- 23 Mayıs 2024
- 237
- 779
- 23
Sen bizim takımda degilsin gel senide alalım bizim takimaBen buradayım meselakfkflhlgşbç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bizim takımda degilsin gel senide alalım bizim takimaBen buradayım meselakfkflhlgşbç
YemezlerSen bizim takımda degilsin gel senide alalım bizim takima![]()
Yemiyoruz zaten biz diyetteyizYemezlercidden yememeliler. Gmfmflg
İnşallah hep birlikte ☺☺Yemiyoruz zaten biz diyetteyiz![]()
Menum kotu oldugu icin paylasamiyorum ya ama pazartesi baslayacagimGünaydııınnn canlarım güzel bir Pazar olsun hepimize
A Asya89
bluegreeneyes
Candysisters menüler nerde güzellerim. Lütfen sorumlu olduğunuz kendinizi es geçmeyin. Paylaşım bekliyorum sizlerden.
Pazartesi tartı günü bu arada yarın eksiksiz bekliyorum sizleri![]()
Cok kucuklermis ya bilemiorum ama zor olur bide hepsine esit yetmek istiosun yetemeyince vicdan azabi cekiosun ozellikle buyuk cocuk cok ihmal edilioEşim yardım etsede çok değil aslında vardiyalı olunca ama kızım3 oğlum 16 aylık olcak oğlumdan yana cesaretim yok asla bırakmıyor benii biyandan gönlüm yap diyo biyandan yapma diyoarkadaşım tutturdu seneye gene beraber yapalım dedim.beni bi salll kimsem yok benim dedim herkesten uzağım kimse çat kapı gelemiyo
Yapabilmek için de hep birlikte asılacağız kazanacağız canikomşu hareketi yapabilelim lütfen cuma
![]()
Çogg beklersin
Dunki menün iyiymiş bugun kendine ödül ver mesela baklava börek![]()
Çok beklersin canikom ben sana göndereyim baklava börek künefeBugun sana bol kalorili pardon guzel bir pazar dilerim![]()
Bugun etiketlerim canim unutmuşum![]()
HooppssSen bizim takımda degilsin gel senide alalım bizim takima![]()
Gerçekten çok fenaymış.Dunki menum
Sabah
Sucuklu yumurta
Kusburnu
İncir receli
Oglen
Mercimek corba
Bulgur pilavi
Et sote
Un helvasi
Aksam
Hashasli yagli
Patates piyazi
Kavun
Tursu
Nescafe
Cekirdek
Kurabiye
Dun misafirlikteydim boyle oldu
Suda cok icemedim 1.5 olmamistir bile
Ellssa
Boncuk2307
Bugun ki menumude yazayim ozamanGerçekten çok fenaymış.Ben bu menüyü görmedim sayıyorum. Lütfen bugünkü güzel olsun. Yarın tartı günü
Maaleseff 2ci surpriz oldu zatenCok kucuklermis ya bilemiorum ama zor olur bide hepsine esit yetmek istiosun yetemeyince vicdan azabi cekiosun ozellikle buyuk cocuk cok ihmal edilio
Yazamadım
Bugun ki menumude yazayim ozaman
Sabah
1 haslama yumurta
Domates
Zeytin peynir
Cay
Oglen
Yok
Aksam
Yesil mercimek corbasi
Bulgur pilavi ustune tavuk