- 25 Ağustos 2019
- 61.887
- 117.727
- 698
- 31
Aksam kabak detoksu yapYaa çok korkuyorum hiç tartilmadim off

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam kabak detoksu yapYaa çok korkuyorum hiç tartilmadim off
Yapim kiz bende akşam ne yesem diyordumAksam kabak detoksu yaperim erim erirsin hemen
Ben gene köfte birsey bulamayıncaYapim kiz bende akşam ne yesem diyordum![]()
sanki94bassuk mesajları bulamadım. Mizaclardan anlıyor musunuz? Anlayan var mı ? Yani çift mizaç da olabilir mi ? Mizaclari uzun zamandır biliyorum ama kabul etmekte zorlandım çünkü kendiminkini o testlerle bulmakta daha doğrusu netlestirmekte zorlandim.
Bugün chatgpt ile tekrar yaptık ve çift mizaç çıktım. Belki de o yüzden yıllardır bulamıyorum.
Şöyle soyliyim kışın üşümekten hiç hoşlanmam , yazın çok terlerim.( Konusu geçmiştir ilki sonu fark etmez bahar severim diye.)
Dışarıdan soğuk, çekingen dururum. İlk girdigim ortamda pek birşeye karışmam.
Ama sevdiğim ortamda bir acılirim pir acılirim.bunun gibi şeyler var.
Araştırdıkça soğuk - kuru olduğumu ama dönem donem sıcak-nemli de olduğumu düşünüyorum
Bu mizaç kayması mi ? Var mı böyle kişilikler? Bilgisi olan varsa yazabilir mi
çok geçmişler olsun
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun![]()
kız 3 5 bin ipi kim kaybetmiş biz bulalım 300 atlasak yetiyo bizeOlmadı ki şöyle 20 bin adım yürüyen 3-5 bin ip atlayan![]()
Nedense iştahım kapalı psikoloji sanırım yiyince kilo alaçam gibi fazla kaptırdım kendimi sanirimbir çok çok az yiyen daha yakaladım bu kadar az yiyerek yaşanır mı![]()
kıaazz ben 30 dk yapsam 40dk da yapsam terlemiyom havalar soguk deyin mi beeTErlemen lazımmmmmmm yetmedi sana demekki![]()
Yoookız 3 5 bin ipi kim kaybetmiş biz bulalım 300 atlasak yetiyo bize![]()
![]()
Ozaman sana ihtiyacımız yok 48 kilosun neren terlicekkıaazz ben 30 dk yapsam 40dk da yapsam terlemiyom havalar soguk deyin mi bee
2 bin ip atlamıştım kızım 10aylıkkenkız 3 5 bin ipi kim kaybetmiş biz bulalım 300 atlasak yetiyo bize![]()
![]()
Bugun çokça mizaç okumuş biri olarak baharat kullanmanı önereceğim.kıaazz ben 30 dk yapsam 40dk da yapsam terlemiyom havalar soguk deyin mi bee
Ben de 2018de 3-5bin atlamaya kafayı takmıştım bir 10 gün falan denedim sıkıldım2 bin ip atlamıştım kızım 10aylıkken![]()
çok az yersen vücut kıtlık algılar ve kilo vermeyi durdururrrr lütfen çok az yiyerek kilo vermeye çalışmayınNedense iştahım kapalı psikoloji sanırım yiyince kilo alaçam gibi fazla kaptırdım kendimi sanirim![]()
vallah sadece helal olsun diyebiliyorum2 bin ip atlamıştım kızım 10aylıkken![]()
ahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikkOzaman sana ihtiyacımız yok 48 kilosun neren terlicek![]()
kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaammBugun çokça mizaç okumuş biri olarak baharat kullanmanı önereceğim.
Sarımsak , soğan ve baharatlar mizacı istiyormuş. Zaten metabolizmayı hızlandıran şeyler . Zencefil,zerdeçal , pul biber kekik ohhh yansın yağlar
vallah sadece helal olsun diyebiliyorum![]()
![]()
![]()
Bebeğim zayıflamaya çalışırken yağ yakma hedefin yoksa ne olmasını istiyorsun ?ahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikk
kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaamm![]()
![]()
Sitare55 vardı ahh ahh gelmiyor yoğunum deyinn ez 1000 2000 atlardı hahah
ayy ipin ucu kaçıyor ama burda olmak insanı dizginliyor çiçeğimmm kızma yaa hemenBebeğim zayıflamaya çalışırken yağ yakma hedefin yoksa ne olmasını istiyorsun ?
Proteini düşür kas ve su kaybedersin? Bunu mu istiyorsun
Demek ki kilo vermemen gerekiyor![]()
senin zaten artık istediğin kilolara geldiğin için yapman gereken proteinli lifli güzel beslenip kasını artırmak bu saatten sonraayy ipin ucu kaçıyor ama burda olmak insanı dizginliyor çiçeğimmm kızma yaa hemen![]()
ahh ahh işte tatlılar cısslı şeylere dur diyemeyince işte kas da yapamıyorsun ki cılızcık görünüyorum iştee agfglfdşaasdfdfsenin zaten artık istediğin kilolara geldiğin için yapman gereken proteinli lifli güzel beslenip kasını artırmak bu saatten sonra