- 15 Kasım 2020
- 13.070
- 71.599
- 548
Afiyet olsun canım güzel menüBugünkü menüm
Sabah
İki yumurta iki dilim TB ekmeği az peynir 3-4 zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Süt mısır
Akşam
Tavuk mangal 3 parça
Salata
Ara madensuyu
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Gurbettt42
Sağol canımGeçmiş olsun bebelere
Afiyet olsun canım hem menü güzel hem de sporlar süpersinBugünkü menüm
13:30- Yeşillikli omlet, 3 yk yoğurt, 1 salatalık 1 domates
Ara 1 yeşil elma
17:45- 2 kepçe mercimek çorbası,kapuska ,2 yk yoğurt
Yeşil çay 1
Su 2.5
Spor
1 saat leslie
Eki Görüntüle 3588509
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güzel menü
Sağol canım
Afiyet olsun canım hem menü güzel hem de sporlar süpersin
Yok baktimadim canım aslinda ödem olduğunu hissediyorum dukan içeceği var ya onu içince veriyorum içmeyince veremiyorum gibi meselaAfiyet olsun canım
Aklıma bir de şu geldi yağ kas ölçümüne baktırabilsen ya da baktırdın mı belki de yağdan verip kas oluyorsun ya da ödem
Bezine bakıyorsun boş, boş , boş sonra bir bakıyorsun 1 kiloAaaa geç kalmazmıyız demiştim kızımda hic istemiyor
ya bi de tek başına merdiven çıkabiliyorsa hazır derler wc işine, tabi dayanağı ne bilmiyorum daBezine bakıyorsun boş, boş , boş sonra bir bakıyorsun 1 kiloheh işte bunu yaşıyorsan çişini tutabilmeye başlamıştır ve tuvalet eğitimine hazırsınız. Kaç aylık oldu
Aç karna :- detoks su1litre (maydanoz zencefil limon) - ceviz suyu
Kahvaltı 11.00
SErpme kahvaltı
Çay
17.00
Fit pizza ince hamurundan
Yatmadan kefir kürü (pulbiber sumak zerdecal limon)
4 mayis
Ellssa Boncuk2307
Teşekkür ederim kaptanımKek dışında göze batan bişey yok afiyet olsunadımların da güzel
16 aylık da alerjik bebe o yüzden ek gıdaya felan çok geç başladık halen doyma işleminin büyük kısmını emerek hallediyorGözün aydın olsun. ❤
Ne kadarlık bebe?
Evett çok doğru bu bilgi cıkıyorr ama benim hazırlanmam lazımya bi de tek başına merdiven çıkabiliyorsa hazır derler wc işine, tabi dayanağı ne bilmiyorum daJou
3 yaşına gircek haziran 3 ndeBezine bakıyorsun boş, boş , boş sonra bir bakıyorsun 1 kiloheh işte bunu yaşıyorsan çişini tutabilmeye başlamıştır ve tuvalet eğitimine hazırsınız. Kaç aylık oldu
zaten en çok ebeveynlerin hazır olması önemli hahahhaEvett çok doğru bu bilgi cıkıyorr ama benim hazırlanmam lazım
Bagırsaklarını çalıştırıyor matabolizmayi hızlandırıyor ben her yemekte bile normal laktozsuz içerimm ama kürü kendim uydurdumJou selam, bu kefir kürü neye fayda sağlıyor ?
aaaaaa ne diyorsunnn, ayyy inanamadım, evet zaman hızlı geçiyor ona tamamım da bu kadar mıydı yahu3 yaşına gircek haziran 3 ndebazen bi bos bazen bi dolu
Buyuk oğlum da öyle resmen emzik gibi kullanırdı beni ay ne zordu biraz daha emsin de kes bence yazaTeşekkür ederim kaptanım
16 aylık da alerjik bebe o yüzden ek gıdaya felan çok geç başladık halen doyma işleminin büyük kısmını emerek hallediyorgece de sürekli emmek istiyor biraz alışkanlık oldu sanırım gece işi
Kıyamıyorum canm ufak tefek bişey bir deBuyuk oğlum da öyle resmen emzik gibi kullanırdı beni ay ne zordu biraz daha emsin de kes bence yaza
Teşekkür ederim kaptanımGüzel canım afiyet olsun
2 gün daha böyle gidersen cumartesi güzel eksi gelir
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun oğluşuna
Teşekkür ederim canlarım.Geçmiş olsun bebelere
Ya evet, en önemlisi bizim hazırlığımız oluyor:) Ama bazen de insanın korktuğu gibi olmuyor hiç. Üç yaş başlamak için güzel bir yaş. Kolaylıkla atlatırsın inşallah canım.Evett çok doğru bu bilgi cıkıyorr ama benim hazırlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?