Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatsız tatlının tam tarifini yazarsan bende kendimi kandırırım
1 yumurtayı 2 yk öğütülmüş keten tohumu ile çırpıyorum( geçen hafta keten tohumu yerine öğütülmüş badem kullandim)
Bu esnada 1 tatlı kaşığı tereyağını yakmadan sadece eritiyorum.
Yumurtanın içine ağıza gelsin diye 2-3 çiğ badem dilimliyorum.
+ 1 tatlı kaşığı kakao
+Çeyrek çay kaşığı kadar kadar karbonat veya kabartma tozu
  • Tat versin diye 1 minik kare bitter çikolata dilimliyorum . ( İnan hiç tadı olmuyor , listemde olsaydı bunun yerine 1-2 hurma dilimlerdim )
  • Normal tarifte azıcık vanilya da var evde şekersiz vanilin olmadığı için onu da koymuyorum.
Tereyağ ekliyorum , 3 yemek kaşığı kadar su ekliyorum. bütün mazemeri çırpıp aynı kaseyle mikrodalgada 1 dk pişiriyorum.
Üstüne hindistan cevizi serpip kahvenin yanında yiyorum. Brownie veya sufle oluyor.

Mikrodalga kullanmiyorsan tavada 4-5 adet minik pankek gibi pisirebilirim.

Niye köfte yemedin ki

Yer varsa girerim

20 gündür çocuklar hasta onlarla ilgilenmekten ve şimdide ben hastayım ama bu hafta inşallah eksi glcm birde regl bekleniyor bu hafta
Geçmiş olsun , tavuk suyu çorba bol salta bol protein ve baharatlar ile hem iyileş hem kilo ver insallah

Ay sorma kuzum. İnan eve kendimi zor atıyorum. Şimdiden kara kara bayram temizliğini düşünüyorum ne yapacağım diye . Güle güle güzel gunlerde kullan.

Dolaplar içinde ufak bişey aldım da hiç kullanmadım, dolapların kalitesi çok güzel ve sık siliyorum, buharlıya gerek kalmıyor
Ya bende küçük bebe olunca sürekli elim uzerinde oluyor ama benim dolaplar çok cins değişik bir malzemeden yapılmış. Şu damlasa belli oluyor.

Diyetisyene devam ediyor musun ? Menülerin de adımların da çok iyi
Ya bende küçük bebe olunca sürekli elim uzerinde oluyor ama benim dolaplar çok cins değişik bir malzemeden yapılmış. Şu damlasa belli oluyor.
Yok bee sana öyle geliyordur ıslak temizlik havluları günlük izler icin çok iyi oluyor. Ocakta, aynalarda , lavabolarda başarılı. Aynada iz kalmıyor mesela

Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307

Aç karna ; tarçınlı kahve - zencefilli limonlu su - tarçınlı sirkeli su - yeşilçay

Kahvaltı 16.00
2 tereyaginda yumurta
1çatal patates kızartma
Maydanoz salatalık domstes 4 zeytin karışımı zeytinyaginda
2 dilim kaşar peynir
Siyah çay
3dilim kare bugday

Bugün 1 öğün yaptım farkedecekmi onu merak ediyorum

20.30
Zencefilli zerdeçallı limonlu sıcak su
1.5 litre su

Enemm kimsecikler yok kizlarr nerdesiniz
Menü yazım barii bugün iftara davetliydik

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Tavuk göğsü
Salata ve karnabahar salatası

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…