Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?

Ben normalde bu hafta izin alacaktım. Baktım herkesler izne ayrılıyor dedim sus otur yerinde en azından otokontrol olur burası. İzne ayrılıp kilo alarak dönmektense az da olsa kilo vermeyi tercih ettim yani

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?
Sağol kaptan Allah razı olsundüne göre biraz daha iyiyim. Şans yarın yola çıkmamız gerekiyor. Hazırlıkları yapıyorum randevular çocuklar derken bünyem zayıf düştü herhalde. Sabah biraz haşlanmış patates yedim biraz iyi geldi sanki

Sağol canım Allah razı olsun
Aynen burası sayesinde bu kadar kilo vermişim hiç bırakırmıyım kaç kilo artı ile dönerim bilmiyorum inşallah hiç artıya geçmeden gelirim
Bende burda verebildim burasız da denedim ama olmadi bugünlerde de baya gaza geldim
sana iyi tatiller tatlım

CANLARIM GÜZELLERİM
Canlar im bugüne kadar kaptislik yapmaktan hep kaç tim kaçtım sonunda yakalandim
Ilkim olacaksiniz umarım herşey yolunda olur

ummhnisa

P pocoyoo

FitFiliz

B Beklenen2

Tatli kızlarım bir hafta beraberiz birlikte ililerleyeceğiz hepinizin takibindeyim menü ve spor bildirimlerinizi bekliyorum♥

Cıslılardan uzak kalıyoruz ben serbest günümü cumaya yaptım sizlerde birgün serbest günü yapıp diğer günlerde dikkat etmenizi istiyorum, bol proteinli ,beyaz ekmekten ,kızartmalardan, ,tatlilardan uzak duruyoruz hiç görmüyoruz bile yönümüzü ceviriyoruz
sizlere güveniyorum

Günaydınlarrr
Dün serbest gün ilan ettim kendime tomrs kaptanım o yüzden menü yazmadım. Sadece sporu ekliyeyim dün için
1 mil leslie
6151 adım
Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000016920.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…