- 17 Haziran 2017
- 4.066
- 14.673
- 208
Çok teşekkür ederim tatlimAfiyet olsun
Afiyet olsunHafiften bir tatlı isteği oldu. 3 kuru üzüm yedim. Bu arada 1 saate anca uyurum.
Güzellikler benim takim da toplanmis
TeşekkürlerAfiyet olsun
Gece vakti tatlı isteğine iraden karşılasın bu vakitte hayırdır desin ertesi günü mahvedeceksin desinHafiften bir tatlı isteği oldu. 3 kuru üzüm yedim. Bu arada 1 saate anca uyurum.
Hoşgeldin canım. Sağlıklı besleneceksen bol su tüketeceksen sütün neden azalsınsınki hem kilon gider hem de sütün çoğalır inşallah. Bu arada hayırlı olsun bebişineSelam hanımlardaha önce burada yarıştım ve kilo verdim sonra araya taşınma artı hamilelik ve doğum girdi.
Şimdi bebegim 4 aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama ben de çok şiştimdiyete başlamak istiyorum en azından biraz daha sağlıklı beslenmek istiyorum sizce daha erken mi sütüm azalır mı bilemedim
Ooo maşallah diyelim güne en güzeliyle başlamışsın
Günaydın canımGünaydın kızlar. Gece armut yedim.İlla söylücem, sonuçta kurallar var.
İnşallah ya teşekkür ediyorumGünaydın canım
Bugünden sonra gece yeme isteği gün içinde tatlı isteğinin kapasını kapat kocaman asma kilit tak canım. Tartı günü çok mutlu olacaksın bana inan
Allah bağışlasın. Bence hâlsiz düşersiniz. Diyetle uğraşmayin derim. Şöyle bir küsür sene geçsin. Süt bitene kadar diyet yapmayın. Benim düşüncem.Selam hanımlardaha önce burada yarıştım ve kilo verdim sonra araya taşınma artı hamilelik ve doğum girdi.
Şimdi bebegim 4 aylık oldu sadece anne sütü alıyor ama ben de çok şiştimdiyete başlamak istiyorum en azından biraz daha sağlıklı beslenmek istiyorum sizce daha erken mi sütüm azalır mı bilemedim
Günaydın canım ne kadar doğru söz
ABoooo yandin gelsin cezalarGünaydın kızlar. Gece armut yedim.İlla söylücem, sonuçta kurallar var.
Teşekkür ederim uzun zamandır sabah yürüyüş yapmamistimOoo maşallah diyelim güne en güzeliyle başlamışsın
Inşallah tatlimHadi inşallah haftasonumuz iyi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?