• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam hanımlar🙋🏻‍♀️ daha önce burada yarıştım ve kilo verdim sonra araya taşınma artı hamilelik ve doğum girdi.
Şimdi bebegim 4 aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama ben de çok şiştim 🥲 diyete başlamak istiyorum en azından biraz daha sağlıklı beslenmek istiyorum sizce daha erken mi sütüm azalır mı bilemedim

Gunaydin canlar 🌺🌺🌺 17589446074636284518084932323855.webp

Selam hanımlar🙋🏻‍♀️ daha önce burada yarıştım ve kilo verdim sonra araya taşınma artı hamilelik ve doğum girdi.
Şimdi bebegim 4 aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama ben de çok şiştim 🥲 diyete başlamak istiyorum en azından biraz daha sağlıklı beslenmek istiyorum sizce daha erken mi sütüm azalır mı bilemedim
Hoşgeldin canım. Sağlıklı besleneceksen bol su tüketeceksen sütün neden azalsınsınki hem kilon gider hem de sütün çoğalır inşallah. Bu arada hayırlı olsun bebişine :emir_bebek::KK200:

Günaydın kızlar. Gece armut yedim. 🍐İlla söylücem, sonuçta kurallar var. 🧐🥸😇
Günaydın canım
Bugünden sonra gece yeme isteği gün içinde tatlı isteğinin kapasını kapat kocaman asma kilit tak canım. Tartı günü çok mutlu olacaksın bana inan :KK37:

Allah bağışlasın. Bence hâlsiz düşersiniz. Diyetle uğraşmayin derim. Şöyle bir küsür sene geçsin. Süt bitene kadar diyet yapmayın. Benim düşüncem.

Back
X