Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

29 temmuz menümü duşayım akşam uyuya kalmışım
Sabah erkn saatlerde yürüyüş
Bir bardak Limonlu su

10 da kahvaltı
Sucuklu yumurta ,bir dilim tb ekmek, bir ceviz bir badem ,iki yeşil biber

Öyleden sonra
Bir salatalık

15 aralarında kuru tarhana bir porsiyon ,bir ceviz,4 badem , bir avuç çekirdek çiğ,

Akşam 18bucuk da

Bir kase mercimek çorbası, yarim dilim tb ekmek,bir ton balığı

Akşam yürüyüşü de yapıldı,
Yalniz ödem oluşmuş vücutta hem mercimek,ton balığında da tuz var, hem de tarhanadan oldu sanırım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 8 bin artı 9 bin adım 17 bin adım
Screenshot_20250729-072704_Samsung Health.webpScreenshot_20250729-231259_Samsung Health.webp

selamlar kızlar tatil sonrası adapte olamadım maalesef
bugunki menümü yazmak istiyorum spor yok pek spor havam yok bugun

kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta
2 krep
1 dilim peynir

ara
4 kare çikolata
3 bisküvi

planlı ara 16.00
1 bardak kefir
1/2 muz az chia ve keten tohumlu shake

19.00
haslanmış tavuk patatesli 1 tabak belki patatesleri yemem emin değilim ama gece tatlı yememek için doysam biraz iyi olur

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Kizlar iyi aksamlar herkese, pazartesiden beri yazamadim.Pazartesiden beri hastanedeyiz esimde aritmi problemi var, uc gundur kalp atislarini normale cevirmeye calisiyorlar.Epey stresli, yorulmus bir haldeyim.Yedigim her seyin resimlerini cektim paylasacagim.Hastanede oradan oraya kosturmaktan cok fazla adim attim.Diyetimi bozmadim.Dun yeni bir ilac denediler ve cok sukur en iyi gelen ilac o oldu.Suan kalp atislari duzenli cok sukur.Umarim en kisa zamanda taburcu ederler bizi.Hepiniz iyisinizdir umarim.Suan evimdeyim ve insan gibi bir kahvalti yapacagim kismetse.Cocuklari almaya geldim, sagolsun es-dost cocuklarimizla ilgilendiler.Birazdan tekrar hastaneye donecegiz.Menulerimi yazicam, mesaj yazan tum arkadaslara guzel dilekleri, dualari icin tesekkur ederim.🙏🌸

Su parki işini gayet güzel atlatmişsin bence canim. Korkuyordun israrlardan bak hallolmuş 🥰 Yüzmek de çok kalori yaktiriyor, yalnız hedefini altinda kalmişsin yine. bugün minik bir ödül bile yapabilirsin bence- yine de sağlıklı olsun🙏 Cumaya kadar kaybolur
Sagol Filizim🌸

Bugun ne yesem hic bilmiorum instgramda bi video gordumde onu yapmaya calisiorum sabah su ve hurma oglenede kuru meyveler yogurt falan getrdim is yerime onlari yiyecegim 3 gunluk falan boyle yapacagim aksamada salata falan yerim die dusunuorum suan rahatim acikmadim ama bakalim tatli krizine girersem bilemem
Kuru meyveler agirliklari kadar seker demek canim.Kuru meyve tuketirken cok fazla tuketmemeye calis.

Evet maalesef çok zor.

Terşuyu nasıl yapıyorsun zahmet olmazsa tarif alabilir myim

Nasıl tatlış anlatmışsın kendimi ordaymışım gibi hissettim. Menü de güzel bence afiyet olsun tatlışım :KK200:

Öyle olsun inşallah :KK36:
Tursuyu soyle yapiyorum kaptanim, tursu yapmak istedigim tum sebzeleri guzelce yikiyorum.Salataliklara birkac delik yapiyorum icine tursu suyu girebilsin diye.Kurdan ya da bicakla yapabilirsiniz.Cam kavanozlara kuruyorum tursuyu.Her kavanozun en altina 8-10tane nohut, 8-10adette tane karabiber atiyorum.Evde varsa birkac parca elma ya da uzumde atabilirsiniz mayalanmasi icin.Sonra 1 avuc sarimsak ekliyorum en dibine kavanozumun ve sebzelerimden biraz, sonra biraz sarimsak, biraz sebze, biraz sarimsak seklinde tamamini dolduruyorum kavanozumun.Sonra suyunu hazirliyorum.Mutlaka icme suyuyla yapiyorum.Icme suyumu bir karistirma kabina aliyorum uzerine dereotu , taze ya da kuru dereotu farketmez.Sonra limon tuzu, bu tursunun eksi olmasini sagliyor.Ve kaya tuzu ya da ben pembe himalaya tuzu kullaniyorum.Birazcikta sirke ekliyorum.Hepsini karistirip, tuzlari eritip, kavanozlarima ekliyorum.Kapaklarini kapatip , gunes gormeyen serin bir yerde 10-12 gun bekletiyorum.Suyunu tamamen goz karari yapiyorum ama tadina baktigimda inanilmaz tuzlu ve yeterince eksi bir su oluyor.Tuzu asla az koymamalisiniz yoksa tursu erir, cok yumusak olur.

Çok geçmiş olsun. Umarım kolaylıkla normale döner🧿
Cok tesekkur ederim.🙏

Çok geçmiş olsun Özgecim. Dualarım sizinle 🙏🤍 Umarım bir an önce kontrol altına alırlar, sen de yüreğini ferah tutmaya çalış lütfen. Hastanede kalıcak olması iyi çünkü şu an en güvenli yer . Olumlu düşünelim her şey güzel olsun 🙌 Acil şifalar canım
Cok tesekkur ederim Filizcim, eksik olma.🙏

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? 1,5 ay önce yeni doğum yaptım, emziriyorum, o sebeple yediklerime çok dikkat edemiyorum hatta sütüm olsun diye yemediğim şey kalmadı diyebilirim. 6 aydan önce diyet ve spor aslında yasak, o yüzden spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmek istiyorum, tam olarak sıkı bir diyet değil ama sağlıklı beslenme diyelim. Kilo veririm inşaallah, en azından daha fazla almasam bile kendime kar, çünkü çok fazla tatlı yiyorum şu sıralar. Sizin desteklerinize ihtiyacım var, teşekkür ederim.

BOY: 163
KİLO: 66
HEDEF KİLO: 55
MEDENİ DURUM: Evli
MESLEK: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
Hosgeldiniz🌸

Çok gecmis olsun Rabbim sifa versin 🤲
Cok tesekkurler, eksik olmayin.🙏

Yawrukush Yawrukush canım nasıl oldu eşin? İnşallah daha iyidir durum şimdi. Aklım sende kaldı Özgecim. Tüm güzel enerjileri yolluyoruz burdan size 🙏🤍
Canim tum guzel enerjiler icin tesekkur ederiz , durumu suan stabil, insallah en kisa zamanda evimize doneriz.🙏

Kizlar iyi aksamlar herkese, pazartesiden beri yazamadim.Pazartesiden beri hastanedeyiz esimde aritmi problemi var, uc gundur kalp atislarini normale cevirmeye calisiyorlar.Epey stresli, yorulmus bir haldeyim.Yedigim her seyin resimlerini cektim paylasacagim.Hastanede oradan oraya kosturmaktan cok fazla adim attim.Diyetimi bozmadim.Dun yeni bir ilac denediler ve cok sukur en iyi gelen ilac o oldu.Suan kalp atislari duzenli cok sukur.Umarim en kisa zamanda taburcu ederler bizi.Hepiniz iyisinizdir umarim.Suan evimdeyim ve insan gibi bir kahvalti yapacagim kismetse.Cocuklari almaya geldim, sagolsun es-dost cocuklarimizla ilgilendiler.Birazdan tekrar hastaneye donecegiz.Menulerimi yazicam, mesaj yazan tum arkadaslara guzel dilekleri, dualari icin tesekkur ederim.🙏🌸
Özgecim mesajini görünce rahatladım inan. Çok zor çünkü gurbet ellerde tutunacagin bir eşin ve çocukların oluyor, bunu ben de anladım. Umarım hızla düzelir eşinin durumu ve sonrasında da sağlıklı sıhhatli devam edersiniz hayatınıza canım 🙏🧡

Az evvel öylesine gittiğim dişçiye 2 implant, 2 diş çekimi yaptırdım 😂Dr sıcak soğuk yemememi ve bir kaç gün taneli beslenmememi söyledi. Ee ne yiycem ben. Et yemem lazım keto yapıyorum 😂 köfte yiyebilirmişim hani yumuşak falan die. Ama salata falan no dedi. Onu da sebzeden püre yaparım artık. Hesapta böyle bir tedavi yoktu

Özgecim mesajini görünce rahatladım inan. Çok zor çünkü gurbet ellerde tutunacagin bir eşin ve çocukların oluyor, bunu ben de anladım. Umarım hızla düzelir eşinin durumu ve sonrasında da sağlıklı sıhhatli devam edersiniz hayatınıza canım 🙏🧡
Evet canim kimsemiz yok burada.Bir arkadaslar, onlarda iyi ki varlar.En basiti hastanede kalmam gerekiyor cocuklari ne yapacagim, onu nasil yapicam , bunu nasil yapicam diye kaca bolunecegimi sasirdim.Pazartesi gunu 4 kez eve gidip hastaneye dondum.Dun 2kez eve gidip dondum..Allah herkese saglik versin, gerisi hallolur.🙏

Az evvel öylesine gittiğim dişçiye 2 implant, 2 diş çekimi yaptırdım 😂Dr sıcak soğuk yemememi ve bir kaç gün taneli beslenmememi söyledi. Ee ne yiycem ben. Et yemem lazım keto yapıyorum 😂 köfte yiyebilirmişim hani yumuşak falan die. Ama salata falan no dedi. Onu da sebzeden püre yaparım artık. Hesapta böyle bir tedavi yoktu
Cok gecmis olsun.Implanta aniden mi karar verdi doktor, hay allah yiyip icmek zor oluyor gercekten implant surecinde..Acil sifalar diliyorum.

Evet canim kimsemiz yok burada.Bir arkadaslar, onlarda iyi ki varlar.En basiti hastanede kalmam gerekiyor cocuklari ne yapacagim, onu nasil yapicam , bunu nasil yapicam diye kaca bolunecegimi sasirdim.Pazartesi gunu 4 kez eve gidip hastaneye dondum.Dun 2kez eve gidip dondum..Allah herkese saglik versin, gerisi hallolur.🙏
Kocaman bir aminn 🙏 tahmin edebiliyorum ne kadar yorulduğunu. Yorgunlukla başa çıkılır da kaygı olma hali en fenası. Gelmiş geçmiş olsun özgecim. İnşallah düzelir çabucak, sağlıkla eve cikarsiniz canım. Sonrası kolay 🩵

Ay geçmiş olsun armincim. Nasıl bir ikna kabiliyeti varmış doktorun öyle 😯
Ben yakın zamanda iki implant vidası taktırdım. İnşallah senin süreç kolay ilerler. Buz koy bir de çene kısmına ihmal etme olur mu

Kocaman bir aminn 🙏 tahmin edebiliyorum ne kadar yorulduğunu. Yorgunlukla başa çıkılır da kaygı olma hali en fenası. Gelmiş geçmiş olsun özgecim. İnşallah düzelir çabucak, sağlıkla eve cikarsiniz canım. Sonrası kolay 🩵
Evet canim kaygi hali, belirsizlik ve o durumda beklemek cok zor.Butun hastalar en kisa zamanda iyilesirler umarim.Hastaneye geldim, birkac saate cikaracaklarmis bizi.🤩

Pazartesi Menum

Kahvalti (Tam kahvaltiyi hazirlarken esim kotu oldugunu soyledi, sadece salatalik ve uzumleri agzima atip, hastaneye geldik.) 100 kalori
IMG_9677.webp

Oglen (Yogurt ve peyniri yemeden et ve salatalari yedim, 2kucuk lavas ekmegiyle) 700 kalori
IMG_9678.webp

Aksam (Hastanede yemek saatini kacirdim sadece kurutulmus et ve patlamis misir yiyebildim 400kalori)
IMG_9701.webp

Toplamda 1200 kalori aldim, 11.600 adim attim.Kitap okuyamadim.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz tomrs tomrs

Son düzenleme:
Sali Gunu Menum
Kahvalti (Resim cekmeyi unutmusum tereyaginda 3 yumurta ve 1 salatalik yedim.) 350 kalori

Oglen (Hastane yemegi yedim sadece korili tavuk ve sebzeler) 400 kalori
IMG_9690.webp

Aksam (Yine ayni yemegi aldim hastanenin kafeteryasindan , oyuzden ikinci kez foto cekmedim.Sadece 1 kepcede tavuklu, fasulyeli corba almistim tadina bakayim diye begenmedim ama birkac kasik yedim.) 500 kalori
IMG_9690.webp

Sonra bir tane yatmadan 110 kalorilik patlamis misir yedim.
Toplamda 1400 kaloriye yakin bir kalori aldim dun ama adim sayim 13bini gecti.Kitap yine yok malesef.

İyi akşamlar 🙏🏻🌸❤️
6.30 kalkış

8.00 Süt ve yarım muz

11.00 kahvaltı
4 zeytin
2 dilim.peynir
1Domates
1Salatalik
Yumurta
1 dilim karpuz
2 dilim ekmek

15.00-16.00
Türk kahvesi + 2 kare bitter çikolata
2 tam ceviz

18-19.00
7-8 YK fırın sebze
4 YK yoğurt
2 lt su
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
tomrs tomrs

Sali Gunu Menum
Kahvalti (Resim cekmeyi unutmusum tereyaginda 3 yumurta ve 1 salatalik yedim.) 350 kalori

Oglen (Hastane yemegi yedim sadece korili tavuk ve sebzeler) 400 kalori
Eki Görüntüle 3624068

Aksam (Yine ayni yemegi aldim hastanenin kafeteryasindan , oyuzden ikinci kez foto cekmedim.Sadece 1 kepcede tavuklu, fasulyeli corba almistim tadina bakayim diye begenmedim ama birkac kasik yedim.) 500 kalori
Eki Görüntüle 3624071

Sonra bir tane yatmadan 110 kalorilik patlamis misir yedim.
Toplamda 1400 kaloriye yakin bir kalori aldim dun ama adim sayim 13bini gecti.Kitap yine yok malesef.
Afiyet olsun tatlım, adımlar çok iyi❤

İyi akşamlar 🙏🏻🌸❤️
6.30 kalkış

8.00 Süt ve yarım muz

11.00 kahvaltı
4 zeytin
2 dilim.peynir
1Domates
1Salatalik
Yumurta
1 dilim karpuz