Maşallah boylu poslu biri daha katıldı aramıza. Hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun.Selamlar yeniden,
Bilgilerimi paylaşmamıştım.
KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek
Çok geçmiş olsun canım.. Salatan da harika görünüyor afiyet olsun.Kızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.
Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina
Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa
Son ara öğün:
1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim.
Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah
Şekersizlikle mücadelem devam ediyor.
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
Arkesi yarına diyorumDönüşüm muhteşem oldu diyorsun Arke
Canım 2 hafta gezdim geldimBuradamisin sen aaa hiç haberim yok
Geldin mi kayseriye
Senin için her şeyin en güzeli olur inşallahyeni işin de güzelliklerle hayırla gelsin
Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidir
Canım çok geçmiş olsun, her şey çok güzel olacak hiç moralini bozmaçocuklarımız çok güçlü. Her şey düzelir canını sıkma
Dönüşüm muhteşem oldu diyorsun Arke
Tebriklerr
Teşekkür ederimBen de istikrarlı şekilde devam etmek istiyorum
Tebriklerr
Vayyyy bu ne hız Filizzzne yaptın yaa nasıl bu kadar fazla gidebildi
Çok iyi Boncukum, hızlı gelen hızlı gitti
Cook geçmiş olsun canım
Feci dağıldım, hergün bugün başlangıç diyorum, aman o dökülmesin, aman bu ziyan olmasın diye diye artıkları yiyorum, yedikçe şişiyorum. Bu ara bal yiyorum, yedikçe iştahım açılıyor, ama sanki ağrılarıma iyi geliyor, çok garip hallerdeyim, galiba bu hafta geleceğimnerelerdesin
Arkesi yarına diyorumİnşallah sonrası da böyle güzel gider canım.
1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisinbu dizinin adını çok duyuyorum son zamanlarda ben de mi başlasam ki nasıl bişey
valla çok istiyorum, ipin ucunu saldık mı kaçıyor.
geçen haftadan beri şu soruyu sorucamarke ablaya unutup duruyorum. sayende aydınlandım teşekkür ediyorum kaptanım
ah boncuk ya ben de boyuma göre ideal kilodayım mesela iş korumaya geldi mi düzen bozuluyo dengeler değişiyo evet ideal kilodayım ama 66-67 kilolarda vücut yağ oranı düşmüş haldeki spor yapan fiziğimle şuanki halime bakıp üzülüyorumolur halldereizzzzz
öncelikle emeklerine sağlık. ben kural dışı olarak pazartesi kilo bildirimi yaptım ctesi tartılamamıştım ama o sayılmıyo tabii. bu cumartesi kilo bildirimi yaparak gruplara geliyorum inşşş, üzgünüm
teşekkür ederim <3
teşekkür ederim <3
teşekkür ederim <3 boğazım iltihaplanmış. mahvoldum 2 gündür, dün işten eve döndüm çalışamadım, yattım bütün gün biraz kendime geldim. antibyotik başladım şimdi, toparlarım 2 güne diye umuyorum.
teşekkür ederim <3
Afiyet olsun canmKızlarım menumu yazayım
Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
Peynir ve 3 zeytin
Yeşillik
Ogle
1 tabak Pırasa yemeği
Ara
1 avuç fıstık
Yarim armut
Akşam
1 küçük lahmacun
Bol Yeşillik ve soğan salatası
1 bardak ayran
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Aç değilsin lütfen karbonhidratların seni kandırmasına izin vermeSedece un değil ki lavaş da satılıyor, makarna da pilav da vartelkin yapicam kendime " sen aç degilsin sen aç degilsin "
Afiyet olsun18 Şubat Menüm
10.30: Bir dilim peynir, 1 yumurta, 1 ince dilim organik ekmek, pancar, 1 mandalina
14.00: Biraz çiğ fındık, sade kahve
17.00: Bir persiyon et sote, salata
su: 1 litre (biraz daha içerim)
Spor: Gece biraz evde yürüyebilirim. Yürürsem yazarım :)
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canmİyi akşamlar kızlar..
Unutmadan menümü yazayım, oğlum fırsat vermiyor yine..
Menüm
Sabah
1 kupa bitki çayı
Öğlen
Sebzeli et kavurma
5 k pilav
Salatalık
Ara
1 kupa çay
5 hurma ( fazla oldu farkındayım, canım aşırı tatlı istiyor bugün )
Akşam
Yumurta salatası
Yeşillik
Su şimdilik 1,5 litre
1 lt daha içerim
Belki bir de yeşil ya da bitki çayı
Ellssa
Boncuk2307
Öğlen fazla olmuş sen de farkındasın zaten bu gün dengelersinbluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
sabah 10.00
45 gr beyaz peynir, 7 zeytin, domates, biber, 1 simit
öğlen 14.00-15.30
1 kase yayla çorbası, 2 zeytinli poğaça, 1 tahinli kurabiye, biber, domates
akşam 19.00
1 karnıyarık, 4 yk tambuğday makarna, 1 kase cacık, acı biber turşusu
1,5 lt su
13.000 adım
bugün kötü bir atak günümdü. ama geldi geçti
bu sabah tartıda 82.5 çıktım.
Afiyet olsun canm18 şubat salı menüsü
10.30 kahvaltı
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
16.30 ara
1 kara buğday patlağı üzerine 1 yemek kaşığı tahin pekmez.
17.15 ara
Çiğ köfte lavaşının içine domates ve pırasa.
18.15 akşam
3 parça tavuk, 6 kaşık zeytinyağlı pırasa, küçük kase yoğurt.
Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3546476
Hoş geldin canmSelamlar yeniden,
Bilgilerimi paylaşmamıştım.
KATILIM FORMU
Yaşınız : 29
Boyunuz : 1.75
Kilonuz : 95
Mesleğiniz : Öğretmen
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Kilo Alma Nedeniniz : tatlı ve abur cubur
Hedef Kilonuz : 77
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Eski kiloma dönmek
Afiyet olsun canm18 şubat
I IlyusaEllssa Boncuk2307
9:30 peynirli yumurta, peynir küçük bir dilim ekmek
12:00 kahve + bir kuru incir+ yabanmersini, bir kaşık yoğurt
14:00 pırasalı yumurta (bir çay tabağı kadar)
16:00 haşlanmis tavuk, bir avuç findik,
Spor olarak yürüyüş
Afiyet olsun canmKızlarcım selamlar,
Ben bugün biraz rahatsızdım, soğuk algınlığı gibi ondan çok uğrayamadım buraya ama yediklerimi yazayım atlamıyım.
Öğlen:
200 gr fırın tavuk göğsü + sebzeler + 1 dilim ekmek esmer + 1 mandalina
Akşam:
Koca salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin + 1 glutensiz wasa
Son ara öğün:
1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim.
Gece yatmadan az kefir içip günü bitiricem inşallah
Şekersizlikle mücadelem devam ediyor.
Eki Görüntüle 3546492
Eki Görüntüle 3546489
Sağlık olsun canm menü lere dikkat et cumartesi de bildirimi kaçırmamaya çalışbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Kaptanlarım bugün bildirim yapamadım özür diliyorum. Sabah 7 de başlayan bir koşturma, kurstan eve geldim 1 saat sonra misafir geldi. O arada yemekleri yaptım daha yeni yolculadik. O yüzden ugrayamadim buraya.
Afiyet olsun canmSabah çeyrek tost salatalık domates iki kaşık kaymak
Ara 3 hurma bir avuc fıstık
Akşam ciğer sote salata tambugdayli makarnadan yoğurtlu salata
3 kaşık sütlaç arada böyle seylerede yer vernek lazım ama kararında
Su 3 litreBoncuk2307
bluegreeneyes
Ellssa
Afiyet olsun canm akşam hem patates hem Bulgur karb. yoğun olmuş gibiBugünkü menüm
Sabah(10.00)
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Ara(14.00)
Hindiba kahvesi
1 fındıklı muska( şekersiz ballı)
Akşam(18.30)
3 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase kıymalı patatesli fırın yemeği
Yoğurt
3-4 Kasım salata
Su:1.5 lt
Spor: 4049 adım
Eki Görüntüle 3546523
Afiyet olsun canm17 şubat pazartesi menüm:
8.30: sahanda yumurta, 3 dilim hindi füme, mozarella, zeytin ezmesi ve 2 dilim tam buğday ekmek ile sandviç yanı bol yeşillik
12.00: lahana kavurması ile yoğurt
18:30 adana kebap ve 2 ince dilim lavaş, salata ayran
21:00 yarım cup muhallebi ve 1 küçük bisküvili pasta(4-5 aydır ayarlayamadığımız sürekli ertelediğimiz bir hayırlı olsun ziyareti vardı. yemesem ayıp olur diye biraz yedim hazırlıklardan)
18 şubat salı menü:
11.00: tavuk suyuna çorba
19:00 tavuk suyuna çorba ve 1 dilim ıspanaklı börek
salı tartısına bildiremedim de bugün tartıldım, 72.10tabi dün bişe yiyememiş olmamın etkisi de vardır ama eksi eksidirrr
Toparlarız canm beraber yeterki bebeler ve sen de iyi olKızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum
. Ayak üstü ne bulduysam. çoğunlukla bol kahve ,kuruyemis ,meyve ,kurabiye,sandviç atiyorum ağzıma ama çok değil. Cumartesi tartilip sil baştan başlayacağım. Çok kilo aldığımı sanmıyorum çünkü çökmüş gibi hissediyorum kendimi yorgunluktan.. Aldıysam da buralardayız zaten dimi. Yeterli sağlık olsun
Teşekkür ederim canım. Amin.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım.
Teşekkür ederim canım. Ablam daha iyi çok şükür. Günden güne de daha iyi oluyor.Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidir
Teşekkür ederim. Yatana kadar iki litre oluyor. :)Afiyet olsunsuyı artırırsan daha iyi olur
hastalık oldu mu dağılıyor insan canım valla çok normal ya. toparlarsın hepimiz birbirimize destek olarak çözücez ancak bu işi. geçmiş olsun, önemli olan sağlık.Kızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum
. Ayak üstü ne bulduysam. çoğunlukla bol kahve ,kuruyemis ,meyve ,kurabiye,sandviç atiyorum ağzıma ama çok değil. Cumartesi tartilip sil baştan başlayacağım. Çok kilo aldığımı sanmıyorum çünkü çökmüş gibi hissediyorum kendimi yorgunluktan.. Aldıysam da buralardayız zaten dimi. Yeterli sağlık olsun
hauahua başlayım bakayım haftasonu1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisin
Canım benim sağlık olsun da gerisi önemli değil kilo bu verilir alınır hiç dert etme geçecek inşallah bu zamanlar daKızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum
Ya bende bunu anlamıyorum kendini doktor sanıyor hepsi doktor dan daha ukala ay sinir oldum demekki hasta diye getirdim yoksa benim ne işim var hastane de keyif olsun gezme olsun diye getiriyorum şuna bak ya . Acil değil de bence polikliniğe götürün canım detaylı olur diye düşünüyorum acil den daha detaylı olurKızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.
Canım benim sağlık olsun da gerisi önemli değil kilo bu verilir alınır hiç dert etme geçecek inşallah bu zamanlar da
Ya bende bunu anlamıyorum kendini doktor sanıyor hepsi doktor dan daha ukala ay sinir oldum demekki hasta diye getirdim yoksa benim ne işim var hastane de keyif olsun gezme olsun diye getiriyorum şuna bak ya . Acil değil de bence polikliniğe götürün canım detaylı olur diye düşünüyorum acil den daha detaylı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?