Ay canım teşekkür ederim
Aslında hiç bise yemesek ama isteeeeCanlar son 24 saat bugün ne yesem ne yemesem
Güzel şeyler gelecektir canm ama ben emin değilim regl çok yakin dikkat etmeye çalışıyorumAy canım teşekkür ederimbakalım yarın tartıya ne kadar yansiyacak
Aslında hiç bise yemesek ama isteeee
Olsun regl den olduğunu bilirsin sonuçta dikkat ettin canım menulerin gayet iyiydiGüzel şeyler gelecektir canm ama ben emin değilim regl çok yakin dikkat etmeye çalışıyorum
Her ay mı böyIe geçiyor canım, ilaç falan almıyor musun?Bugün biraz rahatsızim kızlar uyukluyorum sürekli mens beni çok yıpratıyor
Yarın güzel geçsin sonraki gün tartı günü
Canım ben yaklaşık 7 yıldır tampon kullanıyorum. Benim kanamam yoğundu (artik spiral var, akinti gibi oluyor) ona rağmen koruyordu. Ben de yüzme kursuna gidiyordum ve regl olunca ara verecektim, kadın hoca önerdi. Tampon kullanabilirsin ara vermene gerek yok dedi. 1.5 saatlik ders arasında ben 1 kez degistiriyordum (aslında gerek yoktu ama ben öyle rahat ediyordum). Gerektiği zaman hep kullandım, yıllardır havuza da denize de girmem gerekiyorsa onunla girdim.Geçmiş olsun canm.benim kide yakın eli kulağında, yüzmeye gidemeyeceğimgibi bugunlerde olursa, tampon hiç kullanmadım kullananlar var mı rahat oluyor mu
Aşırı büyük değillerdi canım, 3 baget 3 pirzola oluyor. Sadece protein yiyince ve tek öğün yapınca zorlamadı hatta ilaç gibi geldi3 tam kalçalı butyerken hayalini bile kuramadım kendimi
Afiyet olsun iraden için de tebrikler
Sadece karbonhidrat ve şeker yemeyelim yeter canımCanlar son 24 saat bugün ne yesem ne yemesem
Bende ilk defa bu sene deneyimledim tamponu tatilde resmen rahatlikmis yaa ilk başta korktum çıkar mı denize havuza girince filan diye ama hiç bise olmadıHer ay mı böyIe geçiyor canım, ilaç falan almıyor musun?
Canım ben yaklaşık 7 yıldır tampon kullanıyorum. Benim kanamam yoğundu (artik spiral var, akinti gibi oluyor) ona rağmen koruyordu. Ben de yüzme kursuna gidiyordum ve regl olunca ara verecektim, kadın hoca önerdi. Tampon kullanabilirsin ara vermene gerek yok dedi. 1.5 saatlik ders arasında ben 1 kez degistiriyordum (aslında gerek yoktu ama ben öyle rahat ediyordum). Gerektiği zaman hep kullandım, yıllardır havuza da denize de girmem gerekiyorsa onunla girdim.
Aşırı büyük değillerdi canım, 3 baget 3 pirzola oluyor. Sadece protein yiyince ve tek öğün yapınca zorlamadı hatta ilaç gibi geldiAllâh yukarda iradem çok zorlanıyor özellikle ekmek konusunda ama ben de kendime şaşırdım çok şükür iyi gidiyorum. Bugün son artık.
Allah Allah niye öyle oldu acaba canım hic bilgim yok o konudaArkadaşlar ben foto yükleyemiyorum maalesef, 3 günlük spor fotosu yüklemem lazım ama boş gösteriyor sizce neden oluyor.
Teşekkür ederim canm❤elimden geldiği kadar yürüyüş ve yüzme yaptım, yarın bekliyorumOlsun regl den olduğunu bilirsin sonuçta dikkat ettin canım menulerin gayet iyiydi
Çok teşekkür ederim canm, benim için önemliydi en kısa zamanda alirimHer ay mı böyIe geçiyor canım, ilaç falan almıyor musun?
Canım ben yaklaşık 7 yıldır tampon kullanıyorum. Benim kanamam yoğundu (artik spiral var, akinti gibi oluyor) ona rağmen koruyordu. Ben de yüzme kursuna gidiyordum ve regl olunca ara verecektim, kadın hoca önerdi. Tampon kullanabilirsin ara vermene gerek yok dedi. 1.5 saatlik ders arasında ben 1 kez degistiriyordum (aslında gerek yoktu ama ben öyle rahat ediyordum). Gerektiği zaman hep kullandım, yıllardır havuza da denize de girmem gerekiyorsa onunla girdim.
Aşırı büyük değillerdi canım, 3 baget 3 pirzola oluyor. Sadece protein yiyince ve tek öğün yapınca zorlamadı hatta ilaç gibi geldiAllâh yukarda iradem çok zorlanıyor özellikle ekmek konusunda ama ben de kendime şaşırdım çok şükür iyi gidiyorum. Bugün son artık.
Yarına saklıyorum şekeriSadece karbonhidrat ve şeker yemeyelim yeter canım
Valla ben de yıllarca niye ped yüzünden işkence çekmişiz diyorum. Ped kaşındırıyor, sızdırıyor vs hiç guzel değildi. Tampon ön numara buluş, internetten toplu bir şekilde ucuza da alıyorum.Bende ilk defa bu sene deneyimledim tamponu tatilde resmen rahatlikmis yaa ilk başta korktum çıkar mı denize havuza girince filan diye ama hiç bise olmadı
Valla ben de çözemedim. Kaç kere denedim bilmiyorum.Allah Allah niye öyle oldu acaba canım hic bilgim yok o konuda
Canım farklı markalar var, bazılarından pek memnun kalmadım ben. Hatta bazılarının içinden yerleştirme aparatı çıkıyor, bence çok gereksiz. Umarım sen de çok memnun kalırsın.Çok teşekkür ederim canm, benim için önemliydi en kısa zamanda alirim
Ne yiyeceksinYarına saklıyorum şekeri
Kabak tatlisiNe yiyeceksin
Bende sıkıntı yok canmArkadaşlar benden başka foto yükleme sorunu yaşayan var mı, rica etsem kontrol edebilir misiniz. Başka tarayıcıdan da denedim yine olmadı. Yarın tartı fotosu paylasamazsam sıkıntı olur.
Umarım memnun kalırım teşekkür ederimCanım farklı markalar var, bazılarından pek memnun kalmadım ben. Hatta bazılarının içinden yerleştirme aparatı çıkıyor, bence çok gereksiz. Umarım sen de çok memnun kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?