• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ohh çok iyi yapmışsın cuma hem kendimin hemde arkadaşım oğlunun doğum günü çifte partı var yani. Nasıl dayanıcam diye düşünüyordum

Afiyet olsun kaptanım
hahaha benim de böylesi işime geldi valla çok güzel denk geldi.
Bugün menü yazmıyayım alanya ya falan gidince herşey karıştı.
13 dk with jo
6157 adım
Şu anca 1 lt olmuştur
94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
13 dk 13 dkdır, bu da bişey hiç yoktan iyidir <3
Bitti bitti şükür 🤣
cumaya kadar sıfır kaçamak bekliyorum 🤣🤣

Bu ara saldık sporu yaa başlamam lazım acil

Vay vay vay tekne hemiii bize de kıyısından foto at kizzzz şimdiden doğum günün kutlu olsun bebeğim
valla ben direkt salona başladım ya evde yapamıyom olmuyo bi şekilde. evde fırsatını yaratıp yapabilirsen bugünden başlaaaa spor motivasyonum hep şey yaşlanınca da çocuklarımızla keyifli vakit geçirebilelim :KK200:
ellerine ayaklarına sağlıkkkk
İyi akşamlar 🌆

15 Haziran

12:00 Ekşi mayalı 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, biber kızartması

1 avuç çekirdek

18:00 1 çiğköfte dürüm, 1 tabak kuru-pilav, 3 top dondurma

2 litreden fazla su
Leslie 1 happy mile + gün boyu 7700 adım
25 dk + 20 dk beginner step

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
ah kalbimmmm acıdı bu menüden birazcık karbonhidratlı yağlı bi gün olmiiiiş ama toparlıyoruz di mi bugün?
Herkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek Hoppa
:KK200::KK200: ben varım ve hesaplarım sporumu
Ellerine sağlık kaptanım. Ama ne güzel cuma kaçamak yapamıyorduk ya, iyi oluyordu Cumartesi tartı olması. Hafta sonu kaçamak günleri azalıyordu 😂
kızzz kaçamak günü sadece cumartesi diil miydi nası yaniii :KK45::KK45:
Okula geçmeden kilo bildirimimi yaptım.
Bu arada herkese günaydın. Geçmişi birazdan alt üst ederim.🤣🤣
ben de salladım gittiiiii Ellssa Ellssa kaptanım uyansın bakalım kazananı görelim :dondurma:

Herkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek Hoppa
Benim gibi yapmayanlar icin sıkıntı 🙃 bizide motive eder insallah

Ellssa Ellssa sibel_84 sibel_84
Ben bu tartıyı anlamadım ya. Dün ile bu sabah arasında yarım kilodan fazla fark var.
Dün sabah tartılmıştım 80.7 kg
Bu sabah ki bu
IMG_0831.webp

Günaydın kızlar cumartesi yemiş olmanın cezasını çekiyorum bayram da bile artı gelmedim bugün artı yim canım sıkıldı
Cumartesi 99.6
Bugun 100.3 malesef ama gidecek bu böyle kalmayacak cumaya
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk 98 i beklerken geri 3 haneli olmak da 😔
Moral bozmak yok canım ödem tutmuşsundur cumaya kadar eksiye geçersin

Back
X