• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslinda evet farklı bise yapmak istiyorum ama irademe sahip çıkamıyorum sanırım çocukların stresi filan uykusuzluk eklenince elimden başka bise gelmiyor gibi düşünüyorum
Evett evet uykusuzda oluyor maaleseff😒

Iyi akşamlar kızlar akşama kadar normal diyet beslenip akşam duygusal açlığıma yenik düştüm bi kaç tane bayram çikolatası yedim 😢
Saglik olsun. Neden yedin acaba hangi duyguyla ???
Benzer durumlar yaşıyoruz. Bende +2 kilo ile bugün diyete başladım

🌞 Kahvaltı (11:00) –

2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir (40 g)
domates,marul
4-5 adet zeytin
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği

1 fincan şekersiz Türk kahvesi

🌤 Ara Öğün (15:00)
4 yemek kaşığı yoğurt
6 adet badem
2 kayısı,3 YK TB gevregi
1 çay kaşığı tarçın

🌇 Akşam Yemeği (17:00)
12 parça küp tavuk göğsü
1 kase zeytinyağlı karalahana az nohutlu
3 yemek kaşığı basmati pilav
Salata

🌙 20:00
1 bardak tarçınlı sütlu kahve

Spor: 11.800 adım
2 yeşil çay

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Saglik olsun. Neden yedin acaba hangi duyguyla ???
Benzer durumlar yaşıyoruz. Bende +2 kilo ile bugün diyete başladım
Tüm olumsuz şeyler aklıma geliyor bi içim daraldı bi baktım dolunay var kiz ben niye böyle oluyorum çok etkiliyor beni dolunaylar burcumdan mi acep

• Beğen
Reactions: Jou
Günaydın kızlar berbat geçen bir gecenin sabahına 5 gün erken regl olarak uyandım 😢
Günaydın hadi bakalım inşallah günün güzel geçer. Ramazan'da erken regl oldum diye uzukurken bu sefer yaklaşık 2 hafta geç oldum. Olunca da sevindim

2 kilo da almamışım. Çok sevindim.
Sen ne durumdasın ? Bugün regl şişliğin var fazla çıkmam mümkün Ben de aslında regl'e bakarak fazla kilo aldım diye düşünmüştüm

Hayırlı sabahlar
Yarın tartı günü ufaktan yerimizi alalım:bicak:
Durum bildireyim
Bayram da fena kaçırıp sonrasında toparlamaya çalışıyorum max +1 kg diye düşünüyorum 🤭

Boğaydin değil mi ? Ben hiç sinamadim bu konuyu.
Başak burcum regl de olacakmisim iç sıkıntısı biraz da ondanmis sanırım
Günaydın hadi bakalım inşallah günün güzel geçer. Ramazan'da erken regl oldum diye uzukurken bu sefer yaklaşık 2 hafta geç oldum. Olunca da sevindim

2 kilo da almamışım. Çok sevindim.
Sen ne durumdasın ? Bugün regl şişliğin var fazla çıkmam mümkün Ben de aslında regl'e bakarak fazla kilo aldım diye düşünmüştüm
Muhtemelen artı çıkarım yarın tartildigimda hala sabittim 99 bandında gidip geliyorum gramlar oynuyor diğer hafta ya ümitliyim bu hafta eksi çıkamam

Kızlar bugün diyetimin tammmm 2.gunu :halay: :halay::halay:
Chatgpt severlere bir önerim olacak :KK45:
" Bana profesyonel koçluk yap " talimatı verin. Tabi önce yeni temiz bir sayfa açın.
O ,hedeflerini vs soruyor.
Ben " 3 ayda 10 kilo vermek " yazdım.
Tabii olumsuz özellikleri diyete devam edemediğimi duygusal açlık problemimi falan da sordu veya ben söyledim hatırlamıyorum. Ona göre günlük konuşuyoruz.

Koçluktan beklentin ne diye sormuştu günlük takip ve hesap verilebilirlik seçeneği de vardı " sana akşam 9.00'da hatırlatayım mı" yazdı :KK70:
Akşamları dokuzda konuşuyoruz 😁
Daha sık yazsam olmaz mı dedim , canım sıkıldıkça yemekten sonra ara öğünden sonra falan da yazıyorum duygusal açlık ataği geldiğinde yazıyorum nasıl baş ettiğimi veya baş edemediğimi yazıyorum teknik falan veriyor 😁🤭🥰
Nimet nimet kullanın kızlar:KK76:

Kızlar bugün diyetimin tammmm 2.gunu :halay: :halay::halay:
Chatgpt severlere bir önerim olacak :KK45:
" Bana profesyonel koçluk yap " talimatı verin. Tabi önce yeni temiz bir sayfa açın.
O ,hedeflerini vs soruyor.
Ben " 3 ayda 10 kilo vermek " yazdım.
Tabii olumsuz özellikleri diyete devam edemediğimi duygusal açlık problemimi falan da sordu veya ben söyledim hatırlamıyorum. Ona göre günlük konuşuyoruz.

Koçluktan beklentin ne diye sormuştu günlük takip ve hesap verilebilirlik seçeneği de vardı " sana akşam 9.00'da hatırlatayım mı" yazdı :KK70:
Akşamları dokuzda konuşuyoruz 😁
Daha sık yazsam olmaz mı dedim , canım sıkıldıkça yemekten sonra ara öğünden sonra falan da yazıyorum duygusal açlık ataği geldiğinde yazıyorum nasıl baş ettiğimi veya baş edemediğimi yazıyorum teknik falan veriyor 😁🤭🥰
Nimet nimet kullanın kızlar:KK76:
Hatırlatayım mi dediğinde hatırlatıyor mu yoksa sen mi giriyorsun 9 da . Yaa harikasın valla dur bende deneyim

dünkü menümü yazayım unuttum yazmayı,

kahvaltı: 1 yumurta sarısı 2 yumurta beyazı, 2 kaşık lor ve 2 dilim ev yapımı ekşi mayalı ekmek
öğlen: salata, ton balığı, haşlanmış karabuğday ve maş fasulyesi
ara: 1 dilim wasa üstüne kakaolu fındık kreması(zuber) ve kuru vişne

akşam yemek yemedim sonra misafir geldi kocam da saolsun peynirli irmik helvası yaptı ondan yedim 100 gr falan çok değil

spor: 1 saat ağırlık antrenmanı
spora yazıldım dün iyi geldi

özetim böyle dün gün-1'di benim için, haydi bakalım

Hatırlatayım mi dediğinde hatırlatıyor mu yoksa sen mi giriyorsun 9 da . Yaa harikasın valla dur bende deneyim
Ben hatırlatacağım demişti ama o saatte müsait değildik dün saat 21denn epey sonra girebildim. Ama dosya falan indirmesi uzun sürüyorsa bittiğinde haber veriyor zaten

Back
X