Afiyet olsun canım10 şubat:Ellssa Boncuk2307
Purple58
Sabah 10.30 haşlanmış yumurta ve yarım avokado üstüne filtre kahve
13.00 bir muz biraz marul ve tadımlık denecek kadar küçük tavuk eti
16.30 yulaf chia tohumu ve yoğurttan yapılma ince ekmeğin içine biraz peynir, çay tabağında peynirli makarna. Bir avuç fındık bir avuç çekirdek, biraz domates
Spor 8 bin adım
Evde leslie yapıyorum ama zaten büyük çoğunluğu genelde oluyor bende ikiz bebeklerim varMaşallah adım sayına yürüşe mi çıkıyon normalde mi böyle oluyor
Afiyet olsun canım olur aradaMenümü yazmaya utandım bugün
Kahvaltı YOK
Ara Öğün 15.00
1 muz
Öğle YOK
Akşam Yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası, 7 adet pazı sarması, brokoli salatası
Saat 21.00 gibi 1 dilim tatlı
Yarın dukan içip yediklerimi eritmem lazım
2,5 lt su
Ellssa Purple58 bluegreeneyes
Ayy çok geçmiş olsun canım kıyamam yaaBugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği iki yumurta bir dilim peynir domates salatalık
Öğlen
İskender ekmeginş cok yemedim
Akşam
Çeyrek ekmek sucuklu yumurta
Su 2 lt
Ellssa Purple58 cok aktif olamıyorum bu ara bebeğim hasta onla uğraşıyorum bugünde doktordaydık ciğerlerinde iltihap varmış ilaç antibiyotik hava bir sürü şey verdi inşallah çabuk iyileşir dua edin teyzeleri daha 9 aylık minnosum bir öksürüyo içim parçalanıyor resmen
hoşgeldiniz
AA ne güzel. Filiz ben de, yaş 43. İki çocuğum var. Ben de daha önce cuma yarışmalarına katılmış ve sevmiştim ortamı. Yine aynı ruhu yakaladım burda.
Tanış olduğumuza şadam
Bugünkü menüm
Sabah
Öğlen
Akşam
Su 2 lt
Ellssa Purple58 cok aktif olamıyorum bu ara bebeğim hasta onla uğraşıyorum bugünde doktordaydık ciğerlerinde iltihap varmış ilaç antibiyotik hava bir sürü şey verdi inşallah çabuk iyileşir dua edin teyzeleri daha 9 aylık minnosum bir öksürüyo içim parçalanıyor resmen
Günaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg. Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
Kızlar çok giremedim. Girdiysem de yazamadım. Çocukların ikisi de çok kötü. Ev hastane okul arası mekik dokudum resmen.
Kilom sabit aynıyım.
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
hoşgeldiniiizz :)Merhaba herkese..
Müsade ederseniz ben de aranıza katılmak isterim..
Uzun zaman sonra kilo vermeye karar verdim, yine ilk aklıma burası geldi, daha önce de Cuma zayıflama yarışması takımlarına katılmıştım, orası kapandığı için kendime yeni bir yer aramaya başladım ve burası çıktı karşıma.. Tek başıma hep zorlandım kilo vermekte, motivasyonumu çabuk kaybediyorum, umarım başarılı olurum bu sefer..
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 30
Boyunuz : 1.55
Kilonuz : 82
Mesleğiniz : Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Hamilelik
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Hem sağlığm, hem kendimi iyi hissetmek, daha enerjik ve fit olmak için
canım çok geçmiş olsun, 1 yaşından küçükse öneri de veremiyorum soğan bal kürü falanBugünkü menüm
Sabah
Öğlen
Akşam
Su 2 lt
böyle ufak tefek artılar bizi korkutmaz, toplamayı bilirizzzGünaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg. Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
çokk geçmişler olsunKızlar çok giremedim. Girdiysem de yazamadım. Çocukların ikisi de çok kötü. Ev hastane okul arası mekik dokudum resmen.
Kilom sabit aynıyım.
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Aynen canım mecbur sil baştan devamhoşgeldiniiizz :)
canım çok geçmiş olsun, 1 yaşından küçükse öneri de veremiyorum soğan bal kürü falançok zor çocukların hastalığı çok
böyle ufak tefek artılar bizi korkutmaz, toplamayı bilirizzz
çokk geçmişler olsun
Maşallah Allah bağışlasın ve Allah nazarlardan esirgesin ben bir tane ile baş edemiyorum kolaylıklar diliyorumAfiyet olsun canım
Evde leslie yapıyorum ama zaten büyük çoğunluğu genelde oluyor bende ikiz bebeklerim var
Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun canım benim oğlumda 6 aylıktan beri cigerlerinden iltihap kapar 1 yaş olsaymış bari bir sürü şey kullandım rahatlatan ama şimdi içinnacizane tavsiyem burnunu sürekli temizle bol bol sıvı varsa oda nemlendiricisi ve nebul cihazı varsa buzdolabında bekletilmiş serum ile tak özellikle Şafi adı ile şifa versin RabbimBugünkü menüm
Sabah
Öğlen
Akşam
Su 2 lt
Hiç stres yapma stres bile kilo vermede etkili bilirsin ve sabah kalkı kalkmaz vucüd ödemli oluyor İnan orda bile 200-300 gr fark ediyor bol bol eksilerin olsun cumartesiye inşallahGünaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg. Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
Halledicem kaptanımAfiyet olsun canım harika
Afiyet olsun canım keşke o pide olmasaydı bide geçen tost yemistin bide üstüne regl yarın inşallah istediğin sonucu alırsın ama ödem olur muhtemelen sen halledersin cumartesi ye
Günaydın Kilon çok güzel canım kesinlikle günden güne durumumuz değişiyor hiç moral bozmadan devam inşallah hepimize
Sen halledersin kuzum o bise değil mutkala gider cumartesi yeGünaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg. Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
Aminn canım Allah razı olsun bide büyük oğlum var 7 yaşındaMaşallah Allah bağışlasın ve Allah nazarlardan esirgesin ben bir tane ile baş edemiyorum kolaylıklar diliyorum
Sen halledersin kuzum inanıyorum
Aynen canim karbonhidrat i azaltmaya çalışırsan süper olurHalledicem kaptanım
karbonhidtatı az almaya çalışıyorum, regl dönemi karbonhidrat sıkıştırıyor beni
Sizde de öyle oluyor mu
Çikolata filan değil de unlu gıdalar istetiyor
Hiç stres yapma stres bile kilo vermede etkili bilirsin ve sabah kalkı kalkmaz vucüd ödemli oluyor İnan orda bile 200-300 gr fark ediyor bol bol eksilerin olsun cumartesiye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?