Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün nasıl telafi edeceksen et. Pazartesi tartı günü çünkü
Seni kaybetmek istemiyorum balım

Menü harika diyecektim ama 3 adet petibörü görene kadar bu da yememen gerekeni yediğin için geldi
Aktivite paylaştığın için teşekkür ederim
Spor ve azıcık daha suyu çoğaltmanı istiyorum senden.

Paylaşımın müthiş düzenli rüzgarı estiriyorsun ve çok büyük değişim olmuş aslında ama akşam sonrası hiçbişey ağzımıza atmıyoruz özellikle şekerli şeyler.
Yarın yani Pazartesi tartıda hepimiz eksilerek hafifleyerek geliyoruz

30 dk da olsa yürüyüş ekle canım. Kesinlikle katılıyorum protein ağırlıklı beslenmek hafiflemek için önemli

Dünkü menü nerde cicim paylaşmanı bekliyorum

Günaydııınnn canlarım güzel bir Pazar olsun hepimize

A Asya89
bluegreeneyes
Candysisters menüler nerde güzellerim. Lütfen sorumlu olduğunuz kendinizi es geçmeyin. Paylaşım bekliyorum sizlerden.

Pazartesi tartı günü bu arada yarın eksiksiz bekliyorum sizleri

Seninkilerin yaslari kac eşine guveniyorsan olabilir ben hem calisiyorum hemde 3uyle ugrasiyorum esim cocuklar konusunda pek yardimci degil oyuzden cok zorlaniyorum
Eşim yardım etsede çok değil aslında vardiyalı olunca ama kızım3 oğlum 16 aylık olcak oğlumdan yana cesaretim yok asla bırakmıyor benii biyandan gönlüm yap diyo biyandan yapma diyo arkadaşım tutturdu seneye gene beraber yapalım dedim.beni bi salll kimsem yok benim dedim herkesten uzağım kimse çat kapı gelemiyo

Rica ederım. Akşam sonrası çay faslı,annemlerde.misafir de vardı.Ucuz atlattım bence tabi yemesem iyiydi.İnan yatarken annem kadayıf için çağırdı. Kaçtım. Önüme kadar gelince idarem yerlerde nerdeyse. İnşallah pazartesi eksilicez hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…