- 5 Haziran 2021
- 4.992
- 20.915
- 258
Benimde çocuklar var diyete odaklanamıyorum sürekli bişeyler hazırlıyorum onlar için ister istemez yemek zorunda kalıyorumBende bir kaç haftadır tok olduğum halde yemek yiyorum
Bazı aşamadığım sorunlarım var. Maalesef bende duygusal açlık yapıyor.
Aslında yemek yemekten midem rahatsız oluyor ama yinede yiyorum
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben de katılabilir miyim
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerimSelam kızlar çıldırmak üzereyim gece kesintisiz 1 saat uyumamisimdir bebeklerden biri bitiyor biri başlıyor anlamıyorum diş olabilir belki hastalık olabilir ama ben çok kötü oldum artık havalar kötü dışarı çıkamıyorum resmen 10 gündür evden adım atmadım 10 gün önce de hastaneye gidip geldim öyle dışarı çıktım yani ne bilim Allah canlarını sağ etsin de çok zorlanıyorum çok depresyona gircem yakında hiç iyi hissetmiyorum yetemiyorum hiç biseye ne kendime ne de eve
Anamm.kızz iyi hatırladın hee ben dününü zor hatırlıyorumGelelim zurnanın zart dediği yere, ben üç günlük menüyü hatırlayıp yazmaya çalışacağım şimdi
24 Şubat Pazartesi menüsü
11.30 öğle
1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça panelenmiş tavuk, yeşil salata, ayran.
17.00 ara
6 adet hurma
19.00 akşam
4 parça parmak bonfile, 2 kaşık yoğurtlu köz biber, 2 kaşık rus salatası.
25 Şubat Salı menüsü
Sabah yok
11.30 ara
6 adet hurma
17.30 akşam
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 4 parça haşlanmış et, küçük yarım kase haydari, salata.
26 Şubat Çarşamba menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorba, 2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği (patatesleri yemedim), pancarlı yoğurt.
16.30 akşam
Protein ekmeğiyle tost (1 yumurta, 3 kaşık lor, 2 kaşık glutensiz un), 6 parça pastırma ve kaşar, domates ve salatalık.
19.45
1 tane gofriks gofret (yürüyüşe çıkmıştık ben baygınlık geçirir gibi oldum, eşim hemen su ve gofret alıp verdi yemek zorundaydım) (merak etmeyin iyiyim, sanırım tansiyon ya da şekerim düştü)
Genel olarak 2 litre suyu her gün içtim.
Sporlarımı görüntülü olarak sonra atacağım.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Kendine 1 litrelik şişe belirleyip onu en az iki kere bitirmeye çalışırsan daha kolay olur. Giderek biraz daha arttırırsın.Gün içinde içmeyi bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum.
Afiyet olsun canım, peki kendini durduramadığın bu yiyecekleri eve sokmamak bir çözüm olabilir mi senin için.10:30
1 dilim ekmek, sürme peynir, bal
2 kurabiye
Bikaç lokma çiko
14:30
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak etli, nohutlu bulgur pilavı
Salata
17:00
Çekirdek, bikaç lokma çiko
1,5 lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
2 kupa apaform
Yarım saat fitness
Ellssa Boncuk2307 arke
Tatlıya karşı duramıyorum, bu kendimi tutmuş halim, 1 hafta deneyim bakalım, olmazsa tekrar ara verip tam hazır olunca dönerim
Afiyet olsun canım güzel menü26 şubat
Aç karna : tarçınlı su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1kibrit kadar peynir
2 dilim kaşar
Bol maydanoz
5zeytin
3dilim siyez
15.30
tarçınlı kahve
18.00
Tavuklu pilav
1.5 litre su
arke Ellssa Boncuk2307
Hafızamı bi kurcalamak gerekti canım ama senin küçük çocuk faktörün var. Senin bazen adını hatırlaman bile mümkün olmayabilirAnamm.kızz iyi hatırladın hee ben dününü zor hatırlıyorum
Vallahaa öyle oluyorHafızamı bi kurcalamak gerekti canım ama senin küçük çocuk faktörün var. Senin bazen adını hatırlaman bile mümkün olmayabilir
Ben bu duygusal açlık konusunu çok araştırdım, bende de var çünkü. Sezgisel beslenme falan derken ,geçmiş travmalarimi anlamaya falan geçtimBende bir kaç haftadır tok olduğum halde yemek yiyorum
Bazı aşamadığım sorunlarım var. Maalesef bende duygusal açlık yapıyor.
Aslında yemek yemekten midem rahatsız oluyor ama yinede yiyorum
üzülme rakibim ben de dün aynısını yaşadım. yazmak istemedim sonra. duygusal açlık atakları gayet normal şeyler insanız robot değilizzz, bu yolda birlikteyiz hallederiz sıkma canını.Kaptanlarim bugün için kusuruma bakmayın onume ne geldiyse yedim kendimi durduramadım duygusal açlığımı yendim sanmıştım aslinda uzun bir süredir de böyle olmuyordum ama bugün başkaydı anlatamıyorum sabah normal kahvaltı yapsam da öğlen den sonra bozuldu yediklerim bugün menüsü bu şekilde olsun yarın inşallah toparlarım
Ellssa Boncuk2307 arke
Çok çay içiyor musun? Susuzluk hissini unutturuyor , su yerine de geçmiyorGün içinde içmeyi bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum.
ay valla hiç tahammülüm kalmadı en son çıldırdım dün. ki ben çalışırken çok kibar çok ortayol bulmaya çalışan bi tipimdir. zor bi gündü neyse ki bitti yeni bi gün yeni bi ben diyelim.Oluyorlar be canım, beyin alıp veremiyorsun da ne yazık ki. Kendine hakim olmaya çalış, hapishaneler soğuktur
Tatlı da tatlıdün menümü yazayım:
8.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasında ton balığı-labne-roka
12.30
lahana kavurması, yopurt
16.00
3 4 adet bisküvi
19.00
soğan kebabı, 3 yk pirinç pilavı, bolca salata, küçük bir bardak fanta
21.00
3 çatal profiterol
su 2lt kadar anca içmişimdir. havalar okadar soğuk ki su içesim gelmiyor.
Jou Ellssa Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?