Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayyyy canlar neler yapıyorsunuz giremedim bu hafta ben annem oğlum hepimiz grip olduk bir de tartı attığımız gün regl oldum çok ağır geçti benim için ... Yarın tartı günü umarım hepimiz için güzel sonuçlar olur

İyi geceler kızlar bılıyorsunuz bugün misafirim vardı saat 2 de 6 tane Mercımek koftesı 1 kase nohut salatası alsam 6 da bır kase domates çorbası bır köfte patlıcan salatası yedım suyuma dıkkat edemedim sanki çok yemişim gibi hissediyorum Ellssa Boncuk2307 tomrs

24 saat sonra napacan kaptanicem

Afiyet olsun

Hoş geldin

Adanada mi yaşiyorsun canim kabak tatlisi Adanada daha çok meşhur

Afiyet olsun
Teşekkür ederim, valla o saatlerde okul a hazırlık ev isi yapiyom
Osmaniye kadirli de geçti çocukluk ve gençlik zamanı şimdi kahramanmarastayim

Afiyet olsun tatlim❤

Merhaba canm ,bende uyuya kalmışım, ne kusuru gayet iyiydi ,insallah

İyi yerlestirmen gerek canım. Çok ucda kalırsa rahatsız ediyor

Hormonal değişiklikler için ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım. Zaten hormonlu ria var. Dengem daha fazla bozulmasın
Teşekkür ederim tamm dikkat edeyim

Çok geçmiş olsun tatlim rabbim sifa versin❤

Boncuk2307 Ellssa Mthn83
9 ekim menum
Sabah 10 da

Kızımın sucuklu yumurtasınız yedim bitiremedi,

Öğleden sonra 15 de cia tohumlu madensuyu

17 de Iki ceviz 10 cigfistik

19 da

Içli köfte
Akşam yürüyüş 13 bin adım

Günaydın kızlar
Gecen hafta 105.7
Bu hafta 101.6
Fark -4.1 muhtemelen hepsi ödem kızlar şok olmayın pleaseeee bundan sonra ne olacak bakalım gider mi sanmam
Yine muhtemelen kaptan ben olacam karşıma gelecek birini arıyorum haydin hodri meydan ben olurum diyen varsa
Ellssa Boncuk2307 tomrs

Eklentiler

• 20251010_074722.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 2
Aslinda veremesek bile burasi sayesinde sabit kaliyoruz veya almiyoruz birakmasan guzel olur diye düşünüyorum.mesela 1 gun abartsam buraya tartilacagimiz aklima geliyor sonra toparlaniyorum ama oyle bi derdim olmasa verdiklerimi geri alirdim aninda

Günaydın arkadaşlar beni hazırlıktan da çıkarabilir misiniz 76 oldum bir türlü veremiyorum ciddi bir bunalım içerisindeyim daha 1.5 _2 sene önce 60 kiloydum 38 beden çok rahat oluyordu . Dün kiyafet almaya gittim 42yim sanıyorum 44 beden olmuşum. Deliler gibi ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…