Afiyet olsun kaptanim hep böyle olmuyor mu zaten kendimden biliyorum moralim bozuldu diye yiyorum daha çok moralim bozuluyor. Dün dün de kaldı kaldığımız yerden devam .Cuma menüm
12:30
Lor salatası
azcık kıymalı makarna
1 avuç fıstık
19:00
Fırında tavuk
1 kaşık pirinç pilav
salata
20:30
çayı yanında 2 tane ev poğaçası
1 avuç kadar çekirdek (misafir vardı, moralim de çok bozuktu kilo için yedim gitti ama yedikten sonra vicdan yaptım)
Spor
25 dk yoga
70 dk yürüyüş
Boncuk2307 Purple58
Afiyet olsun canım ödül olmuşHerkese iyi geceler
Cuma Menüm
Sabah 10
2 yumurta zeytin peynir domates 1d ekmek 1b kahve
Ara 2 şeker pare kendim yaptim cocuklar uzun zamandir istiyordu cuma ödülü olsun
Aksam 17:30
Firinda Köfte 3dilim patates salata
2 lt su
Cuma adımım
Ellssa
Boncuk2307
Purple58 Eki Görüntüle 3656837
Okula başlayınca düzelir inşEminim her şeyi denemissindir o yüzden öneri yapmıycam canım. Sadece Allâh sana gönül ferahlığı versin diyorum, sakin ve sabırlı kalmak zordur.
Afiyet olsun Hoş geldin Sagol canim inşallah10 Ekim
9.00 3 ctl t.yumurta,1 dilim peynir ,4 yesil zeytin,marul ve salatalik domates
13.00 4 mercimek koftesi ,1 bardak ayran
15.00 yarım avuc leblebi
19 00 : 1 bardak ayran
20.00 1 elma
Su 1 lt
Spor
30 dk yürüyüş
biraz karsık saçma bir gün oldu
Ellssa
Boncuk2307
Yasminn83
hayırlı olsun kaptanım yeni hafta bize cook guzel eksiler getirsin insa
Gunaydin canimGünaydın canlar
Dün yazacaktim unuttum canim cocugun iştah sorunumu var önceden iştah sorjnu olan cocuklara şurup verilirdi. Doktorla konuşsan bir iştah açici şurup verse olmaz mı canim. inşallah düzelir kücük yaşta cocuklarda iştahsik olabiliyor stres yapmaOkula başlayınca düzelir inş
Sagol canimAfiyet olsun kaptanim hep böyle olmuyor mu zaten kendimden biliyorum moralim bozuldu diye yiyorum daha çok moralim bozuluyor. Dün dün de kaldı kaldığımız yerden devam .
Afiyet olsun canım ödül olmuş
Gunaydin canim erkencisinGünaydınn kızlar
Kırmızı Takım.gozum üzerinizde hafta sonu kaçamağı yapim demeyin sakın gebertirim haaaa
Yiyor ama yemek çok seçiyorAfiyet olsun Hoş geldin Sagol canim inşallah
Gunaydin canim
Dün yazacaktim unuttum canim cocugun iştah sorunumu var önceden iştah sorjnu olan cocuklara şurup verilirdi. Doktorla konuşsan bir iştah açici şurup verse olmaz mı canim. inşallah düzelir kücük yaşta cocuklarda iştahsik olabiliyor stres yapma
Sagol canimaynen odul oldu
Gunaydin canim erkencisin
yüzünü kara çıkarmamak için 2 kat asılmam gerekiyo şimdiEvettttr hemen bir balkon konuşması yapayım
Kırmızı takimmm hayırlı olsun yeni haftamız kızlar. Lutfen hafta sonu azami dikkat edelim . Hafta sonu diye salmayalim ki pazartesi üzülen biz olmayalım bugün yedik içtik kaldığımız yerden devam diyelim .
Sizleri seviyorum
94bassuk
@bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Jou
@simad
@ummhnisa
@Yawrukush
Waaawww foto çok can yakıcı oldu. Silkelenin ve kendinize gelin.Eki Görüntüle 3656760
Hazır mıyız kızlar
arke
tomrs
Candysisters
sibel_84
Mthn83
I Incekaktus
FitFiliz
aşkımmmmmmm seni çok seviyorum
Amaan neden saklanacakmissin hemencecik vereceğine eminim
Bundan hiç şüphem yok canımyüzünü kara çıkarmamak için 2 kat asılmam gerekiyo şimdi
Benim bebeler haftasonu filan dinlemez analik full timeAfiyet olsun Hoş geldin Sagol canim inşallah
Gunaydin canim
Dün yazacaktim unuttum canim cocugun iştah sorunumu var önceden iştah sorjnu olan cocuklara şurup verilirdi. Doktorla konuşsan bir iştah açici şurup verse olmaz mı canim. inşallah düzelir kücük yaşta cocuklarda iştahsik olabiliyor stres yapma
Sagol canimaynen odul oldu
Gunaydin canim erkencisin
Bugün güzel dikkat ediyorum kaptanım ama şu ödem işini ne yapacağız dünden bugüne yarım Kılo fazla çıktım anlamadımarke
tomrs
Candysisters
sibel_84
Mthn83
I Incekaktus
FitFiliz
Tutku44
Kızlar hafta sonu dikkat edelim. Cumaya guzel sonuçlarla gelelim inşallah. Size güveniyorum
Afiyet olsun kuşum yulafli omlet bende çok seviyorum çok tok tutuyor valla . Ama kalori çok çok az geldi bana . Biraz fazla çıktın diye çok azaltma kalorini olur muPurple58 Ellssa Boncuk2307
2litre su bitti
895 kalori oldu
3240 adım
Tavsiye ederim kızlar yulaflı omlet çok güzel oluyor ben sabahki dereotu ve tazesoğanla biber salçasıyla kavurdum kavurdum
Eki Görüntüle 3657042
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?