Afiyet olsun akşam erken ve hafif kapatmışsın bikaç lokma tatlı zarar etmezBugünkü menüm
Sabah 10.00
Peynir 6 zeytin domates salatalık yeşil nane iki dilim TB ekmeği
Öğlen 13.00
Bir kase çorba bir dilim ekmek
Ara Türk kahvesi bir parça Coco Star
Akşam 17.00
Yeşil fasulye 1 tabak yoğurt
21.00
Bir iki lokma ekmek tatlısı parka gittik akrabalarla çok ısrar ettiler ama gerçekten az yedim
Şu 3 lt
Ellssa
Jou
Boncuk2307
Yine kayiplardasinnnn neyse toparlan gelkızlar günaydın
kaç gündür pek sesim soluğum çıkmadı iş yoğunluğu ve temiz olmayan beslenme dolayısıyla maalesef
bu saate kadar kimse tartı da yazmamış bugün cuma değil mi
maalesef +800 gr ile devam ediyorum, 71 kg geldim bugün.
bu haftalık beni hazırlığa alır mısınız pazartesiye kadar şehir dışında olacağım, pazartesi eve alışverişimi yapar salı itibariyle inşallah normal düzenime dönerim artık. böyle olmuyor. cuma da takımlara geri gelirim. ama bize evde spor challenge falan lazım
Jou Ellssa Boncuk2307
Hayırlı olsun canım yeni yeriniz güzel yere gidiyorsun artin çok değil takma o sisliktendirGünaydın
Dün ani bir karar izmir e yeni tayin yerimize gitmeye karar verdik 10saat sürdü yolculığumuz fena şiştim yine. Bende hazırlığa geçeyim ne zaman eve döneceğimiz belli değil çünkü_Zeze Ellssa Boncuk2307
+100le yola devamEki Görüntüle 3610143
Hayırlı olsun canım.Günaydın
Dün ani bir karar izmir e yeni tayin yerimize gitmeye karar verdik 10saat sürdü yolculığumuz fena şiştim yine. Bende hazırlığa geçeyim ne zaman eve döneceğimiz belli değil çünkü_Zeze Ellssa Boncuk2307
+100le yola devamEki Görüntüle 3610143
Çok güzel tebrikler canım
Tekrar başlayınca gidecek tüm fazlalıklarkızlar günaydın
kaç gündür pek sesim soluğum çıkmadı iş yoğunluğu ve temiz olmayan beslenme dolayısıyla maalesef
bu saate kadar kimse tartı da yazmamış bugün cuma değil mi
maalesef +800 gr ile devam ediyorum, 71 kg geldim bugün.
bu haftalık beni hazırlığa alır mısınız pazartesiye kadar şehir dışında olacağım, pazartesi eve alışverişimi yapar salı itibariyle inşallah normal düzenime dönerim artık. böyle olmuyor. cuma da takımlara geri gelirim. ama bize evde spor challenge falan lazım
Jou Ellssa Boncuk2307
Tebrikler canım
Sabit candır
çok takıldı bazı seyler gözümeBen hemenn26 haziran menümü düşeyim
Sabah saatlerinde 7 kayısı cekirdegi sade kahve
Öğlen 13 de
Bir tabak yoğurtlu semizotu, zeytinyagda yumurta
6badem,2 ceviz , bir avuç fıstık bir dilim armut,
Komşularım geldi sade kahve 1 kuru incir, 1rhurma kurusu,
Ikındı sonrası yine misafirim vardı
Tadimliktan fazla firik tarhana,iki ceviz
Akşam yemeği 7 buçuk ,
1yk bulgur pilavı 2yk ciğer kavurma küçük kase salata
Aksam8 bin adım
Ellssa Boncuk2307 Jou
canını sıkma ödemdir ya birsey olmaz üzme kendini diger hafta daha da adapte olursun günuneGünaydın kızlar
Bu cuma tartısı bana hiç olamdı
Cumartesi erken kalkar spor yapar cuma gecesini de hafif atlatırdım dengem şaştı , cuma akşamı normal yemek yedim sabah da spor yapmadan işe geldim
Beni hazırlığa alır mısınız burdan gitmek istemiyorum hem de takımı kötü etkilemek istemiyorum, nasıl bu kadar arttım, normal yedim sadece sporu bir gün 50 dk yürüyüş bandı kullandım normalde en az 3 gün yapardım. Bunlar ciddi etkiliyor.1.3 kilo alacak birşey yemedim yahu çıldırıcam şimdi
Geçen hafta: 65.3
Bugün 66.6
Fark: 1.3
Yüzde: -1.99
Ellssa Boncuk2307 Jou
Eki Görüntüle 3610166
Aynan ah misafirimi cok severim ikramı da severim ama yemeğinde kisamadimçok takıldı bazı seyler gözüme
bademle ye daha güzel
Aksam yemegi cok gec olmus az yesen bile etkisi sabaha olur
ki bende ayni hatayı yaptım kabak yogurtlu yedim 6 bucukta ve dun daha guzel bir eksim vardı bugun 1.1 kg yine iyi ama olsun daha guzel eksi icin persembe yemegi en gec 5 te bitirmemiz lazimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?