Evet canım takımlara gireyim haftaya pazar taşınacağız. Sonraki hafta girmem takımlaratakımlarda mısin canım yogunsan haftaya girebilirsin geri takimlara
Bn daha önce hiç kaptanlık yapmadım ki ne yapacağım i bilmiyorumP pocoyoo da kaptanlık icin uygun olmadıgıni belirtti
o zaman sıra bana geliyor
ben kabul ediyorum bir hafta daha ama bu hafta tatile gidiyoruz yinde takımlar ortada kalmasın lutfen bir kişi daha kabul etsin ona göre kuralım takımları
B Beklenen2 diger sıra sana geliyor tatlım kabul eder misin?
Ellssa
Boncuk2307
Sadece balkon konuşması ve menülere yorum yapacaksın takımını motive edeceksin canım. Zor bişey değil yani. 12:00 de burda olBn daha önce hiç kaptanlık yapmadım ki ne yapacağım i bilmiyorum
ama menu bekleriz tatlımmmmEvet canım takımlara gireyim haftaya pazar taşınacağız. Sonraki hafta girmem takımlara
canımSadece balkon konuşması ve menülere yorum yapacaksın takımını motive edeceksin canım. Zor bişey değil yani. 12:00 de burda olTutku44 le birlikte kurarsınız takımları
afiyet olsun ohhhhGünaydın herkeslere. Takım çalışmaları mı başladı. Ellerinize sağlık güzellerben bebemi etkinliğe getirdim bıraktım 2 saat. şimdi kahve içiyorum. Kahvaltımı yapıyorum
Kolay gelsin tatlimbari gideyim mutfagımı toplayayım yemegimi koyayim bir gözüm burda
sagol canımmKolay gelsin tatlim
Tamam kaptan zati hiç cikmiyom burlardan yapayim
Tamm kaptan listeyi bulayimtomrs hadi seçelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?