Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklısın benim kocamda evdeydi allahtan diyete girdi odaki kendimi korudum bugunden sonra eritirsin ödem olmuştur

Evet kaptanım doğru anlamissiniz
Klavye hatası olmuş

Mentali topladiysan sorun yok

günaydınn

hepi topu 1,5 gün evde değildim ama bir sürü işim vardı dönüşünde akşamda kayınvalideme gittik hiç gelemedim buraya

görümcem sen güzel kilo vermiştin ama almışsın yine dedi, bi miktar üzüldüm

ve kendme de çok kızdım verdiğim kiloyu koruyamadım diye ama tabii ki yıldırmaz bu beni hırslandırır sadece

Evet kaptanım doğru anlamissiniz
Klavye hatası olmuş
hehehhe tek öyle olsun daaa
Cumartesi 67.75
Bugün 67.65
- 100 Gr
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
tebrik ederiiimmm
çok ucundasııın, beslenmeni bozmadan devam edersen cumartesi 98'sin net

Kızlar benim bu kızın ilaç merakı nasıl geçecek bilmiyorum . Sabah balık yağını yakaladım elinde. Evdeki tüm şurup vs çöpe attım. Biraz önce eczaneye götürdüm. Eczacı ablamız izah etti sağolsun.ona bile elssa lı şurup içsem olurmu diyor. Acaba pedagog a falan mı götürmek lazım.eczacı ablamız çocuk kanallarında sürekli vitamin reklamları dönüyor çocuklar bunları şeker sanıyor dedi. Bütün işi gücü bıraktık onu takip ediyoruz.gecen sefer hastane polisine ifade verdik, sonrasında bir gece 23.00 de emniyete çağırdılar tekrar ifade verdim. Sanki kendi çocuğuma zarar vermişim gibi hissettim. Kız resmen evin içinde sürekli araştırma kurcalama halinde

Canim harikasın aman diyim mayınlı tarladasin dikkat

hehehhe tek öyle olsun daaa

tebrik ederiiimmm

çok ucundasııın, beslenmeni bozmadan devam edersen cumartesi 98'sin net
Ne güzel olurrrr
Yaa böyle bir durumda ne yapılır valla çok bilmiyorum canım ama ulaşamayacağı yerlere kaldırsan ilaçların hepsini en üst lere filan daha bulamaz arastirmaz böylelikle bulamayınca da

Canım asıl baş etmemiz gereken bazen bu durum oluyor. Yani kaçamak yapasak da yola devam edebilme. Kilo verme ya da koruma sürecinde asıl önemli olan bu oluyor. Senin maşallahın var zaten. 200 gr da yani evde üç tur atsan gidecek bir şey.
Canım menün hiç kaçamaklı gözükmüyor maşallah. Önceki menülerde mi yoksa kaçamaklar :))
Görümcen de maşallah hassas terazi gibiymiş :)) Yine gönderirsin canım. Hem de kalıcı olarak
Maşallah sana canım. Çok güzel. İnsan böyle tam sınırda olunca sanki sürekli geri dönecekmiş hissiyatına kapılıyor ama sen bu istikrarla aşağı doğru yol almaya devam edeceksin merak etme
Allah kolaylık versin, zor bir süreç ama oluyor çocuklarda zaman zaman böyle meraklar. Ben de küçükken renkli renkli haplar bulmuştuk sokakta arkadaşımla ve içmiştik. Allahtan anneme söylemiştik de zorla kusturmuştu :)) Çok fazla konuşmak da dikkatini sürekli ilaca çekeceği için merakını daha fazla arttırır. Gerekli uyarıyı yaptıktan sonra ulaşabileceği her yerden ilaçları kaldırıp unutması için zaman tanımak en iyisi olur diye düşünüyorum.

Ne güzel olurrrr

Yaa böyle bir durumda ne yapılır valla çok bilmiyorum canım ama ulaşamayacağı yerlere kaldırsan ilaçların hepsini en üst lere filan daha bulamaz arastirmaz böylelikle bulamayınca da

Valla canım öyle bir durumdayım artık herseyi saklamaktan kendimde aradığımı bulamıyorum. Cadı tarantula gibi heryere tırmanıyor . Oğlum çok haraketliydi kızın olursa rahat edersin demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…