Afiyet olsun canmBugünkü menumu yazım biraz geç kapattım günü
Sabah
Lor lu omlet
1 dilim tb ekmeği
Yeşillik biber
3 zeytin
Ogle
Yesil mercimekli salata
Ara
1 elma
Akşam
Firinda tavuk ve 2 parça fırın patates yağsız
Salata koz biber
Su 3lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Olur canm arada öyle sıkma canını afiyet olsunÇok kötü bir gün oldu umarım artı olmadan gelebilirim 63 te kalsamda yeterli olucaktir
Regl oldum
Sabah iki tb ekmek tem sucuklu tost bir salatalık bir dometez
Akşam bir tabak fellah köfte bir tabak salata
Sonra 3 küçük kofret ve iki dilim pastakrize girdim
Boncuk2307
bluegreeneyes
Ellssa
Su 1.5 litre sadece
Afiyet olsun canmbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
sabah 09.20
4 yk yoğurt, 4 yk yulaf ezmesi, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1/2 elma, tarçın
öğlen 12.20
3 köfte, salata
ara 15.00-16.30
1,5 salatalık, 18 kuruyemiş
akşam 19.00
2 kepçe tarhana çorbası, 7-8 yk etli kereviz yemeği,, 4 çatal makarna, az salata, 2 yk yoğurt
ara 21.00-21.30 arası
1 çb dan az çekirdek yerim
şimdi çay içiyorum.
1,5 lt su
12.000 adım
Benim geliyormuş gibi olmuyor gayet de geliyorlar uzun zamandır böyle olmamıştım yine darlıyorlar beni kime patlayacağım hadi hayırlısıAfiyet olsun canım sahane
Afiyet olsun canım bende adet döneminde öyle oluyorum yaa öyle bir psikoloji ye giriyorum ki hersey üstüme üstüme geliyormuş gibi hissediyorum kadınlık ne zor
Ben de akrebim yükselenim de akrep fena tutuluyorum bu ara belli oldu sebebi. Benim oğlan da aslan burcu o da mı etkilendi acaba bu ara değişik çocuk.Kızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz
sıcak dedigin kaynar su degildir herhalde kız ılık su işte normal nasil su iciyorsan ben geceden dolaba kaldırdım sabaha çıkardım ılıyınca içmeye başladımBirşey daha sorayım :)
Su soğuk sıcak farkediyor mu ?
Benim heyheylerin sebebi malum oldu
Akrebim ben de
Yok fazladan birşey yapamıyorum zaten..
Minikle evde tur atıyoruz akşama kadar :)
Ben aslan burcuyum ne gibi etkileri var acabaKızlar grubun geneli mentali çok kötü görüyorum . Aslan dolunayı varmış. Burçlarınız ne ola ki kesin etkileniyorsunuz
Afiyet olsun cicimEllssa Boncuk2307 Purple58
12 Şubat menü
Sabah 10.30
Bir yumurta, 6 zeytin çavdarlı ekmek gibi birşey (tam ekmek diyemem sağlıklı beslenme şeysi)
13.00 kendi yaptığım yulaf yoğurt yumurta Chia tohumundan krep gibi şeyin arasında peynir maydanoz bir muz bir mandalina
16:00 biraz tavuk eti, bir yumurta ve çavdarlı galeta
Afiyet olsun canım
Hey heyler geliyormuş gibi oluyormuş yanına yaklasilmiyormus her dediğine He denlemeliymis o derece
Ben aslan burcuyum ne gibi etkileri var acaba
sıcak dedigin kaynar su degildir herhalde kız ılık su işte normal nasil su iciyorsan ben geceden dolaba kaldırdım sabaha çıkardım ılıyınca içmeye başladım
Nedemek canımAnladım canım, çok teşekkür ederim..
Çok iyi yapmışsınız hoşgeldiniz. Aktif olarak bizimle olacak mısınız acabaSelam kızlar. Nasılsınız. Şöyle bir bakınıyordum aktif diyet gruplarına. Hala aktif gruplar olduğunu görmek çok güzel
Ben de bir süredir dikkat ediyorum ama bir hafta önce ciddi bir başlangıç yaptım. Motivasyonuma motivasyon katmak için de yazayım dedim. :)
Teşekkür ederim, Hoş Buldum :) Yani aslında aktif olmak istiyorum ama bu ara tartılmak istemiyorum. Aktif katılım için tartı bildirme şartı olduğu için şimdilik şöyle kenardan kenardan başlayayım. İlk hedefim 17.00'den sonra ağzıma fermuar çekmek :) Şöyle biraz hafiflediğimi hissedeyim tartılacağım inşallah :)Çok iyi yapmışsınız hoşgeldiniz. Aktif olarak bizimle olacak mısınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?