum

1,5 lt su

spor olarak sadece ev içi işler. onun dışında spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…