Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

11 mart menü
Sahur
4 kaşık yoğurt içine ananas yulaf chia keten tohumu bal tahin, 1.5 haşlanmış yumurta, 6 zeytin domates salatalık yeşillik

İftar
1 kase çorba, 1 kuru incir
Yarım karnıyarık, 3 kaşık bulgur pilavı, cacık
3 kuru kayısı 6 badem
3 litre su 14.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi
Hayırlı sahurlar kızlar,
Sahur menüm yeşillik salatalık peynir omlet
İftar bir tabak kuru fasulye pilav yarım bardak şerbet
Sonrası çay ve su
@Cicekbocekkaktus @Ellssa Boncuk2307
Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi
Ha buarada kaptanım 30 dk leslie yaptım ter içinde kaldım

Gizli planlarımdan haberin yok henüz
Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz

Herzamanki gibi güzel adımlar harika
Çok güzel

Güzel menü , salata yeşillik de var değil mi

Pilav kurufasulye birlikte 1 tabakti değil mi

Gizli pilavlarin olmasın da plan bizi korkutmaz

Herzamanki gibi güzel adımlar harika

Çok güzel
En son ne zaman pilav yedim onu bile hatırlamıyorum düşünn yani

Amin , olumsuz konusmamaya çalış olur mu tabi ki regl farklı bir dönem ona uygun davranmak lazım. Biraz ödem, kilo artışı da normal. Geçen gün bir grupta regl yuzunden oruca baslayamadim dedim o da bir nimet diye uyardı biri. Olamayan da var değil mi
Ranazanda benim zaman algim alt üst oldu yani bir bakıma da değişiklik oldu iyi oldu
Açlık mi uykusuzluk mu tembellik mi neyse gündüz işlerini geceye bırakıyorum gece de sahura kalkicam diyip yatıyorum bugün daha iyiydim ama birşey yemeyince iş yapmamışim gibi geliyor

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım

Sabah
Yarim tam buğday lavaş
2 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber

Ogle
Yarim portakal
1 kawe yoğurt

Ara ne olduysa şimdi oldu
1 muz
1 avuç fıstık
Ve regl e yenildim sanırım bundan sonrasını hiç yazmadım tatli biseler işte

Akşam
Ev yapımı İskender pidesi çok çok az
Salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus kaptanım kusura bakma bugün gitti diyet miyet kalmadı

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??

Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi

Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Geçmiş olsun boncukcum. Bilmiyorum böyle bir rahatsizlik. Acile mi gitsen acaba canim

Geçmiş olsun sinir sıkışması olabilir mi bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…