- 25 Ağustos 2019
- 62.461
- 119.916
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok iyi oldu soylediğin canım. Cuma başlarım ben de. Ona gore ayağımı denk alıyım bu haftahoşgeldin Filizcim. tartı günü Cuma günü oldu artık. ara tartı pazartesi. bilgin olsun.
beni almada kimi alıyosanTabi tabii görücceezzzbosuna kendini kandırmasınnn ama kimi alsam karşı taraftan onu düşünüyorumm biyandanda kimseyi gondermek istemiyorumm
![]()
özür dilerim kaptanım bi daha sormamOh oh ne güzel menü böule oku oku bitmiyorafiyet olsun canım
bidaha olmasın
❤tabiiki elimden geleni yaparım
Afiyet olsun canım
İnşaAllah canım
Kaptana ne yedin diye sorulmaz çok ayıp![]()
kaptanımmm olacak olanlar olacak ama işte biraz bırak eğlensinAman patlamada![]()
Ay çok güldüm canımGeçmiş gitmş olsun,
Çok sevindim iyi olmana ve geri dönmene
Bence derhal devralmalısın puan hesaplama işi beni sarmadıhazır hesaplanmışa alışmışız
![]()
Teşekkür ederim çiçeğimBoncuk2307
herkesin aklı sende kaldı büyük ihtimalle bugün gördüm yazdığını içim rahatladı, çok geçmiş olsun![]()
mükemmel menü tatlım takımcak bu hafta çok guzel rakamlar verecegiz19.30 itibariyle açlık başladı
Kahvaltı 12 . 00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
60 g süzme peynir
1 dilim kepekli ekmek
Çay
Ara 16.00
Tarçınlı elma (1)
7 fındık
Az sütlü Türk kahvesi
19.00 akşam yemeği
1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
4 dilim karpuz
19.30
Sütsüz soğuk kahve
Su
1.5 litre
Spor
500 bölgesel hareket(daha fazladır da net saydığım)
_Zeze
Boncuk2307
Ellssa
canımmm ne oldu ben bilmiyorum bende yeni geldim basladım bu haftaAy çok güldüm canım, spor menü tablosu işini devralırım tabi ki.
Diğerlerini de
Ellssa kaptanım onaylarsa yarın yapabilirim. Allahın izniyle ben de başlayacağım tekrar o yüzden uzaklaşmam buradan daha
Teşekkür ederim çiçeğimbir de ben bu hafta başlayacak sanıyordum o yüzden hiç girmedim siteye, bu kadar merakta bırakmazdım
![]()
mükemmel menü tatlım takımcak bu hafta çok guzel rakamlar verecegiz![]()
Geriye dönüp tek tek not alıyordum da adımlar jo ve leslie yaparken dahil mi onlar dışında mı acep kaptanım ??Aç karna ; alıç sirkesi ve elma sirkesiyle su
Kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
1çeri domates
1 salatalık
Bir tutam maydanoz
1 dilim siyez
Ara öğün
Filtre kahve
Akşam 19.00
Bol.kıvırcık maydanoz dereotu ve fırından 4 nagıt
Kefir
1.5 litre su
15 dk jo
15dk leslie
7850 adımm
_Zeze
Ellssa
Boncuk2307
Biz bayramda oğluş ve annemle birlikte korona olduk da baya kötü geçti. Uğrayamadım buraya ablacım, herkes de merak etmiş sağolsunlar. Çevremdekiler bu kadar merak etmiyor yeminle.canımmm ne oldu ben bilmiyorum bende yeni geldim basladım bu hafta
Ayrı ayrı bebişimmGeriye dönüp tek tek not alıyordum da adımlar jo ve leslie yaparken dahil mi onlar dışında mı acep kaptanım ??
Biz bayramda oğluş ve annemle birlikte korona olduk da baya kötü geçti. Uğrayamadım buraya ablacım, herkes de merak etmiş sağolsunlar. Çevremdekiler bu kadar merak etmiyor yeminle.