- 31 Ekim 2013
- 21.428
- 71.925
- 798
- 41
çok geçmiş olsunGünaydınn
Kusura bakmayın gelemedim doğru düzgün. Kızım hastaydı onla ilgilenirken elime telefon alamadım hiç. Dün gece 3 te geldik hastaneden. Dikkat de edemedim 2 gündür..
@Boncuk2307Ellssa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsunGünaydınn
Kusura bakmayın gelemedim doğru düzgün. Kızım hastaydı onla ilgilenirken elime telefon alamadım hiç. Dün gece 3 te geldik hastaneden. Dikkat de edemedim 2 gündür..
@Boncuk2307Ellssa
Senin de doğum günün kutlu olsunaaaa bugün benim de doğum günüm![]()
doğum günün kutlu olsun canımm, güzelliklerle geçireceğin şahane bir yaş olsun inşallah![]()
Olmadımm ama acaba yapsammı bilemedimm yaaYaa doğum günün kutlu olsunnn mutlu seneler inşallah
Bende bir deneyim bakalım o zaman bu ay alım da inşallah faydası olur
Kiz bende bende 1 gün yaptım ertesi gün regl oldum
Enemmm bugün kimlerin doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun kuzum nice nice senelere inşallah![]()
yeni yaşında şans getirsin insaallahhhGunaydin
Hayirli cumalar
Bugun dogumgunu cocuguyumkac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize![]()
aaaa bi boğa kadını daha, en sevdiğimdenSenin de doğum günün kutlu olsun
Ben de 6 Mayıs doğumluyum. Zayıflama takımı boğa burcu dolu olmayacak da ne olacak![]()
Yaaaa seninnndeeemiiiiii sana da güzel bi pasta getirdim seninde yeni yaşında şans getirsin insaallahhhsağol bitanemm
teşekkürler tatlımm, inşallah![]()
Askerlerim!!!! Bugün size açlıkla savaşmayı değil açlıktan ölmeyi emrediyorumGünayyddııınnn bi kaç gündür aşırı aşırı yoğun geçti zamanlarım yaaa menü de biraz kaçtı azcık ama inşa cumartesiye güzel bir tartı verebilirim.Cicekbocekkaktus
![]()
inşallah canım benimmm çok teşekkürlerYaaaa seninnndeeemiiiiii sana da güzel bi pasta getirdim seninde yeni yaşında şans getirsin insaallahhh
![]()
Olmadı ki şöyle 20 bin adım yürüyen 3-5 bin ip atlayankaptanı boykot ediyorum şimdiden ümidini kesmiş püüü![]()
Yok kiz özüme döndümCicek çok degiştii çokk![]()
Ya ben yaptım ama 20 dk öyle de çok terlemedim anca yaptım neyseOlmadımm ama acaba yapsammı bilemedimm yaabelim ağrıyoree
TErlemen lazımmmmmmm yetmedi sana demekkiYa ben yaptım ama 20 dk öyle de çok terlemedim anca yaptım neyse
Sen şahanesinn vallahaaYok kiz özüme döndümiştahlı halim normal halim
35 gün keto yaptım diye - bunun 1 ayı Ramazan - beni yanlış tanıma
![]()
Aynen yaa regl iyim ya öyle çok zorlayamadim yetmedi evetTErlemen lazımmmmmmm yetmedi sana demekki![]()
Regl kaçıncı gün pekii ama yapma yani hassas bizamandasın iyi degilAynen yaa regl iyim ya öyle çok zorlayamadim yetmedi evet
3. Gün deyim dün çok fenaydim karnım filan da bugün daha iyi çok şükürRegl kaçıncı gün pekii ama yapma yani hassas bizamandasın iyi degil
Heee yarına - gelirsin3. Gün deyim dün çok fenaydim karnım filan da bugün daha iyi çok şükür
Yaa çok korkuyorum hiç tartilmadim offHeee yarına - gelirsin4cü günde pek farketmiyor çünkü bende olmasam iyi
![]()