Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah boylu poslu biri daha katıldı aramıza. Hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun.

Çok geçmiş olsun canım.. Salatan da harika görünüyor afiyet olsun.

Çok teşekkür ederim canım Rabbım razı olsun .

Feci dağıldım, hergün bugün başlangıç diyorum, aman o dökülmesin, aman bu ziyan olmasın diye diye artıkları yiyorum, yedikçe şişiyorum. Bu ara bal yiyorum, yedikçe iştahım açılıyor, ama sanki ağrılarıma iyi geliyor, çok garip hallerdeyim, galiba bu hafta geleceğim

Kızlar tartı siparişimi verdim. Ölçümlerde oynama olmasın diye ayni tartıdan aldım. Bugün kargo yaparlarsa cumartesiye kadar gelir herhalde. Yarından itibaren yeme düzeni kurmam lazım kendime. 1 haftadır çok düzensiz yiyorum. Bazen saat 2 ye kadar aç kalıp kahvaltı yapıyorum ,bazen gece 1 de sandviç yiyorum , bazende unutuyorum
. Ayak üstü ne bulduysam. çoğunlukla bol kahve ,kuruyemis ,meyve ,kurabiye,sandviç atiyorum ağzıma ama çok değil. Cumartesi tartilip sil baştan başlayacağım. Çok kilo aldığımı sanmıyorum çünkü çökmüş gibi hissediyorum kendimi yorgunluktan. . Aldıysam da buralardayız zaten dimi. Yeterli sağlık olsun

1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisin

Afiyet olsun canm
Sedece un değil ki lavaş da satılıyor, makarna da pilav da var telkin yapicam kendime " sen aç degilsin sen aç degilsin "
Aç değilsin lütfen karbonhidratların seni kandırmasına izin verme
Afiyet olsun suyı artırırsan daha iyi olur
Afiyet olsun canm emiriziyorsan vücudunun ihtiyacı vardır bol bol süt olsun
Öğlen fazla olmuş sen de farkındasın zaten bu gün dengelersin
Afiyet olsun canm
Hoş geldin canm
Afiyet olsun canm cumartesi harika sonuçla geleceksin
Afiyet olsun canm
Sağlık olsun canm menü lere dikkat et cumartesi de bildirimi kaçırmamaya çalış
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm akşam hem patates hem Bulgur karb. yoğun olmuş gibi
Afiyet olsun canm
Toparlarız canm beraber yeterki bebeler ve sen de iyi ol

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım.
Teşekkür ederim canım. Amin.
Cook geçmiş olsun, seninle tanışıp çok fazla denk gelemedik ama gecmis olsun dilemek istedim. Umarım ablan daha iyidir
Teşekkür ederim canım. Ablam daha iyi çok şükür. Günden güne de daha iyi oluyor.
Ben yeni dahil oldum zaten, tanışıp kaynaşırız inşallah
Afiyet olsun suyı artırırsan daha iyi olur
Teşekkür ederim. Yatana kadar iki litre oluyor. :)

hastalık oldu mu dağılıyor insan canım valla çok normal ya. toparlarsın hepimiz birbirimize destek olarak çözücez ancak bu işi. geçmiş olsun, önemli olan sağlık.
1bölün sarmasada 2ci bölümden sonra bi tuhaflıklar başlıyor izlemelisin
hauahua başlayım bakayım haftasonu

Kızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.

Canım benim sağlık olsun da gerisi önemli değil kilo bu verilir alınır hiç dert etme geçecek inşallah bu zamanlar da
Ya bende bunu anlamıyorum kendini doktor sanıyor hepsi doktor dan daha ukala ay sinir oldum demekki hasta diye getirdim yoksa benim ne işim var hastane de keyif olsun gezme olsun diye getiriyorum şuna bak ya . Acil değil de bence polikliniğe götürün canım detaylı olur diye düşünüyorum acil den daha detaylı olur

Canım eşimi bekliyoruz dahada kötüleşti acile gidiyoruz tekrar poliklinikler dolu. Bu seferde gıcık gıcık konuşur ,yine niye geldin gene diye sürat aşıp tavır yaparsa yeminliyim rezillik çıkarcam . Zaten canım burnumda . Belki poliklinik doktoru ortaya ilgilenir

Kızlar size birşey diyeyim ben çok su iciyordum şu sıra baktım tartılara çok çıkmaya başladım diyorum.neden böyle çıkıyo.nese bigün yarım litre kadar nekadar ihtiyacım varsa okadar ictim sanki bi gitti du bakalım 1gün 2 litre içip bigün içmeyecem cumartesiye tartı ne gösterecek bakalım.

bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Aç karna : zencefil zerdecal limon eşliğinde sıcak su 1 kup

Kahvaltı 09.00
2 yumurta tereyağında
4zeytin
2 çeri Domates
1küçük Salatalık
1 dilim kaşar peynir
Maydanoz
1 dilim.bugday
Siyah çay

15.00
Türkkahve tarçın kakao kahve
18.00
Havuçlu kıvırcık tonbalıklı salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ
Akşam kaç olur bilmem ama soda içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…