- Emoji Skoru
- 20.956
- Puanlar
- 348
Ohh afiyet olsunKabak tatlisi
Afiyet olsun tatlım ❤ ayrıca eksiz tüm menüleri aktardığın için tebrik ediyorum,7 ekim salı menü
10.00 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, domates salatalık, 7 zeytin, 2 dilim ekmek
13.30 2 mandalina 1 bardak ayran
18.00 8 kaşık taze fasulye, 3 kaşık kereviz, 4 kaşık basmati pilav, 1 kase cacık
3 lt su 10.800 adım
8 ekim çarşamba menü
10.00 2 yumurta ile sebzeli omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin 2 dilim ekmek
13.00 8 kaşıl kabak sote üzerine yoğurt
15.00 1 fincan kahve 3 küçük kare çikolata
18.30 8 kaşık kabak sote üzerine yoğurt badem
21.00 1 bardak patlamış mısır
3 lt su 8.200 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs Eki Görüntüle 3655866
Yarına inşallah yerim afiyetleOhh afiyet olsun
Hoşgeldin canm ❤ el ele verip birlikte veririz insallahgüzellerim merhaba <3 yarın beni de alır mısınız aranıza tartı fotosu ve bol utanç bol kilo ile gelmeyi düşünüyorum
Afiyet olsunAy sonunda gelebildim çocuklar dan fırsat bulup
Menum
Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim.sucuk
1 dilim tb ekmeği
Peynir domates salatalık
Ogle 13 00
Yesil salata ve ayran
Ara 15 00
1 avuç fıstık Ve 3 hurma
Akşam 18 00
1 tabak etli nohut yemeği
Cacık ve biraz acı biber turşusu
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Afiyet olsunKAHVALTI
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 simit
1 paket altınbaşak light
AKŞAM
Salata,Kuru fasulye, 2 tepeli kaşık pilav, çorba, kara buğday patlağı, 2 lokma ekmek, salatalık, zeytin, z. yağı, tel peynir, labne, lor peyniri, kekik, armut, elma, Hindistan cevizi yağı, sade nescafe.
Sadece bir cızım var. Söyle miyim. Teşekkürler.
Yarın da tüm gücümüzle devam inşallah
SU
1,5 litre
Ellssa
Mthn83
Boncuk2307
Evet çok lezizdirAfiyet olsun kaptanicem ,yillar önce dayimlar karaman dan gelmislerdi,o zamanlar yengem batırık yapmıştı o kadar çok sevmiştim ki, malesef buralarda bilinmez bende bilmem çok leziz bisey di
Afiyet olsun kaptanım8 ekim menüm
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 3655513
Öğleden sonra komsum geldi
15 de
sade kahve ,madensuyu, ,bir kuru incir bir avuç çekirdek çerez,
18 de
Bir dilim karpuz
19 buçuk da 1 saat yüzme eğitimi
21 de Bir yk soğanlı kıyma
Akşam yürüyüşü okula git gel toplam 13 bin adim
Eki Görüntüle 3655516
Ellssa
Boncuk2307
Mthn83
Afiyet olsun8 Ekim Çarşamba menüsü
17.00 tek öğün
2 tavuk pirzola ızgara, marul.
(Dışarda yedik maalesef yetmedi, hiç iyi bir gün olmadı, kalori ve protein miktarı inanılmaz az oldu) bugün proteini basacam vücuda
Afiyet olsun7 ekim salı menü
10.00 2 yumurta ile salata, 1 dilim peynir, domates salatalık, 7 zeytin, 2 dilim ekmek
13.30 2 mandalina 1 bardak ayran
18.00 8 kaşık taze fasulye, 3 kaşık kereviz, 4 kaşık basmati pilav, 1 kase cacık
3 lt su 10.800 adım
8 ekim çarşamba menü
10.00 2 yumurta ile sebzeli omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin 2 dilim ekmek
13.00 8 kaşıl kabak sote üzerine yoğurt
15.00 1 fincan kahve 3 küçük kare çikolata
18.30 8 kaşık kabak sote üzerine yoğurt badem
21.00 1 bardak patlamış mısır
3 lt su 8.200 adım
Ellssa Boncuk2307 tomrs Eki Görüntüle 3655866
Alırız tabiki hoşgeldingüzellerim merhaba <3 yarın beni de alır mısınız aranıza tartı fotosu ve bol utanç bol kilo ile gelmeyi düşünüyorum
24 saat sonra napacan kaptanicemCanlar son 24 saat bugün ne yesem ne yemesem
Afiyet olsunPerşembe menüm
12:00
lorlu semizotu salata
1 avuç fıstık
14:30
kısır
Turşu
Haşlanmış lahana limonlu
15:00
Çay yanı portakallı bol kakaolu ev keki minik bir dilim
Spor,
5 dk yoga
1 saat yürüyüş
Boncuk2307 tomrs
Hoş geldingüzellerim merhaba <3 yarın beni de alır mısınız aranıza tartı fotosu ve bol utanç bol kilo ile gelmeyi düşünüyorum
Adanada mi yaşiyorsun canim kabak tatlisi Adanada daha çok meşhurKabak tatlisi
Afiyet olsun8 ekim menüm
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 3655513
Öğleden sonra komsum geldi
15 de
sade kahve ,madensuyu, ,bir kuru incir bir avuç çekirdek çerez,
18 de
Bir dilim karpuz
19 buçuk da 1 saat yüzme eğitimi
21 de Bir yk soğanlı kıyma
Akşam yürüyüşü okula git gel toplam 13 bin adim
Eki Görüntüle 3655516
Ellssa
Boncuk2307
Mthn83
Gel gellll ifadeni alalımgüzellerim merhaba <3 yarın beni de alır mısınız aranıza tartı fotosu ve bol utanç bol kilo ile gelmeyi düşünüyorum
Afiyet olsuniyi aksamlar menum
Sabah 9:30
1 tb tost zeytin1 haslanmis yumurta
Ara 1 mandalina 1b chia tohumlu su
Aksam
18:00
Firinda 4 kanat 2d patates 2k yogurt salata
2lt su
Ellssa
Boncuk2307
tomrs
Adım
Eki Görüntüle 3656248
Hoşgeldin kuşum, kürkçü dükkanına teker teker dönüyoruzgüzellerim merhaba <3 yarın beni de alır mısınız aranıza tartı fotosu ve bol utanç bol kilo ile gelmeyi düşünüyorum
İyi yerlestirmen gerek canım. Çok ucda kalırsa rahatsız ediyorGeçmiş olsun canm.benim kide yakın eli kulağında, yüzmeye gidemeyeceğimgibi bugunlerde olursa, tampon hiç kullanmadım kullananlar var mı rahat oluyor mu
Hormonal değişiklikler için ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım. Zaten hormonlu ria var. Dengem daha fazla bozulmasınHer ay mı böyIe geçiyor canım, ilaç falan almıyor musun?
Canım ben yaklaşık 7 yıldır tampon kullanıyorum. Benim kanamam yoğundu (artik spiral var, akinti gibi oluyor) ona rağmen koruyordu. Ben de yüzme kursuna gidiyordum ve regl olunca ara verecektim, kadın hoca önerdi. Tampon kullanabilirsin ara vermene gerek yok dedi. 1.5 saatlik ders arasında ben 1 kez degistiriyordum (aslında gerek yoktu ama ben öyle rahat ediyordum). Gerektiği zaman hep kullandım, yıllardır havuza da denize de girmem gerekiyorsa onunla girdim.
Aşırı büyük değillerdi canım, 3 baget 3 pirzola oluyor. Sadece protein yiyince ve tek öğün yapınca zorlamadı hatta ilaç gibi geldiAllâh yukarda iradem çok zorlanıyor özellikle ekmek konusunda ama ben de kendime şaşırdım çok şükür iyi gidiyorum. Bugün son artık.
Ona rağmen mi böyle oluyorsun. Bende de var ve etkilerini ciddi anlamda azalttı.İyi yerlestirmen gerek canım. Çok ucda kalırsa rahatsız ediyor
Hormonal değişiklikler için ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım. Zaten hormonlu ria var. Dengem daha fazla bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?