Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha benim de böylesi işime geldi valla çok güzel denk geldi.Ohh çok iyi yapmışsın cuma hem kendimin hemde arkadaşım oğlunun doğum günü çifte partı var yani. Nasıl dayanıcam diye düşünüyordum
Afiyet olsun kaptanım
13 dk 13 dkdır, bu da bişey hiç yoktan iyidir <3Bugün menü yazmıyayım alanya ya falan gidince herşey karıştı.
13 dk with jo
6157 adım
Şu anca 1 lt olmuştur
94bassuk
Ellssa
Boncuk2307
cumaya kadar sıfır kaçamak bekliyorumBitti bitti şükür![]()
valla ben direkt salona başladım ya evde yapamıyom olmuyo bi şekilde. evde fırsatını yaratıp yapabilirsen bugünden başlaaaa spor motivasyonum hep şey yaşlanınca da çocuklarımızla keyifli vakit geçirebilelimBu ara saldık sporu yaa başlamam lazım acil
Vay vay vay tekne hemiii bize de kıyısından foto at kizzzz şimdiden doğum günün kutlu olsun bebeğim
ellerine ayaklarına sağlıkkkk
ah kalbimmmm acıdı bu menüden birazcık karbonhidratlı yağlı bi gün olmiiiiş ama toparlıyoruz di mi bugün?İyi akşamlar
15 Haziran
12:00 Ekşi mayalı 2 dilim ekmek, peynir, zeytin, biber kızartması
1 avuç çekirdek
18:00 1 çiğköfte dürüm, 1 tabak kuru-pilav, 3 top dondurma
2 litreden fazla su
Leslie 1 happy mile + gün boyu 7700 adım
25 dk + 20 dk beginner step
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk
Herkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek![]()
kızzz kaçamak günü sadece cumartesi diil miydi nası yaniiiEllerine sağlık kaptanım. Ama ne güzel cuma kaçamak yapamıyorduk ya, iyi oluyordu Cumartesi tartı olması. Hafta sonu kaçamak günleri azalıyordu![]()
ben de salladım gittiiiiiOkula geçmeden kilo bildirimimi yaptım.
Bu arada herkese günaydın. Geçmişi birazdan alt üst ederim.![]()
Benim gibi yapmayanlar icin sıkıntıHerkes kendi sporunu hesaplayıp Cuma tartısı ile yazsın. Böylece ben de sonucu spor ile paylaşırım.
Bence böyle daha iyi oldu.
Çünkü düzenli spor yapanlar var, yarışmaya spor da dahil edilmesi onlar için onore olur diye düşünüyorum. Yapmayanlar için de güzel bir örnek![]()
EMziriyorum aynen canım kızımdada emzirirdim ip atlasamda gene kötü olmazdımEvet canım
Emziriyor musun
İnnnşşAllahhahaha benim de böylesi işime geldi valla çok güzel denk geldi.
13 dk 13 dkdır, bu da bişey hiç yoktan iyidir <3
cumaya kadar sıfır kaçamak bekliyorum![]()
ah kalbimmmm acıdı bu menüden birazcık karbonhidratlı yağlı bi gün olmiiiiş ama toparlıyoruz di mi bugün?
![]()
Moral bozmak yok canım ödem tutmuşsundur cumaya kadar eksiye geçersinGünaydın kızlar cumartesi yemiş olmanın cezasını çekiyorum bayram da bile artı gelmedim bugün artı yim canım sıkıldı
Cumartesi 99.6
Bugun 100.3 malesef ama gidecek bu böyle kalmayacak cumaya
Ellssa
Boncuk2307
94bassuk 98 i beklerken geri 3 haneli olmak da
![]()