Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüme devam ediyorum

Ara
1 bardak kefir
1 paket eti form

Akşam
4 köfte
1 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna

Gece
1 sütlü kahve

Başım ağrıyor ilaç aldım spor yapamadım :/

Ellssa Boncuk2307 Yasminn83

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Eline sağlık

BAŞLANGIÇ
Cevizli su

KAHVALTI
Klasik+sucuklu yumurta

ARA
Elma
Karışık çiğ kuruyemiş

AKŞAM
Haşlama
1 kase kısır

ARA
3 adet petibör

SU
1 litre yaklaşık

SPOR
4+6 dk yürüyüş ()
Parkta hareketli geçti, tabi puan sayılmaz ama hem ödem attığımı paylaşmak istedim, hem de Elsaa aktivitelerinizi paylaşin tarzı yazınca işte...

Ellssa

Boncuk2307

Aramizdaki en zayif armin83 54 kiloda o.
Benim hedef 55 falanda o kiloya inemem ya imkani yok yuruyus ve spor yapamiyorum hic zamanim olmuyor 3 tane cocuk var ve kucukler
Ben de spor yapamadım o yüzden çok yavaş verdim kiloyu. O da topu topu 6 kilo. Bu sabah 53 ü de ucundan gördüm. protein ağırlıklı beslenmesem veremezdim bu yaşta.
Spor olmasa da verirsin yani. İmkansız diye bir şey yok

26 Eylül menü
10.30 3 yk kuymak 1 dilim tb ekmek salatalık 1 h yumurta çok az bal tereyağı çay
15.00 1 ince dilim parfe kahve
18.00 2 tam ceviz 10 fındık yeşil çay
Su 2 litre
25 dk kardiyo 45 dk yürüyüş

27 Eylül menü
12.30 Yarım simit 5 yk menemen salatalık 2 dilim kaşar 1 dilim tb ekmek 1 tatli kaşığı fındıklı çikolata çay
19.00 4 yk fellah köftesi 2 yk havuç tarator 3 börek 3 soğan dolması 1 dilim trilice çay misafirlikteydim ben böyle ortamlarda dikkat edemiyorum kaptanım k.b
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 @Yasminn83

Bende sabirda yok biraz dikkat ediyorum bakiyorum az az gidio dayanamayip bozuyorum diyeti benim diyet 4 4 luk degil zaten imkani yok yapamam.Benim mudurum var adam tig gibi oldu daha hala diyete devam eder sekersiz yer cikolata tatli yemez ben okadar kilo versem herseye normal donerim

Boncuk2307 Ellssa Yasminn83

27 eylül menüm
Sabah ilk saatlerde yürüyüş

Kahvaltı 10 da
Çeyrek simit, bir dilim tb ekmek,bir cevz, melemen yarim.porsiyon,yumurta salatası, havuç,bebe salatalık ,iki dilim kavun,bir kara hurma,

Yüzmeden geldik 5 bucuk
3 lokma sucuklu yumurta tb ekmekle azdı

7 buçukta
4 patatesli et kofte,cay bardagi ayran,
Bir saat yüzme,10 bin adım yürüyüş

Hoşgeldin canım. Sağlıklı besleneceksen bol su tüketeceksen sütün neden azalsınsınki hem kilon gider hem de sütün çoğalır inşallah. Bu arada hayırlı olsun bebişine
Teşekkür ederim daha önce de diyet yaptım ama 8 9 aylıkken başlamıştım şimdi küçük olunca cesaret edemedim
Allah bağışlasın. Bence hâlsiz düşersiniz. Diyetle uğraşmayin derim. Şöyle bir küsür sene geçsin. Süt bitene kadar diyet yapmayın. Benim düşüncem.
Amin teşekkürler Bir yandan öyle düşünüyorum fakat çok şiştim kıyafetlerim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…