Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pasta meselesi sık sık olmuyorsa sorun değil aslında.. Arada bir hepimizin oluyordur böyle..
Eskiden diyete daha farklı bakıyordum, yani diyetteysem asla şekerli yiyecekler, hamur işi ve s. yememem gerek diye şartlardım kendimi.. Aslında böyle yapınca zor kilo veren biri olarak daha çok kilo veriyordum..
Ama bir süre sonra durum değişiyor, sıkılmaya başlıyorum, kendime birşeyleri yasakladıkca daha çok yeme isteği geliyor..
Şimdi de öyle yapıyorum aslında, en çok yediğim ekmeği, tatlıyı kestim ama bu sefer zorlamicam kendimi, arada canım çekerse çok istersem azıcık yiyebilirim.. Önemli olan yediğim için kendimi kötü hissetmicem, sen de öyle yap, insanız sonuçta, bazen canımız çeker ve yeriz, önemli olan bunu devam ettirmemek..
Arkadaş buluşmasında da farklı birşeyler yiyebilirsin belki, yani daha az kalorili, yedin diye kendini kötü hissetmeyeceğin birşeyler..

Bugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü

Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin

Ogle
Yesil mercimekli salata

Ara
1 elma

Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber

Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250212_190118.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 9
Önemli olan ilk adımı atmak sonuçta
Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz
Aslanlar gibi diyet spor yapacağımız yerde

Çok kötü bir gün oldu umarım artı olmadan gelebilirim 63 te kalsamda yeterli olucaktir
Regl oldum

Sabah iki tb ekmek tem sucuklu tost bir salatalık bir dometez

Akşam bir tabak fellah köfte bir tabak salata
Sonra 3 küçük kofret ve iki dilim pasta krize girdim
Boncuk2307
bluegreeneyes
Ellssa
Su 1.5 litre sadece

İki dilim pasta gofretlerin üzerine güzel bir mesaj okudum

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

sabah 09.20
4 yk yoğurt, 4 yk yulaf ezmesi, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1/2 elma, tarçın

öğlen 12.20
3 köfte, salata

ara 15.00-16.30
1,5 salatalık, 18 kuruyemiş

akşam 19.00
2 kepçe tarhana çorbası, 7-8 yk etli kereviz yemeği,, 4 çatal makarna, az salata, 2 yk yoğurt

ara 21.00-21.30 arası
1 çb dan az çekirdek yerim

şimdi çay içiyorum.

1,5 lt su

12.000 adım

Daha sezeryanın çok yeni canım. Senin koşturman senin sporun olur. Zorlama kendini sakın

Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz
Tam da dolunay etkilemiştir dedim dolunay var diyorlardı.
Boğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda

Amaaan hiç sorma kizz
İşte kesin beni dolunay etkilemiş. Ben akrebim ve yoldan çok feci çıktım

5gün kuzuşum 1günde hemen etki oluyo

Birşey daha sorayım :)
Su soğuk sıcak farkediyor mu ?

Boğa akrep kova aslan etkileniyormus dolunayda

Amaaan hiç sorma kizz

Benim heyheylerin sebebi malum oldu
Akrebim ben de

Daha sezeryanın çok yeni canım. Senin koşturman senin sporun olur. Zorlama kendini sakın

Yok fazladan birşey yapamıyorum zaten..
Minikle evde tur atıyoruz akşama kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…