Çok daha iyiym canım çok teşekkür ederim. İlaç tedavi başladı fizik tedavi alıcam iyileşme süreci başladı. En güzeli moral iyi olmakEllssa canımız kaptanımız, nasılsın? Emar sonuclarin geldi mi? Dündü değil mi? Umarım her şey iyidir
Bu arada yazmişsan da geçmişi çok düzenli okuyamadım. Biraz yoğunum, hatta çok
Benim insülin çok yüksekti. Bu kilomdan 20 kilo fazla idim 90 a merdiven dayamıştım artık. Kötü olanı insülin ilacı yan etkisi yapmıştı değiştirdi dr o da kalp çok hızlı attırmaya başladı hastanelik oldum. Ben beslenmemi düzelttim. Hamur işleri şeker pirinç mısır v.s. gibilerini tamamen çıkarttım hayatımdan. 4 ayda 20 kilo gitti. İnsülin çok güzel düşmüş dedi dr. Benim için çok büyük başarıdır bu gelişme.Canım regli yeni bitti . Kabizlikta yok bilmiyorum neden . Insilün direncim çok yüksek, ilaç kullanmama rağmen düşmüyor ona bağlıyorum. Çünkü hiç kaçamak yapmıyorum. Bende birden gidecek diye umutlaniyorum.
Muhteşem7 mart cuma menüsü
05.00 öksürük krizi tutunca uykudan kalkıp bastırmak için 1 muz yedim.
14.00 öğle
2 yumurta 2 dilim çok tahıllı ekmek, 3 siyah zeytin.
18.00 akşam
Dolu bir tabak nohutlu bamya yemeği
Su 2 lt
Spor yok
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Çok güzel öksürük iksiri var aslında evde hazırlayabilirsin yapmak istersen tabiFasulye yiyen kim burdan biri mi.
Canım alerjik öksürük ve astım var bende, hastalıkla birleşince bütün gece uyutmadı. Şöyle anlatayım birden gıcık tutmuş gibi tuhaf bir öksürük geliyor, ekmek gibi yoğun bir şey yiyip boğazı temizlemeye çalışıyorsun diyeyim. Ben de ekmek yerine muz yedim, bilmem ki tam olarak anlatabildim mi. Normalde bunun için ilaç kullanılıyor ama benim şu an o ilacım yok.
AyyOhhh ellerine sağlık canim. Yiyenlere şifa bal olsun inşallah. Bende evde yapıyorum lahmacunu. Daha önce çok iyi bir restoranda lahmacun yiyip zehirlendim. hatta midemden parça alındı. 3ay tedavi gördüm. Doktor çürümüş ey yemişsin demişti. Ogünden sonra asla dısardan yemiyorum. En güzeli evde yapmak
Bizde de nohutlu etli yapılır bamya canım. Çok severimCanim nohutlu bamya yemeği ilk kez duydum muhakkak deneyecegjm . Şifa bal olsun
Kızlar benjm bu sağlık olayında hıç şansım yok valla. Uzun uğraşlar sonucu nöroloji servisinden randevu almıştım. Beyin emari icin . Hastanedeki 2 nöroloji doktoruna istifa etmiş kaldim yine ortada
Amin canım.Hayırlı akşamlar kızlar,
bugün sahurda güllaç ve çay yedim
İftarda birkaç sıkım çiğköfte, limon turp az tahin pekmez yaklaşık 2 dilim kadar tb ekmeği yedim. Şimdi şekersiz çay içiyorum .
Ramazanda gecem gündüzüm karışık ve çok koşturmalı geçiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim ilaç kullandım hamilelik öncesi o yüzden aşırı aldım mutsuz ediyoe insanı ister istemez bebeğimde kolik yürüyüş yapıyorum hem susuyor hem bende yrümüş oluyorum dikkat ediyorum ama genede arada oluyor kaçamak çocuk durmayınca eşim eve gelince ne varsa onu yiyorum 10 gitti ama kaldı öylece yaza kadsr vermek istiyorum bakalımCanım emziriyorsun normal ama çok erken biran önce zayıflamak
ona gore detox gibi seyler değilde sağlıklı beslenmek zaten zayıflarsın bol bol su karbonhidrat yemiceksin hep sebze turleri yersen akşamları çokta güzel veerirsin hem bide benim yaptığım detoxum var hem süt yapıyor hem zayıflatır tabi yediklerinle dikkat edersen varsa sormak istediğn burdayım
geceden 2litre suya 1litre de olur
1 ceviz büyüklüğü kadar kök zencefil
1 salatalık
Yarım limon
Sabaha süz akşama kadar iç
Yaa canım benimm o zaman bizimle katılırsan düzenli verirsinTeşekkür ederim ilaç kullandım hamilelik öncesi o yüzden aşırı aldım mutsuz ediyoe insanı ister istemez bebeğimde kolik yürüyüş yapıyorum hem susuyor hem bende yrümüş oluyorum dikkat ediyorum ama genede arada oluyor kaçamak çocuk durmayınca eşim eve gelince ne varsa onu yiyorum 10 gitti ama kaldı öylece yaza kadsr vermek istiyorum bakalım
İnşallah bakalım mesajlara bile bakamıyorum nasıl katılacaksam bakimYaa canım benimm o zaman bizimle katılırsan düzenli verirsin
Çok daha iyiym canım çok teşekkür ederim. İlaç tedavi başladı fizik tedavi alıcam iyileşme süreci başladı. En güzeli moral iyi olmak
Benim insülin çok yüksekti. Bu kilomdan 20 kilo fazla idim 90 a merdiven dayamıştım artık. Kötü olanı insülin ilacı yan etkisi yapmıştı değiştirdi dr o da kalp çok hızlı attırmaya başladı hastanelik oldum. Ben beslenmemi düzelttim. Hamur işleri şeker pirinç mısır v.s. gibilerini tamamen çıkarttım hayatımdan. 4 ayda 20 kilo gitti. İnsülin çok güzel düşmüş dedi dr. Benim için çok büyük başarıdır bu gelişme.
İnsülin ilacı bende bir de ödem yapıyordu şişiyordu yüzüm gözüm .
Moralini bozma canım beslenme doğru olduktan sonra düşer insülin direnci
Muhteşem
Çok güzel öksürük iksiri var aslında evde hazırlayabilirsin yapmak istersen tabi
Ayyçok geçmiş olsun canım. Sen deyince benzeri olay benim de başıma geldi. Deniz sezonuydu. Tatile çıkmıştık. Lahmacun yiyelim dedik
Önümüze geldi lahmacun. garip bir kokusu vardı tabi ben yemedim. Ben hariç herkes yedi. Israr ettiler ben asla yeme dedim çünkü koku çok önemli benim için. Yediğim şeyler çok güzel kokmalı. Kötü koku tüm iştahımı bitirir. Sanki burnuma geldi kokusu
Sonuç ben hariç herkes zehirlenmişti.
Bizde de nohutlu etli yapılır bamya canım. Çok severim
Amin canım.
Afiyet olsun canım Allah kolaylıklar versin.
Nohutlu bamya , nohutlu kabak yemeği güzel oluyor, su oranı yüksek sebzeler daha doyurucu yemek oluy
Çok teşekkür ederim hoşbuldumHayırlı olsun canimm hosgeldin
Hafta ortası bende öyle oluyorum, geçen giydiğim çamaşır sıkmaya başladı, noluyor dedim, o kadar mı kilo aldım, ne bu? Sanki biyerden içime üfleyip balon gibi şişiriyorlar, gündüz bu kadar deyildi,O haptan bana da lazım. Dünden beri içtiğim suyun haddi var hesabı yok. Ama bir kere çıktım lavaboya.
Yeni işin hayırlı olsun canımGünaydın kızlar çok özledim sizleri
Yeni işime geçtim bir haftayı da geride bıraktım, haftaya düzenimi oturtacağımı düşünüyorum . Takıma geri dönebilir miyimmm
Çok mantıklı, ben ne zaman kabak yesem çok acıkıyorum, demekki sebebi oNohutlu bamya , nohutlu kabak yemeği güzel oluyor, su oranı yüksek sebzeler daha doyurucu yemek oluyor.
67 yi nereye sakladın
67 yi nereye sakladın
Maşallah, tebrik ederim canım
2 hafta önce görmüştüm 67 bu hafta es geçtim
Teşekkür ederim ablam
Ben de Mersin'li bir arkadaşımdan görmüştüm çok lezzetli gelmiştiÇok mantıklı, ben ne zaman kabak yesem çok acıkıyorum, demekki sebebi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?