- 14 Şubat 2021
- 2.290
- 13.705
- 158
1 yumurtayı 2 yk öğütülmüş keten tohumu ile çırpıyorum( geçen hafta keten tohumu yerine öğütülmüş badem kullandim)Tatsız tatlının tam tarifini yazarsan bende kendimi kandırırım
Niye köfte yemedin kiİyi geceler kızlar gelemedim bir türlü
8 Mart
Sahur yok
İftar
Ekmek arası döner
Biraz tatlı bişeyler (çiko, berliner)
pomelo, mango
Çekirdek
1,5 lt su
1 kupa kahve
1 kupa latte
1 kupa açlık otu çayı
3 kupa çay
9 Mart
Sahur yok
İftar ( camideydik, çeşit çok ama tadımlık gibi oldu)
Mercimek çorbası
Patates, biber ( köftesini yemeyince böle oldu)
Pirinç pilavı
Salata, cacık, ezme
Minnak pide
Tatlı çeşitlerinden lokmalık, sadece sevdiğim kek 1 dilim
Evde
Pomelo, mango, çekirdek
1,5 lt su
1 kupa çay
1 kupa anason çayı
1 kupa kahve
1 kupa latte
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Bu hafta eşim öğleci çalışacak, hafta ortası menüler daha düzenli olacak inşallah
Ahh bu adamlar işteeBabam kemoterapi alıyor. Huysuzdu zaten daha da huysuz oldu . Anemi de babam çileden çıkarıyor
Yer varsa girerimBu hafta için sordum geçen hafta hazırlığa geçmek istediğini söylemiştin diye hatırlıyorum ama tartı bildiriminden sonra belki katılmak istersin dedim. Yaşım 25, herkesin yaşını net olarak aklımda tutamıyorum ama sana abla dememe gerek yokmuş neredeyse aynı yaştayız
Takımlara girecek misin acep
20 gündür çocuklar hasta onlarla ilgilenmekten ve şimdide ben hastayım
Geçmiş olsun , tavuk suyu çorba bol salta bol protein ve baharatlar ile hem iyileş hem kilo ver insallah20 gündür çocuklar hasta onlarla ilgilenmekten ve şimdide ben hastayımama bu hafta inşallah eksi glcm birde regl bekleniyor bu hafta
Ay sorma kuzum. İnan eve kendimi zor atıyorum. Şimdiden kara kara bayram temizliğini düşünüyorum ne yapacağım diye . Güle güle güzel gunlerde kullan.amin canım teşekkür ederim. sc4 airfix aldım. sc3 e bakmıştım aslında ama önceki baktığımda sc4 daha yüksek fiyattaydı. bayağı uçuktu. baktım dün akşam bir firmada sc3 ile sc4 arasında az bir fark var. bende detayları ve yorumları okuyup hemen sipariş ettim. stok azaldı yazıyordu çünkü. ayrıca fiyat farkı olmadan 3 veya 6 taksite bölüyor aklında olsun.
ister çalış ister ev hanımı ol, temizlik zorluyor insanı ve çok zaman alıyor. çalışınca ve ekstra meşgalelerin olunca daha sıkıcı oluyor. malum bazı yerler de kolay temizlenmiyor. ovmak gerekiyor, hatta ovunca bile tam olmuyor. bu da insanı hem yoruyor hem de sinirini bozuyor. kimyasal kökenli bir sürü temizlik malzemesi kullanıyorsun, bir de bu yanı var falan... velhasıl buharlı temizlik makineleri çok yardımcı. yorumlarda ve sosyal medyada ev/temizlik sayfalarında tavsiyeler çok. herkes çok memnun. biri yorumlara şunu yazmıştı: makine gelir gelmez kalorifer peteklerini temizledim, çıkanlara ben bile inanamadım :))
Orucum canım.oruç musun?
Ay yok bir gün beklemesin . Okul var oruç var. İftar var yetişmiyor birisi yaoilmayinca.Boşver dinlendin iyi oldubir gün temizlik bekleyiversin
Ya bende küçük bebe olunca sürekli elim uzerinde oluyor ama benim dolaplar çok cins değişik bir malzemeden yapılmış. Şu damlasa belli oluyor.Dolaplar içinde ufak bişey aldım da hiç kullanmadım, dolapların kalitesi çok güzel ve sık siliyorum, buharlıya gerek kalmıyor
8 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine, yulaf chia keten tohumu bal tahin armut, 2 dilim peynir, 5 zeytin yeşillik turp
İftar
2 kepçe çorba, 6 kaşık etli sebze, 2 kaşık pilav salata
1 dilim kek
3 litre su 6.900adım
Eki Görüntüle 3556583
Diyetisyene devam ediyor musun ? Menülerin de adımların da çok iyi9 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine yulaf chia keten tohumu tahin bal muz kırmızı meyveler, 1.5 haşlanmış yumurta, 5 zeytin yeşillik turp havuç
İftar
1 köşe çorba, cacık, salata, 2 tane küçük pişi
1 avuç kabak çekirdeği
2 litre su Eki Görüntüle 3556584 adım
Yok bee sana öyle geliyordurYa bende küçük bebe olunca sürekli elim uzerinde oluyor ama benim dolaplar çok cins değişik bir malzemeden yapılmış. Şu damlasa belli oluyor.
aynen büyük temizlikler zorluyor. amin canım teşekkür ederim.Ay sorma kuzum. İnan eve kendimi zor atıyorum. Şimdiden kara kara bayram temizliğini düşünüyorum ne yapacağım diye . Güle güle güzel gunlerde kullan.
Allah kabul etsinOrucum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?