Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende bir kaç haftadır tok olduğum halde yemek yiyorum

Bazı aşamadığım sorunlarım var. Maalesef bende duygusal açlık yapıyor.
Aslında yemek yemekten midem rahatsız oluyor ama yinede yiyorum
Benimde çocuklar var diyete odaklanamıyorum sürekli bişeyler hazırlıyorum onlar için ister istemez yemek zorunda kalıyorum

Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar dilerim

26 şubat

10:30

1 dilim ekmek, sürme peynir, bal
2 kurabiye
Bikaç lokma çiko

14:30

1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak etli, nohutlu bulgur pilavı
Salata

17:00
Çekirdek, bikaç lokma çiko

1,5 lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
2 kupa apaform

Yarım saat fitness

Ellssa Boncuk2307 arke

Tatlıya karşı duramıyorum, bu kendimi tutmuş halim, 1 hafta deneyim bakalım, olmazsa tekrar ara verip tam hazır olunca dönerim

Anamm.kızz iyi hatırladın hee ben dününü zor hatırlıyorum

Afiyet olsun canım, peki kendini durduramadığın bu yiyecekleri eve sokmamak bir çözüm olabilir mi senin için.

Afiyet olsun canım güzel menü

Bende bir kaç haftadır tok olduğum halde yemek yiyorum

Bazı aşamadığım sorunlarım var. Maalesef bende duygusal açlık yapıyor.
Aslında yemek yemekten midem rahatsız oluyor ama yinede yiyorum
Ben bu duygusal açlık konusunu çok araştırdım, bende de var çünkü. Sezgisel beslenme falan derken ,geçmiş travmalarimi anlamaya falan geçtim anamla bubam suçlu çıktı gerçekten bu psikoloji çok derin mevzu. Sonra İzzet Güllü diye bir psikolog var onu öğrendim. Henüz ise yaramadı ama "duygusal açlık " vs diye psikolojik problemleri kafaya takip düşünürsek daha da arttığından , caresinin telkin olduğundan bahsediyor. Evet bazı duyguları yaşarken yemek yeme alışkanlığım var artık böyle bakmaya ve değiştirmeye çalışıyorum. Yoksa ben hariç herkes ( atalarım 7 ceddim suçlu ve sorumlu oluyor)

üzülme rakibim ben de dün aynısını yaşadım. yazmak istemedim sonra. duygusal açlık atakları gayet normal şeyler insanız robot değilizzz, bu yolda birlikteyiz hallederiz sıkma canını.

Oluyorlar be canım, beyin alıp veremiyorsun da ne yazık ki. Kendine hakim olmaya çalış, hapishaneler soğuktur
ay valla hiç tahammülüm kalmadı en son çıldırdım dün. ki ben çalışırken çok kibar çok ortayol bulmaya çalışan bi tipimdir. zor bi gündü neyse ki bitti yeni bi gün yeni bi ben diyelim.

dün menümü yazayım:
8.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasında ton balığı-labne-roka
12.30
lahana kavurması, yopurt
16.00
3 4 adet bisküvi
19.00
soğan kebabı, 3 yk pirinç pilavı, bolca salata, küçük bir bardak fanta
21.00
3 çatal profiterol

su 2lt kadar anca içmişimdir. havalar okadar soğuk ki su içesim gelmiyor.

Jou Ellssa Boncuk2307

Tatlı da tatlı iyiki aşırıya kaçırmadın baahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…