• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

AA Malatya'da çocukken 4 sene geçirdim. Çok güzel anılarım var orda. En mutlu zamanlarimda oradaydım hatta çocukluğumu dusunursem. Çok severim malatyalilari. İlk tasindigimizda komşumuz koca bir tepsi kayısı ve domates getirmişti hoşgeldiniz diye. Öyle de cömerttir Malatyalılar.
Teşekkür ederiz 🥰🥰 malatya maalesef depremden sonra eski güzelliğini kaybetti inşallah en kısa zamanda toparlayacak bizde şuan eşimin görevi nedeniyle başka bir şehirde yaşıyoruz ama ikimizinde tüm sülalesi malatyada 🤗

Makarna çok değilse menü güzel afiyet olsun🌿
Brezilya cevizini bir sebepten mi yiyorsun zevkine mi🤭
Çok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettim 😃

Ben haşimato hastasıyım kaptanım, ve selenyum kullanımını öneriyorlar ama doktor kontrolü şartmış o yüzden doğal kaynaklardan alayım dedim o da Brezilya cevizinde bolca bulunurmuş haftada 2-3 gün 2-3 adet yemek selenyum açısından faydalıymış o yüzden 🥰

Çok değildi kaptanım tadımlık yedim, Glutensiz yiyoruz biz, bu makarnayı ilk defa almıştım tadı nasıl diye merak ettim 😃

Ben haşimato hastasıyım kaptanım, ve selenyum kullanımını öneriyorlar ama doktor kontrolü şartmış o yüzden doğal kaynaklardan alayım dedim o da Brezilya cevizinde bolca bulunurmuş haftada 2-3 gün 2-3 adet yemek selenyum açısından faydalıymış o yüzden 🥰
Afiyet şifa olsun 🌿
Ben de gebelik isteyenler için duydum ondan sordum herkes kendi ilgi alanına demekki:confused:
Fazlasının baya zararlı hatta zehirleme yapabileceğini de okudum aman dikkatli ol

sibel_84 sibel_84 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Bu günkü menüm

9:30
2 tane sütlü kahve

12:00
3/4 patates
2/3 küçük parça sucuk
3/4 çatal peynir

14:30
1 sade Türk kahvesi
2 kare siyah çikolata

16:00 akşam yemeği bitti
4/5 yk nohut yemeği
Domates salatalık

Su yatana kadar 2 litre olur.
Spor akşam fotoğraf atarım

Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
70 gr süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği

14 30
1 muz
2 kayısı
1 tk fıstık ezmesi
Sade Türk kahvesi

18.00
Tavuk ciğeri
2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
3 dilim karpuz

Su 2 litre ye tamamlarım
Spor akşam eklerim

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
sibel_84 sibel_84

Afiyet şifa olsun 🌿
Ben de gebelik isteyenler için duydum ondan sordum herkes kendi ilgi alanına demekki:confused:
Fazlasının baya zararlı hatta zehirleme yapabileceğini de okudum aman dikkatli ol
Evet evet kaptanım ben de duydum bunu o yüzden haftanın 2-3 günü 2-3 taneyi geçmeyecek şekilde yiyin yazıyordu

IYi aksamlar
Cok mahcubum size karsi
Telefonum bozuldu sali bildiriminden sonra
Esimin teliyle girmeye calistim
Ama sifyeri hatirlayamadim
Bi kac kere yanlis denemeden sonra hesabim gecici olarak kapandi

Herkese selamlaaaaar 🥰
Nasılsınız fit hatunlar 🌸
Burdan ayrılmak bana hiiiiçççç iyi gelmedi +10 kilodan bildiriyorum

Gel Ne olursan ol, bin kere diyetini bozmuş da olsan gel
Diyen biri olursa şuracıkta sessizce eşlik etmek istiyorum size 🌸
Ama tartı bildirimlerim düzenli olmayabilir(köye gidip gelcem belli aralıklarla aracım da yok tartıyı getirip götüremem )
Hosgeldinn canım gel tabi hepimiz aynı değil miyiz zaten gidip kiloslari alıp geri geliyoruz 🤭
ADINIZ: ada81

YAŞINIZ:44

BOYUNUZ:1.58

KİLONUZ:79.2

HEDEF KİLONUZ:60

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ: ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:1

KİLO ALMA NEDENİNİZ: abur cubur çok yeme

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: mide problemim var.

ZIpzıp kaptanım🥰 zamanında belli bir süre buradayım çok devam edememiştim..
Hosgeldinizz💜
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
28 Haziran
79,0 ila sahalara dönüş yaptım kızlar. İnşallah yine düzene girerim diye dusunuyorum🙏
Hoageldin kuzucum 💜
Bu sıcakta yürüyüşe çıktım. Fazla dayanamayıp geri döneceğim herhalde.
Kaptisim sizin orada ısındı mi o zaman yaz geldi kesin 🤭

Back
X