• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

94bassuk 94bassuk mesajları bulamadım. Mizaclardan anlıyor musunuz? Anlayan var mı ? Yani çift mizaç da olabilir mi ? Mizaclari uzun zamandır biliyorum ama kabul etmekte zorlandım çünkü kendiminkini o testlerle bulmakta daha doğrusu netlestirmekte zorlandim.
Bugün chatgpt ile tekrar yaptık ve çift mizaç çıktım. Belki de o yüzden yıllardır bulamıyorum.
Şöyle soyliyim kışın üşümekten hiç hoşlanmam , yazın çok terlerim.( Konusu geçmiştir ilki sonu fark etmez bahar severim diye.)
Dışarıdan soğuk, çekingen dururum. İlk girdigim ortamda pek birşeye karışmam.
Ama sevdiğim ortamda bir acılirim pir acılirim.bunun gibi şeyler var.
Araştırdıkça soğuk - kuru olduğumu ama dönem donem sıcak-nemli de olduğumu düşünüyorum 🙃

Bu mizaç kayması mi ? Var mı böyle kişilikler? Bilgisi olan varsa yazabilir mi
sanki 60kiloyum 60kiloyum yazmıştı dün bu konuyla ilgili canım ben bilmiyorumm

kıaazz ben 30 dk yapsam 40dk da yapsam terlemiyom havalar soguk deyin mi bee
Bugun çokça mizaç okumuş biri olarak baharat kullanmanı önereceğim.
Sarımsak , soğan ve baharatlar mizacı istiyormuş. Zaten metabolizmayı hızlandıran şeyler . Zencefil,zerdeçal , pul biber kekik ohhh yansın yağlar

Ozaman sana ihtiyacımız yok 48 kilosun neren terlicek😀😀
ahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikk
Bugun çokça mizaç okumuş biri olarak baharat kullanmanı önereceğim.
Sarımsak , soğan ve baharatlar mizacı istiyormuş. Zaten metabolizmayı hızlandıran şeyler . Zencefil,zerdeçal , pul biber kekik ohhh yansın yağlar
kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaamm :KK70: :KK70: :KK70:
vallah sadece helal olsun diyebiliyorum :halay: :halay: :halay:
Sitare55 Sitare55 vardı ahh ahh gelmiyor yoğunum deyinn ez 1000 2000 atlardı hahah

ahh ahh 49,5 gösteriyor tartı yarun neyducum bilmiyorum hahahah gerçi aksam üstü ama çok da yedim bugünlerde yaa bilemedim şimcikk

kız zaten vücudum da 5 6 kilo yağ kalmış onu da yakarsam yağsız derili tavuk gibi olurum ellaamm :KK70: :KK70: :KK70:

Sitare55 Sitare55 vardı ahh ahh gelmiyor yoğunum deyinn ez 1000 2000 atlardı hahah
Bebeğim zayıflamaya çalışırken yağ yakma hedefin yoksa ne olmasını istiyorsun ? :KK62:
Proteini düşür kas ve su kaybedersin? Bunu mu istiyorsun :sinirli:
Demek ki kilo vermemen gerekiyor :olamaz:

Bebeğim zayıflamaya çalışırken yağ yakma hedefin yoksa ne olmasını istiyorsun ? :KK62:
Proteini düşür kas ve su kaybedersin? Bunu mu istiyorsun :sinirli:
Demek ki kilo vermemen gerekiyor :olamaz:
ayy ipin ucu kaçıyor ama burda olmak insanı dizginliyor çiçeğimmm kızma yaa hemen :KK23:

senin zaten artık istediğin kilolara geldiğin için yapman gereken proteinli lifli güzel beslenip kasını artırmak bu saatten sonra
ahh ahh işte tatlılar cısslı şeylere dur diyemeyince işte kas da yapamıyorsun ki cılızcık görünüyorum iştee agfglfdşaasdfdf

Back
X