- 7 Ağustos 2016
- 5.047
- 20.092
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kaçtın acaba önceki haftaKızlaaar günaydın ben kaç gündür siteye girmekte sıkıntı yaşiyorum yine kafa da gitmiş iyice bu gün tartıldım 65.9 çıktım ama zatenJou kaptanım almış beni
ben yine de ekleyeyim fotoyu
Ellssa
Eki Görüntüle 3607636
Bugün ödem oluşmuşturr hemen 2 litre su içmeni diliyorumm bebeğimmJou kaptanlığın hayırlı olsun
94bassuk tebrikler evvelki kaptanım
20 Haziran
12:00 1 tabak nohut & basmati pilav, 3-4 kaşık kısır
16:00 1 dilim sütlü kadayıf
18:00 1 kase kısır, turşu
7500 adım
45 dk beginner step
2 litre su
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Alış ben böyle espriler yaparımAboo nası laf o gıı
Biz teşekkür ederiz kaptanlığın için![]()
Hahahahaha dövme değell ağzının içine silahı dayacammmJou beni takımına birinci sıradan aldığın için teşekkür ederim kilo vermezsem beni dövme hakkına sahipsin
Ooo dogum günün kutlu olsun canım benimmayvayı yemedim aşko sayenizde huzurla doğum günü pastamı yedim
bir sürü mesajı alıntıladım ama hepsini aşağıda toplu cevaplayacağım müsaadenizle
öncelikle güzel kalbiniz, minnoş doğum günü dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum.
ummhnisa doğum günün kutlu olsun canım
sonra, TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM DOĞUM GÜNÜMDÜ BAHANESİNE SIĞINIP YEDİKÇE YİYEN SAHTEKAR ADİ KAPTANLARINA RAĞMEN KAZANDILAR, bana bu hediyeyi layık gördünüz sizi seviyom çok
@Purple58
@Jasminium84
Jou
@Dil-i bitab
_Zeze
ummhnisa
@gibibiseydi
@tomrs
tebrikleriniz için teşekkür ederim![]()
66.2Yani kaçtın acaba önceki hafta
Harikaa66.2
-300 gr canm
abowwwwHahahahaha dövme değell ağzının içine silahı dayacammm![]()