Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun menum

Sabah biraz abarttım 9 00
Sucuklu omlet
1 dilim.tb
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bal ve helva bunlar biraz fazla.kacti

Ogle 13 00
Nohutlu yesil salata
1 barsak ayran

Akşam 17 00
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Etli patlıcan yemeği
Salata

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 Yasminn83

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)

LÜTFEN YARIN EN GEÇ PAZAR SABAHINA KADAR TARTI BİLDİRİMLERİ ATILMIŞ OLSUN !!!!!!!

Masterfit 177.Etap

KIRMIZI TAKIM10.10.2025
Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı101.60
94bassuk
Boncuk2307 81.80
Yawrukush
Jou 71.80
Ellssa 75.10
bluegreeneyes 66.95
S simad 64.00
ummhnisa 83.20
MAVİ TAKIM
Yasminn83 Mavi Takım Kaptanı81.60
arke 86.20
tomrs 62.25
FitFiliz 78.70
I Incekaktus 82.70
Mthn83
sibel_84 78.65
Candysisters 59.40
Tutku44 91.00
HAZIRLIK
@60kiloyum

AÇ ve hiçbirsey yememek sinir hastası etti beni
Eminim her şeyi denemissindir o yüzden öneri yapmıycam canım. Sadece Allâh sana gönül ferahlığı versin diyorum, sakin ve sabırlı kalmak zordur.

10 ekim menum
Sabah 10 da
Kk peynir,2 haşlanmış yumurta,yeşil biber, bir dilim tb ekmek, bir tatli kasigi cemen, sucuklu yumurta kızımın ben bitirmek zorunda kaldım,

Öğleden sonra gezmem vardı

14 buçuk
Bir kase kısır bol salatalı, patlıcan közleme yoğurtlu küçük kasede, tadimlik poğaça, iki çatal şerbetli tatlı, tadımlık kuru tarhana, bir avuç çekirdek,
Sade kahve

7 bucuk da yüzme eğitimi vardı ac gittim
Aksam bizde 22 gibi doğum günü vardı , iki çatal kadar yedim
Okula git gel ,komşuya git gel 7 bin adım olmuş

Ellssa Boncuk2307 Yasminn83

Helaalll be, kaptanima bak
Sağol canim
Yarindan itibaren biraz daha dikkat edelim tatlim afiyet olsun
Hazırım Kaptanım

Hadi hayırlı olsun çok güzel bir hafta olur umarım bize tebrik ederim canım
inşallah canim elimizden geleni yapacaz
Eline saglik canim
Yasminn83 kaptanım Tutku44 da sende unutmuşsunuz
Bende bir kişi eksikti iyi oldu tamamdir canim
Afiyet olsun canim
Yarindan itibaren biraz daha dikkat edelim tatlim afiyet olsun

Teşekkür ederim bugun aralikli da olsa cok tuketmesemde karbonhitratli oldu malesef, kabak tatlısı çok severim , komşumda mecbur yedim yoksa kusuyor lafını ediyor yemedim diye bende sende yemicem diyor tehditler var

Ellerine sağlık boncukum

Teşekkür ederim bugun aralikli da olsa cok tuketmesemde karbonhitratli oldu malesef, kabak tatlısı çok severim , komşumda mecbur yedim yoksa kusuyor lafını ediyor yemedim diye bende sende yemicem diyor tehditler var
Cuma gunleri bende tartidan sonra kendime ödul bişeyler yapiyorum canim kendimize bir gun odul vermek bizi daha çok motive eder surekli diyet psilojik olarakta insani tüketiyor. Bende bugun cok dikkat etmedim ama yarin yeniden başliyacagiz inşallah
Bende diyetisyene basliyacam pazartesi randuvum var inşallah iyi gelir

Cuma menüm

12:30
Lor salatası
azcık kıymalı makarna
1 avuç fıstık

19:00
Fırında tavuk
1 kaşık pirinç pilav
salata

20:30
çayı yanında 2 tane ev poğaçası
1 avuç kadar çekirdek (misafir vardı, moralim de çok bozuktu kilo için yedim gitti ama yedikten sonra vicdan yaptım )

Spor
25 dk yoga
70 dk yürüyüş
Boncuk2307 Purple58

Evet bugünü ödül günü sayayım ben de , kacamakli oldu, haftasonu verdiği mi geri almam umarım regl dönemine de girmiş oldum biraz daha fazlasıyla dikkat etmeliyim iştah kontrolü sağlayamıyorum,
Senin içinde hayırlısı olsun diyetisyenle ilerlersen daha verimli olacaktır ❤

Yarina toparlarsin afiyet olsun canim
Hafta sonu kacamagi zor toparlaniyor canim hafta sonu dikkat edelim inşallah hep beraber bu kilolardan kurtulacaz
Sagol canim inşallah diyetisyenle daha verimli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…