Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım güzel menü
Geçmiş olsun bebelere
Sağol canım
Afiyet olsun canım hem menü güzel hem de sporlar süpersin

Afiyet olsun canım
Aklıma bir de şu geldi yağ kas ölçümüne baktırabilsen ya da baktırdın mı belki de yağdan verip kas oluyorsun ya da ödem
Yok baktimadim canım aslinda ödem olduğunu hissediyorum dukan içeceği var ya onu içince veriyorum içmeyince veremiyorum gibi mesela

Aaaa geç kalmazmıyız demiştim kızımda hic istemiyor
Bezine bakıyorsun boş, boş , boş sonra bir bakıyorsun 1 kilo heh işte bunu yaşıyorsan çişini tutabilmeye başlamıştır ve tuvalet eğitimine hazırsınız. Kaç aylık oldu

Bezine bakıyorsun boş, boş , boş sonra bir bakıyorsun 1 kilo heh işte bunu yaşıyorsan çişini tutabilmeye başlamıştır ve tuvalet eğitimine hazırsınız. Kaç aylık oldu
ya bi de tek başına merdiven çıkabiliyorsa hazır derler wc işine, tabi dayanağı ne bilmiyorum da Jou

Kek dışında göze batan bişey yok afiyet olsun adımların da güzel
Teşekkür ederim kaptanım
Gözün aydın olsun. ❤
Ne kadarlık bebe?
16 aylık da alerjik bebe o yüzden ek gıdaya felan çok geç başladık halen doyma işleminin büyük kısmını emerek hallediyor gece de sürekli emmek istiyor biraz alışkanlık oldu sanırım gece işi

Buyuk oğlum da öyle resmen emzik gibi kullanırdı beni ay ne zordu biraz daha emsin de kes bence yaza

Merhabalar hemen menümü yazayım 7 mayıs
Sabah 9 da
bir avuç antep fıstığı 10 yer fıstığı
Öğleden sonra 2 buçuk
Bir dilim ekmek,haşlanmış yumurta, salata, 5zeytin ,iki lokma peynir

Akşam 6da bir kase mercim3k çorbası

7 de yarım salatalık,5erik,iki yenidünya
Akşam 10 bin
Gurbettt42 Boncuk2307 Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…