Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa canımız kaptanımız, nasılsın? Emar sonuclarin geldi mi? Dündü değil mi? Umarım her şey iyidir
Bu arada yazmişsan da geçmişi çok düzenli okuyamadım. Biraz yoğunum, hatta çok
Çok daha iyiym canım çok teşekkür ederim. İlaç tedavi başladı fizik tedavi alıcam iyileşme süreci başladı. En güzeli moral iyi olmak
Benim insülin çok yüksekti. Bu kilomdan 20 kilo fazla idim 90 a merdiven dayamıştım artık. Kötü olanı insülin ilacı yan etkisi yapmıştı değiştirdi dr o da kalp çok hızlı attırmaya başladı hastanelik oldum. Ben beslenmemi düzelttim. Hamur işleri şeker pirinç mısır v.s. gibilerini tamamen çıkarttım hayatımdan. 4 ayda 20 kilo gitti. İnsülin çok güzel düşmüş dedi dr. Benim için çok büyük başarıdır bu gelişme.
İnsülin ilacı bende bir de ödem yapıyordu şişiyordu yüzüm gözüm .
Moralini bozma canım beslenme doğru olduktan sonra düşer insülin direnci
Muhteşem
Çok güzel öksürük iksiri var aslında evde hazırlayabilirsin yapmak istersen tabi
Ayy çok geçmiş olsun canım. Sen deyince benzeri olay benim de başıma geldi. Deniz sezonuydu. Tatile çıkmıştık. Lahmacun yiyelim dedik
Önümüze geldi lahmacun. garip bir kokusu vardı tabi ben yemedim. Ben hariç herkes yedi. Israr ettiler ben asla yeme dedim çünkü koku çok önemli benim için. Yediğim şeyler çok güzel kokmalı. Kötü koku tüm iştahımı bitirir. Sanki burnuma geldi kokusu
Sonuç ben hariç herkes zehirlenmişti.
Canim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun
Bizde de nohutlu etli yapılır bamya canım. Çok severim
Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada

Amin canım.
Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin.

Teşekkür ederim ilaç kullandım hamilelik öncesi o yüzden aşırı aldım mutsuz ediyoe insanı ister istemez bebeğimde kolik yürüyüş yapıyorum hem susuyor hem bende yrümüş oluyorum dikkat ediyorum ama genede arada oluyor kaçamak çocuk durmayınca eşim eve gelince ne varsa onu yiyorum 10 gitti ama kaldı öylece yaza kadsr vermek istiyorum bakalım

Yaa canım benimm o zaman bizimle katılırsan düzenli verirsin

Cankm bende çok şiştim ozelliklede suratim çok ödemli hissediyorum belkide banada ilaç yapiyor. Gözlerimde şiş. Tebrik ederim canım darısı başıma

Kızlar selam,
Dün gece canım biraz sıkkındı. Pek uyuyamadım. Umarım tartıyı kötü etkilemez. Menüyü de yazmamıştım, yazayım.

7 Mart Cuma
Sahur: su
İftar: Soğanlı et sote, fırında sebze (brokoli, karnabahar, havuç), salata,
Çayın yanında: çiğ fındık, çiğ kabak, ceviz, 2 hurma

su: 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

O haptan bana da lazım. Dünden beri içtiğim suyun haddi var hesabı yok. Ama bir kere çıktım lavaboya.
Hafta ortası bende öyle oluyorum, geçen giydiğim çamaşır sıkmaya başladı, noluyor dedim, o kadar mı kilo aldım, ne bu? Sanki biyerden içime üfleyip balon gibi şişiriyorlar, gündüz bu kadar deyildi,
Ertesi gün ikindi vaktine doğru aynı çamaşır gayet normal oluyor, çok garip bişey

Çok mantıklı, ben ne zaman kabak yesem çok acıkıyorum, demekki sebebi o
Ben de Mersin'li bir arkadaşımdan görmüştüm çok lezzetli gelmişti Karadeniz'in kara lahana çorbasına da kurufasulye girdiğini görünce ara ara sebzrlere çeşitli bakliyatlar denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…