Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Ay bu saat oldu daha uyumadım. Öğleden sonra ishal oldum resmen WC den çıkamıyorum. Çok üşüyorumÖğleden sonra önemli işlerim var. Allah nasip ederse pazar araba ile yola çıkmayı düşünüyoruz ama hasta halim ile nasıl olacak hiç bilmiyorum. İnşallah sabaha toplanmış olarak uyanırım.
Ben de öyle geldim. Yol çok fazla ödem yapıyor. 500 gram artı geldim öyle olunca.Ben geçen haftaya göre +2 kilo ile geldim. Ama ödem biliyorum. Yol beni mahvetti çünkü.
Ellssa Boncuk2307
Sağol canım Allah razı olsun
Ben normalde bu hafta izin alacaktım. Baktım herkesler izne ayrılıyorBenim güzel takımım
@zeyneppk
@sibel_84
Ellssa
Lotus1234
Boncuk2307
5 kişiyiz ve mükemmel bir hafta bizi bekliyor
İlk amacımız pazartesi eksi ile gelebilmek olsun canlar
yani Temmuzun ortalarına geldik şöyle bir gaza basalım kaçamaksız booollll sporlu bir hafta diliyorummm
Sağol kaptan Allah razı olsunGeçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Canım daha yarın yola çıkacağız. Yol baya uzun bize dua edin kazasız belasız gidip gelelimyola cıkmıştınız vardinız mı canım
sagol şekerim
bol sıvı tüket canım
bu hafta guzel bir eksi gelir insa ödemler gider
Bende burda verebildim burasız da denedim ama olmadi bugünlerde de baya gaza geldimSağol canım Allah razı olsun
Aynen burası sayesinde bu kadar kilo vermişim hiç bırakırmıyımkaç kilo artı ile dönerim bilmiyorum inşallah hiç artıya geçmeden gelirim
Aynen canım burda disiplin var. Birde menü paylaşımı inanılmaz yemenin önünü kesiyorBende burda verebildim burasız da denedim ama olmadi bugünlerde de baya gaza geldim
sana iyi tatiller tatlım
Geçmiş olsun canım. İnşallah yolculuğunuzda güzel geçerHerhalde çok sıvı kaybettim dün sabah tartım 78.50
Bu sabah 77.80 oldu kendimi çok yorgun hissediyorum
Merhaba canm bende aynı dünden bitirdim kaçamaklarıGünaydınlarrr
Dün serbest gün ilan ettim kendimetomrs kaptanım o yüzden menü yazmadım. Sadece sporu ekliyeyim dün için
1 mil leslie
6151 adım
Boncuk2307 Ellssa
bildirimlerinizi
Amin canım sağol Allah razı olsunGeçmiş olsun canım. İnşallah yolculuğunuzda güzel geçer
Boncukları karıştırmış olabilirimBONCUK23 Ellssa
Uyanınca 25 dk eliptik
Sabah: protein kraker ve sote sebze
Öğlen protein kurabiye ve çay
Takviyelerimi aldım.
Akşam ızgara köfte yanına sote sebze. ( ve 2 adet çıtır kızarmış köfte ve 1 kaşık yogurt bunlar maalesef benim için kaçamak . Bunlar yok diyetimde ama napiyim çıtır tavuk çok güzel) Yarın dengeleyeceğim. Bugünü kapattım. Yatmadan yarım saat daha elipitk yaparım
Kolay gelsinSelam hanımlar ne yapıyrsunuz ?
Ben alışveris yemek temizlik ve simdi tekrar mutfaga tatlı yapmaya girecegim yarına misafirlerim var
Kek yapıyorum .umarım yememSelam hanımlar ne yapıyrsunuz ?
Ben alışveris yemek temizlik ve simdi tekrar mutfaga tatlı yapmaya girecegim yarına misafirlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?