• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aaaa bugün benim de doğum günüm :KK68: :KK60:

doğum günün kutlu olsun canımm, güzelliklerle geçireceğin şahane bir yaş olsun inşallah :KK200::KK60::KK68:
Senin de doğum günün kutlu olsun🎉🎂🍰
Ben de 6 Mayıs doğumluyum. Zayıflama takımı boğa burcu dolu olmayacak da ne olacak :KK70:

Yaa doğum günün kutlu olsunnn mutlu seneler inşallah 🎂🎂❤️❤️

Bende bir deneyim bakalım o zaman bu ay alım da inşallah faydası olur

Kiz bende bende 1 gün yaptım ertesi gün regl oldum 🤣🤣

Enemmm bugün kimlerin doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun kuzum nice nice senelere inşallah 🎂🎂🎂❤️❤️❤️
Olmadımm ama acaba yapsammı bilemedimm yaa 🤣🤣 belim ağrıyoree

Gunaydin
Hayirli cumalar :KK68:
Bugun dogumgunu cocuguyum 🤩 kac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba 🥰
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize ❣️
yeni yaşında şans getirsin insaallahhh🌸

Üffflleeeee 🤩🫶

happy-birthday-happy-birthday-gif.gif

94bassuk 94bassuk mesajları bulamadım. Mizaclardan anlıyor musunuz? Anlayan var mı ? Yani çift mizaç da olabilir mi ? Mizaclari uzun zamandır biliyorum ama kabul etmekte zorlandım çünkü kendiminkini o testlerle bulmakta daha doğrusu netlestirmekte zorlandim.
Bugün chatgpt ile tekrar yaptık ve çift mizaç çıktım. Belki de o yüzden yıllardır bulamıyorum.
Şöyle soyliyim kışın üşümekten hiç hoşlanmam , yazın çok terlerim.( Konusu geçmiştir ilki sonu fark etmez bahar severim diye.)
Dışarıdan soğuk, çekingen dururum. İlk girdigim ortamda pek birşeye karışmam.
Ama sevdiğim ortamda bir acılirim pir acılirim.bunun gibi şeyler var.
Araştırdıkça soğuk - kuru olduğumu ama dönem donem sıcak-nemli de olduğumu düşünüyorum 🙃

Bu mizaç kayması mi ? Var mı böyle kişilikler? Bilgisi olan varsa yazabilir mi

Back
X