- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Ha buarada kaptanım 30 dk leslie yaptım ter içinde kaldımSenden çohhh umutluyum çohh
ŞUrda 2 gün kaldı umudumu yitiremezsinnnKimse gelmeyince gidip uyumuşum ben de
Geçmiş olsun canım, neyin var.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah diğerine de geçmez, tez zamanda şifa bulun
Az yiyorsun biraz kalorili yiyecekler ekle demek istemiş şair burda
Olmasın cumartesi olsunBen geçen hafta perşembe günü tartilip başlamıştım, şimdi yarın benim tartı günüm oluyor değil mi?
Duydum canım duydum. Durdu durdu bu haftayı buldu çoşmak için
Gizli planlarımdan haberin yok henüzŞUrda 2 gün kaldı umudumu yitiremezsinnn
Vuuuu dahada gaza geldim bak şimmddddiiiiiiiiiiiiiGizli planlarımdan haberin yok henüz
Vallahaa öyle oldu hahahahahahahahah çok güldümDuydum canım duydum. Durdu durdu bu haftayı buldu çoşmak için
Belki de planım budurVuuuu dahada gaza geldim bak şimmddddiiiiiiiiiiiii
Ben de güldüm canım ben de ama acı acı güldüm. Benim kaptanligimda costuramadim seniVallahaa öyle oldu hahahahahahahahah çok güldüm
Yaaaa üzme beni vallahaa kocam vardı zor ediyordum o hafta şansıma bianda birsey oldu bana bayrama kadae bozmayacağım inşaallahh bide kendisi oruçlu oruçlu iken ben daha iyi ettimBelki de planım budur
Ben de güldüm canım ben de ama acı acı güldüm. Benim kaptanligimda costuramadim seni
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun terardan.
Menülerin kontrollu afiyet olsun
Cok sagol canım. Sen nasıl oldun daha iyi misinKimse gelmeyince gidip uyumuşum ben de
Geçmiş olsun canım, neyin var.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah diğerine de geçmez, tez zamanda şifa bulun
Az yiyorsun biraz kalorili yiyecekler ekle demek istemiş şair burda
Aman canım bozma, bu hafta seni acayip motive gördüm sevindim. Tatlı tatlı takılıyorum ki iyice gaza gelelimYaaaa üzme beni vallahaa kocam vardı zor ediyordum o hafta şansıma bianda birsey oldu bana bayrama kadae bozmayacağım inşaallahh bide kendisi oruçlu oruçlu iken ben daha iyi ettim
Çok şükür canım bir tık daha iyiyim ama günün bazı saatlerinde bayağı ağır geçiyor yine. Senin yavru nasıl bugün.Teşekkür ederim canım
Cok sagol canım. Sen nasıl oldun daha iyi misin
Yok demi gızzzzzAmaaaaaa devamı yohmu
İnşallah daha iyi olursun canım dikkat et bu hastalık geçmiyor iyice dinlen yoksa geri geliyor . Onlar da idare eder çok oksuruyor biri sabahları özellikle hava veriyorum işte zorla tutabilirsem bakalım geçecek inşallah.Aman canım bozma, bu hafta seni acayip motive gördüm sevindim. Tatlı tatlı takılıyorum ki iyice gaza gelelim
Çok şükür canım bir tık daha iyiyim ama günün bazı saatlerinde bayağı ağır geçiyor yine. Senin yavru nasıl bugün.
Sürekli evdeyım canım, yemek haricinde iş de yapmıyorum nerdeyse. Haftaya işe gideceğim mecburen, o arada inşallah geçmiş olur artık.İnşallah daha iyi olursun canım dikkat et bu hastalık geçmiyor iyice dinlen yoksa geri geliyor . Onlar da idare eder çok oksuruyor biri sabahları özellikle hava veriyorum işte zorla tutabilirsem bakalım geçecek inşallah.
Biliyorum bebeğimmAman canım bozma, bu hafta seni acayip motive gördüm sevindim. Tatlı tatlı takılıyorum ki iyice gaza gelelim
Çok şükür canım bir tık daha iyiyim ama günün bazı saatlerinde bayağı ağır geçiyor yine. Senin yavru nasıl bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?