Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydın kızlar bir süredir hem tartım yoktu hem nişan telaşımız vardı hem hastalık atlattık hiç gelememiştim. bugünden itibaren umuyorum sorunsuz olarak geldim geri. herkes iyidir umarım
Gunaydinn, çok geçmiş olsun. Şimdi her şey yolundaysa yeni bir başlangıcı tam sırası

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canım
günaydın kızlar bir süredir hem tartım yoktu hem nişan telaşımız vardı hem hastalık atlattık hiç gelememiştim. bugünden itibaren umuyorum sorunsuz olarak geldim geri. herkes iyidir umarım
Günaydınn hoş geldin canım

Afiyet olsun
Günaydın abla
Günaydınlar hanımlar herkesler iyidir umarım
Günaydınlar efendim hoş geldiniz çoktandır göremedim sizleriii
Günaydın canm hoş geldin
Günaydın hanımlar musmustu bol eksili günler diliyorum
Günaydinlar
Günaydın kızlarrr, herkese Cook güzel bir hafta diliyorum
Günaydinlar
Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canım

Günaydınn hoş geldin canım
Teşekkür ederim kaptanım

Kaptanım ellerine sağlık, benim için 80 yazar mısın lütfen.

Kizlarcimmm ben geldim 2 gündür kız çok huysuz herseye ağlıyor benimde modum çok düştü .
Dünkü menüm

Sabah 1 dilim ekmek 2dilim peynir 2 tam ceviz bol domates salatalık

Ara 1 elma tarcinli

Öğle 4 kasik pırasa

Ara karışık kış çayı

Aksam 100gr et kavurma bol salata 1 dilim ekmek
Maden suyu
Ellssa Boncuk2307 Purple58

Günaydın arkedaşlar

Sizi çok özledim ben yaa, sanırım bu ayrılığa daha fazla dayanamiycammm
Ah canimm hosgeldin gel tabi özledik çok
Afiyet şifa olsun kuzum

sağol canım. bakalım deneyeceğim. geçtiğimiz 1 seneyi düşünüyorum da bu kadar koyverdiğim bir dönem olmamıştı, yeni bir başlangıç benim için büyük ihtiyaç

hoşbulduk canımmm
Geçen sene benim için de öyleydi canım, bir noktaya kadar izin vermek gerek kendine. Duyguları tam yaşamadan üstünü kapatmak da iyi gelmiyo insana. Salmaya ihtiyaç varsa ona da izin vermek lazım bence.
Kaptanımm, ben menüleri yazıyorum ama etiket kısmını hep unutuyorum kusura bakma yaa
Günaydın arkedaşlar

Sizi çok özledim ben yaa, sanırım bu ayrılığa daha fazla dayanamiycammm
Arkecimm, hoşgeldinn

FitFiliz canım yarın tartı öncesi kabak detoksuna var mısın? Ben yarın oruç tutmayi düşünüyorum ama akşamı kabakla geçireyim diyorum.
Şimdi gördüm canım. Bugün geç saate kadar okuldayim. Yanımda sağlıklı şeyler getirdim kabak değilse de. arke nin bı tarifi vardı onu biraz değiştirip uyguladım. Yumurta yoğurt yulaf ve chia tohumu karışımından fırında ekmek yaptim. Henüz yiyemedim onu birazdan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…