• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınnn 1 hafta zorla verdiğim kilonun 2 katını tekrar almış olarak uyandım bu sabah. Gözümü açar açmaz yeşil çayımı demledim.
Yav sen dünkü yemenin üstüne bide tartildin mi e tabi artmış olman normal canım ama böyle zamanlar da tartilma bence bunlar gerçek kilo artışı değil seni demoralize eder

• Beğen
Reactions: Jou
Merhabalar
Hafta içi aktif olamıyorum geç saatlere kadar masaim oluyor ancak sporuma yediklerime dikkat ediyorum. Hemen bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 65.6
Bugün:65.3
Fark:-300 gr
Yüzde: 0.457
Ellssa Ellssa _Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_7405.webp

Olsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum 🤗
hemen doğum gününü söyle ne zaman
Ooo dogum günün kutlu olsun canım benimm😍😍
teşekkür ederimmm 🩷🥹
94bassuk 94bassuk ve @ummhnisa geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.
Başakcim ayrıca geçen hafta kazanan kaptan olduğun için ayrıca kutlarım.
Genel olarak herkes ne güzel kilo vermiş 🤌

Jou Jou beni beni çiçeğini sectigin için teşekkür ederim 💜 kilonu da iyi gördüm
canım benim teşekkür ederim 🩷

Olsunn bugün doğum günün senin günündu yarın kaldığın yerden devam . Doğum günüm benim hiç kutlanmiyor niyeyse bu bi yara benim için okullar açılmadan doğmuşum arkadaşlarım bilmez Doğum günümü sadece işte esim annem babam oda özel bise yapmıyorlar. Böyle sizin gibi kutlayanlari görünce mutlu oluyorum 🤗
canımmmmm ne zaman 🥹
burda 3 gün 3 gece kutlayalımmm 🥹🥹🎊🎉🎉🎊🎉🥳

20 haziran menüm
Sabah 9 da sade kahve ,bir ceviz, iki badem ,bir avuç antepfıstığı, iki lokma tost ,

Öğleden sonra 13 de Komşumda sade kahve , 5 dut,yarim salatalık,yarim domates tuzladım,
Kankimde diyette:KK50: canım kankim,ahretlim

Akşam a doğru 16 da 3 sıkım tarhana ,bolca karpuz yedim

18 de çocuklarla karne kutlamaya çıktık
Bir döner, bolca acı turşu yedim:KK48:hem bagirsaklarimi çalıştırir dedim hem de çok
severim
Akşam 9 bin adım atıldı
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
en güzel arkadaş beraber diyete girdiğin arkadaş😍 çok sanslısın

Back
X