Bugün benim için yok hükmünde oldu biraz. Keto ağlıyor
sabah: omlet güzel başlangıç yaptım ama sonra dopumgününe gittim
Öğlen: de yaş pasta. Kurabiyeler falan derken karb. Yüklendim. Yarın bol suyla ve proteinle hallederim.
Haftaya da eliptiklere başlıyorum artık
SPOR
4+6 dk yürüyüş ()
Parkta hareketli geçti, tabi puan sayılmaz ama hem ödem attığımı paylaşmak istedim, hem de Elsaa aktivitelerinizi paylaşin tarzı yazınca işte...
Menü harika diyecektim ama 3 adet petibörü görene kadar bu da yememen gerekeni yediğin için geldi
Aktivite paylaştığın için teşekkür ederim
Spor ve azıcık daha suyu çoğaltmanı istiyorum senden.
Paylaşımın müthiş düzenli rüzgarı estiriyorsun ve çok büyük değişim olmuş aslında ama akşam sonrası hiçbişey ağzımıza atmıyoruz özellikle şekerli şeyler.
Yarın yani Pazartesi tartıda hepimiz eksilerek hafifleyerek geliyoruz
Ben de spor yapamadım o yüzden çok yavaş verdim kiloyu. O da topu topu 6 kilo. Bu sabah 53 ü de ucundan gördüm. protein ağırlıklı beslenmesem veremezdim bu yaşta.
Spor olmasa da verirsin yani. İmkansız diye bir şey yok
Bende sabirda yok biraz dikkat ediyorum bakiyorum az az gidio dayanamayip bozuyorum diyeti benim diyet 4 4 luk degil zaten imkani yok yapamam.Benim mudurum var adam tig gibi oldu daha hala diyete devam eder sekersiz yer cikolata tatli yemez ben okadar kilo versem herseye normal donerim
Seninkilerin yaslari kac eşine guveniyorsan olabilir ben hem calisiyorum hemde 3uyle ugrasiyorum esim cocuklar konusunda pek yardimci degil oyuzden cok zorlaniyorum
Eşim yardım etsede çok değil aslında vardiyalı olunca ama kızım3 oğlum 16 aylık olcak oğlumdan yana cesaretim yok asla bırakmıyor benii biyandan gönlüm yap diyo biyandan yapma diyo arkadaşım tutturdu seneye gene beraber yapalım dedim.beni bi salll kimsem yok benim dedim herkesten uzağım kimse çat kapı gelemiyo
Menü harika diyecektim ama 3 adet petibörü görene kadar bu da yememen gerekeni yediğin için geldi
Aktivite paylaştığın için teşekkür ederim
Spor ve azıcık daha suyu çoğaltmanı istiyorum senden.
Paylaşımın müthiş düzenli rüzgarı estiriyorsun ve çok büyük değişim olmuş aslında ama akşam sonrası hiçbişey ağzımıza atmıyoruz özellikle şekerli şeyler.
Yarın yani Pazartesi tartıda hepimiz eksilerek hafifleyerek geliyoruz
Rica ederım. Akşam sonrası çay faslı,annemlerde.misafir de vardı.Ucuz atlattım bence tabi yemesem iyiydi.İnan yatarken annem kadayıf için çağırdı. Kaçtım. Önüme kadar gelince idarem yerlerde nerdeyse. İnşallah pazartesi eksilicez hep beraber