Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mesaj alındı uygulandı kaptanım gözün arkada kalmasın
Güzel bir menü olmuş canım özellikle cumartesi için :) Spor efsooo
ay teşekkür ederimmm
Of bende bayilirim kağıt arası dondurmaya
sevilmicek gibi diiiill ama böyle haftada bir falan ödül gününde idare ediyoruz
ex kaptanım sen kim aktif olmamak kim muhteşem bi yarış muhteşem bi takımdıkkk
Çocuklarda sporcu olucak bu gidişle benim kızlarda yürüyor benimle evin içinde
hahahahaha ay benim de aynı matlar direkt koltuğun arkasında salonda 2 tane var yanyana yapıyoruz yapabileceği şeyleri dhsjdj ip atlarken de kendisine denge tahtasını getiriyoruz karşılıklı spor sağlam kafa sağlam vücutta bulunur ve ağaç yaşken eğilir
beklemede kal pazara layık bi menü ve sporla gelcem az sonra
Bilmiyorum ki valla bi keyfim yok sıkılıyorum gibi geçer yatınca
yavrukuşum yorgunluk vurmuştur şöyle bi yarım saat bomboş duvarı izleme isteği geliyo ya bazen insana öyle bi vibe aldım senin bu can sıkıntısından
ay canım geçmişler olsun umarım kötü bişey yoktur, valla endişelendim açıkçası

Sporla dengeli bir menü olmuş

Akşamın hafif olmasını ve 11bin adımı çok sevdim

Kilo vermeden çok kilo koruma menüsü gibi olmuş

Güzel menü

2 tantuni derken kaptanım
Yaa ne fazla geldi mesela gözüne canım
Aynen öyle şuan yatmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum bebeler uyumuş rahatça oturuyorum böyle bir ikilem Allah başka dert vermesin

Sabah
1 kare mercimek ekmeği
1,5 yumurta haşlanmış
1 burgu peyniri
Bolca limonlu salata
Yarım pankek
1 halley
1 bayram çikolatası

Akşam
2 köfteli bol yeşillikli lavaş dürüm
Yaptığım pastadan bir tabak

_Zeze Ellssa Boncuk2307

Allah kolaylık versin canım. Afiyet olsun diyelim amma yarından itibaren de tatlılara ekmeklere by by diyoruz.
Ay canım, mevzu çocuklar olunca insanın yüreği hopluyor. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Alerjik olabilir. Böcek ısırmış olabilir.

Geçmiş olsun canım ya inşallah kötü bise değildir korkma bi götür bakalım icin rahat etsin

Reactions: Jou
Kahvaltı, 10.30
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 yumurta (sahanda, çok az yağ ile)
  • 3 zeytin
  • Bolca domates & salatalık
~220 kcal | 10g protein | 11g yağ | 15g karbonhidrat

öğlen, 13.30
  • 100g süzülmüş ton balığı
  • 1 adet lavaş 50gr
  • 1 yemek kaşığı hardal
~290 kcal | 26g protein | 10g yağ | 25g karbonhidrat

+ benim kız ağzıma zorla tıktı: muzlu yulaf lapasından 5 tatlı kaşığı (tahmini 60g)

~90 kcal | 2g protein | 2g yağ | 16g karbonhidrat

Ara Öğün:
fıstık süt(kavanozun dibinde kalan fıstık ezmesini sıcak su ile eritip 5 porsiyona böldüm sonra, üstüne espresso ve buz ile kahve yapıyom) ile soğuk kahve, Hurmalı çökelekli toplar (1 porsiyon: 50g çökelek, 1.5 hurma, 1.5Yk yulaf, 0.5Yk kakao, 0.5Yk fıstık ezmesi)
~170 kcal | 9g protein | 7g yağ | 15g karbonhidrat

Akşam Yemeği, 19.00
  • 150g sossuz tavuk döner
  • 1 bardak ayran (200 ml)
~340 kcal | 36g protein | 21g yağ | 4g karbonhidrat

su: 2.5 lt
spor: 700 ip atlama, 9500 adım

Toplam:
~1110 kcal
~83g protein – 51g yağ – 75g karbonhidrat

bugün karb az aldım dünkü dondurmanın telafisi

belmayne Ellssa Boncuk2307

Canım kafasındaki şişlikle kardiyoloji ne alaka bilemedim şimdi

Canım sen tartı fotonu atmıştın değil mi
Attım attım
Vurmuş olsa söyler sanırım doktor anlar bir şekilde geçmiş olsunn
Yaa ne fazla geldi mesela gözüne canım

Aynen öyle şuan yatmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum bebeler uyumuş rahatça oturuyorum böyle bir ikilem Allah başka dert vermesin
Çörek turşu kavurması ve bulgur pilavının beraber bir günde olması koruma menüsü havası verdi belki akşam sadece bulgur olmasaydı dedim menüyü görünce

canım kaptanım dünku gibi bir menum yok malesef bugun arkadaslarım bana kahvaltıya geldiler ikindi 4 gibi gittiler
şimdi oturup tek tek yazayım ne yedim

11 Mayıs Pazar
11.00: Matcha çayı 200 ml
12.00 (uzun bir kahvaltı): beyaz peynir, 2 yumurtadan patlıcanlı omlet, labne, salatalık, marul, yeşil biber, 1 tk tahin pekmez, 1 çk bal, beş zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, 1 çatal ajvar, 1 portakal
17.00: 1 tk tahin pekmez, 2 çilek, 1 dilim elma, bir ısırık et dürüm

Su: 2 lt
Spor: 1 saat dışarıda tempolu yürüyüş. (9.039 adım)

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Oyy Oyy yine aşırı bilinçli bir menü. Afiyet olsun canım. Keyifli bir pazar olmuş.
canım kaptanım dünku gibi bir menum yok malesef bugun arkadaslarım bana kahvaltıya geldiler ikindi 4 gibi gittiler
şimdi oturup tek tek yazayım ne yedim
Cıslar bu güne kaldı demek. :) Olan oldu, ölen öldü kalan sağlar bizimdir deyip motivasyonumuzu bozmadan diğer günlere odaklanalım canım

Ayy annemler gelince bana benim nevrim dönüyor yaa Çok şükür bugün onları yolcu ettim görevimin başındayım Allahın izniyle Ellssa kaptanım bnnu tartı atmıştı onu kırmızı takıma ekleyebiliriz.
belmayne ve _Zeze kaptanlarım sizlere de bol şans, bol eksili bir hafta olsun

Bu Apple watch mi ? Bütün saatler kalorileri nabza göre mi hesaplıyor bilmediğimden Apple inki doğrudur diye düşünüyorum da. Şey diyecem şu bizim 600 kalorilik jo' yu da yapıp bı baksana kaç kalori etti 50li kilolarda bir kadın 517 yazmış. 60lar 70ler olarak 600 kal yakarız herhalde

Evet googleden baktım öyle diyen var aynısı sislik ama böcek nerden ısıracak eve böcek yok sivrisinekmi dicem onuda hic görmedim ama sanırın alerji bakalım 11 de randevu
Geçmiş olsun canım ya inşallah kötü bise değildir korkma bi götür bakalım icin rahat etsin
Insallahh canjm ya
Canım kafasındaki şişlikle kardiyoloji ne alaka bilemedim şimdi
Ayyy kuzu kafa gitti ortopedi ve travmatoloji ye gitcez yani
YOk kız daha 11 aylık kocam görmüş düştüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…