Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Maşallah adım sayına yürüşe mi çıkıyon normalde mi böyle oluyor
Evde leslie yapıyorum ama zaten büyük çoğunluğu genelde oluyor bende ikiz bebeklerim var
Afiyet olsun canım olur arada
Ayy çok geçmiş olsun canım kıyamam yaa

Günaydın herkese

Hoşbuldum

AA ne güzel. Filiz ben de, yaş 43. İki çocuğum var. Ben de daha önce cuma yarışmalarına katılmış ve sevmiştim ortamı. Yine aynı ruhu yakaladım burda.
Tanış olduğumuza şadam

Benim de 2 çocuğum var, biri daha 2 aylık, kilo vermek için biraz daha zaman geçsin dedim ama yok, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bir yerden başlamam lazım..
Umarım ben de aynı ruhu yakalarım burda, bir hevesle başladım inşaAllah motivasyonumu kaybetmem bu sefer

Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin bebeğine..

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım:

8.00 yulaf+yumurtadan ekmek, rendelenmiş mozarella peyniri(1yk) hindi füme, dere otu
12:00 salata, hindi köfte 4 adet, basmati pilav 3 yk
19:00 kelle paça çorba yarım kase, 2 kaşık bulgur pilavı, yağsız salata

sporum da 5500 adımmış.

su 2.5lt

hoşgeldiniiizz :)

canım çok geçmiş olsun, 1 yaşından küçükse öneri de veremiyorum soğan bal kürü falan çok zor çocukların hastalığı çok
Günaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg . Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
böyle ufak tefek artılar bizi korkutmaz, toplamayı bilirizzz
Kızlar çok giremedim. Girdiysem de yazamadım. Çocukların ikisi de çok kötü. Ev hastane okul arası mekik dokudum resmen.
Kilom sabit aynıyım.
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
çokk geçmişler olsun

Aynen canım mecbur sil baştan devam

Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun canım benim oğlumda 6 aylıktan beri cigerlerinden iltihap kapar 1 yaş olsaymış bari bir sürü şey kullandım rahatlatan ama şimdi içinnacizane tavsiyem burnunu sürekli temizle bol bol sıvı varsa oda nemlendiricisi ve nebul cihazı varsa buzdolabında bekletilmiş serum ile tak özellikle Şafi adı ile şifa versin Rabbim

Günaydın kızlar erkenden tartıyı bildireyim . 86.60 +1 kg . Cumartesiye eksiye geçer diye düşünüyorum
Hiç stres yapma stres bile kilo vermede etkili bilirsin ve sabah kalkı kalkmaz vucüd ödemli oluyor İnan orda bile 200-300 gr fark ediyor bol bol eksilerin olsun cumartesiye inşallah

Afiyet olsun canım harika

Afiyet olsun canım keşke o pide olmasaydı bide geçen tost yemistin bide üstüne regl yarın inşallah istediğin sonucu alırsın ama ödem olur muhtemelen sen halledersin cumartesi ye
Halledicem kaptanım
karbonhidtatı az almaya çalışıyorum, regl dönemi karbonhidrat sıkıştırıyor beni
Sizde de öyle oluyor mu
Çikolata filan değil de unlu gıdalar istetiyor

Günaydın Kilon çok güzel canım kesinlikle günden güne durumumuz değişiyor hiç moral bozmadan devam inşallah hepimize

Sen halledersin kuzum o bise değil mutkala gider cumartesi ye
Maşallah Allah bağışlasın ve Allah nazarlardan esirgesin ben bir tane ile baş edemiyorum kolaylıklar diliyorum
Aminn canım Allah razı olsun bide büyük oğlum var 7 yaşında
Sen halledersin kuzum inanıyorum
Halledicem kaptanım
karbonhidtatı az almaya çalışıyorum, regl dönemi karbonhidrat sıkıştırıyor beni
Sizde de öyle oluyor mu
Çikolata filan değil de unlu gıdalar istetiyor
Aynen canim karbonhidrat i azaltmaya çalışırsan süper olur

Hiç stres yapma stres bile kilo vermede etkili bilirsin ve sabah kalkı kalkmaz vucüd ödemli oluyor İnan orda bile 200-300 gr fark ediyor bol bol eksilerin olsun cumartesiye inşallah

Çok teşekkür ederim canım öyle böyle gidecek kilolar 108 den 85 lere geldim düşe kalka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…