Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ekran resmi aldım. Yapmaya karar verince bakicam bu videolara canım. Sağol. Bir de dizlerini yoruyor mu bu boosted walk?

Kızlar unutmadan bugünkü menuyude yazıyım.
Sabah 1dilim peynir 1dilim ekmek , 2 domates 1/2 salatalık 5dal maydanoz 1yesil biber

Ara 2 ceviz

Öğle 14.00 sütlü glutensiz sehriyeli brokoli çorbası

Akşam brokoli çorbası, 1dilim ekmek , bol salata yerim

Su 3litre Ellssa Boncuk2307 Purple58

Afiyet olsun kuzum

Merhaba herkese..
Müsade ederseniz ben de aranıza katılmak isterim..
Uzun zaman sonra kilo vermeye karar verdim, yine ilk aklıma burası geldi, daha önce de Cuma zayıflama yarışması takımlarına katılmıştım, orası kapandığı için kendime yeni bir yer aramaya başladım ve burası çıktı karşıma.. Tek başıma hep zorlandım kilo vermekte, motivasyonumu çabuk kaybediyorum, umarım başarılı olurum bu sefer..

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 30
Boyunuz : 1.55
Kilonuz : 82
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik
Hedef Kilonuz : 60

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Hem sağlığm, hem kendimi iyi hissetmek, daha enerjik ve fit olmak için

8 Şubat menü
11.00 3 yk kavurmalı yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 zeytin 1 poğaça 1 dilim tb ekmek çay
15.00 antep fıstık 20 adet kahve 2 ceviz
20.00 1 orta boy ev pizzasi bir bardak kola
Su 2 litre

9 Şubat menü
11.00 Kaşarlı mantar sote 3 yk 2 dilim kaşar ve beyaz peynir 2 zeytin biraz bal tereyağ 2 dilim tb ekmek
14.00 bir ısırık fıstıklı çikolata kahve
18.30 bir kase tarhana çorbası 3 yk makarna bir kase salata
Su 2.5 litre

Ellssa Boncuk2307 Purple58

Hosgeldiniz
Afiyet olsun canım cumartesi menü ödül olarak sayalım da diğer gun de makarna var inşallah yarına etkisi olmaz

İyi aksamlar fit hatunlar bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir ve lor peyniri
3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ogle
1 kase yoğurt çorbası
Salata

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
Yesil fasulye ve 2 kaşık bulgur pilavı
Cacık

Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250210_184310.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
Ekran resmi aldım. Yapmaya karar verince bakicam bu videolara canım. Sağol. Bir de dizlerini yoruyor mu bu boosted walk?
Canım ilk günler hamlıktan dolayı ağrı oluyordu ama şimdi ağrı yapmiyo.
Hahahaha ben de bugün aynısını yaptım şimdiye kadar sadece 1 muz yedim. Akşam SARMAYA GÖMÜLECEĞİM.
Ooo afiyet olsun Boncukcum

Canlarım sınav için uzaklaştım buradan kısa bir süreliğine. Hafta sonu bitmiş olacak inşallah.
O zaman haftaya güzel bir hafta olacak canım
Hoşgeldin kilolarımiz yakınmış. Hangi şehirdesin?

iyi akşamlar kızlar. dün gece nedense uyuyamadım. çok sonra dalmışım. o nedenle çok uykum var şimdi.

sabah 09.20
45 gr keçi peyniri, 7 küçük zeytin, domates ve biber, 1 küçük poğaça, 35 gr teff unlu ekmek

öğlen 12.15
100 gr hindi göğüs, salata, 1 küçük poğaça, madensuyu

ara 15.00-16.30
2 salatalık
12 kuruyemiş

akşam 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 40 gr hindi göğüs, 1 servis kaşığı kıymalı ıspanak yemeği, 2 yk ev eriştesi, birkaç çatal kelek turşusu, 2 yk ev yoğurdu

yeşil çay içeceğim

1,5 lt su

10.000 adım

Tamamdır burdaki en eski arkadaşım
Şimdilik şu ana kadar iyi gidiyor pazartesi. Sende nasıl durumlar? Bu akşam özellikle sıkalım dişimizi canım. Yarın salı tartısı var

Ben regl oldum bugün akşam hafif atlattım sabah da hafif atlattım sadece öğlen iş yerinde pide vardı kaşarlı pide yedim gerçi Günün tek karbonhidratı o oldu, dengelemek adına başka da bir şey yemedim hemen menümü yazayım

İyi akşamlar kızlar
Bugün
Sabah 7:30
Bir haşlanmış yumurta

Öğlen 12:30
Bir kase ezogelin
Bir porsiyon kaşarlı pide
Bir kase yeşillik
Bir minik ayran

Akşam 20:30
(artık biliyorsunuz eve çok geç geliyorum)
Bir kase yoğurt çorbası
Üç adet ızgara köfte

Su1.5 lt
Purple58
Ellssa
Bugün regl oldum tartıyı inanılmaz merak ediyorum

Afiyet olsun canım harika
Afiyet olsun canım keşke o pide olmasaydı bide geçen tost yemistin bide üstüne regl yarın inşallah istediğin sonucu alırsın ama ödem olur muhtemelen sen halledersin cumartesi ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…