Afiyet olsun canım supersinPurple58 Ellssa Boncuk2307
Ara öğünde kahve de içtim onu çekmemişim
4 yemek kaşığı pirinç ama 160 kalori oluyor
Toplam bugünü 800 kalori tamamaladık
Ve 2litre su bitti yatmadan yeşilçay içerim
Eki Görüntüle 3657433
YArına inşaallahhhhAfiyet olsun canım supersin
Tamam canımCanlarım iki gündür şehir dışındayım buraya gelemedim. Hatta yarın sabah da tartıya yetişemem gibi duruyor haber vereyim dedim.
Kaptisimmm nettin sen böyle ama napacan öyle bir festivale gitmişken yemeden olurmu beee afiyet olsun yaramasinPazar menüm
Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü
12:00
1 tane ciğer dürüm
maydanoz köz çok acı biber
acılı şalgam
Ara
5 küçücük dilim Adana baklavası
Ara
İnce dilimlenmiş tahinli fındıklı kabak tatlısı bardağın içinde gezerken yedim
Ara
1 tane şırdan
15:00
1 Adana kebap dürüm
Bol salata
köz kapya biber
ayran
Spor
1 saat yürüdüm eve geçince ama çok güzeldi.
Boncuk2307 Purple58
ayyy ben de yemiyim diye gitmedim sırf festivale yaa adana'da mı yaşıyosun sennnPazar menüm
Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü
1 tane ciğer dürüm
acılı şalgam
Ara
Ara
Ara
1 tane şırdan
1 Adana kebap dürüm
Bol salata
köz kapya biber
ayran
Spor
Boncuk2307 Purple58
Sen Adana'da mıydın Başak? Hiç öyle kalmamış aklımda.ayyy ben de yemiyim diye gitmedim sırf festivale yaa adana'da mı yaşıyosun sennn
Evet aynen öyle canım. Günü erken kapattım en azından. Kendimi böyle avutuyorum ama hiç pişman değilimKaptisimmm nettin sen böyle ama napacan öyle bir festivale gitmişken yemeden olurmu beee afiyet olsun yaramasin
Aşkım cumartesi hiç bise yememissin resmen daha güzel menüler bekliyorum senden hafta içiiyi akşamlar kızlar
saatimin şarjı bitmiş iki gündür takmaya bile fırsatım olmadı o yüzden sporumu yazamıyorum, 2 günlük toplu menümü yazayım.
11.10 cumartesi
15.00 4 haşlanmış yumurta
17.00 1 kepçe mercimek çorba
12.10 pazar
11.00 3 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor, 1 dilim kepekli ekmek
15.00 2 salatalık, 2 yk süzme yoğurt, 1 büyük kutu ton balığı, 1 tatlı kaşığı susamlı salata sosu ile karışık salata
18.00 2-3 kaşık kadar tavuk pilav, fırında pişmiş karnabahar, 2 yk süzme yoğurt
hafta içi için de bütün hazırlığımı yaptım, bomba gibi bi dönüş bekliyorum kendimden
Purple58 Ellssa Boncuk2307
Korkmak ne kelime bugün regl oldum gerisini sen düşün bide kaptişimHello kizlar nasıl herkes? Yarın pazartesi tartisindan korkan var mıyanlız hissetmeyeyim diye soruyorum
Saçmalamaa cumartesiyi naptin yaaa öyle yaparakta kilo verilmiyo haa haberin olaiyi akşamlar kızlar
saatimin şarjı bitmiş iki gündür takmaya bile fırsatım olmadı o yüzden sporumu yazamıyorum, 2 günlük toplu menümü yazayım.
11.10 cumartesi
15.00 4 haşlanmış yumurta
17.00 1 kepçe mercimek çorba
12.10 pazar
11.00 3 haşlanmış yumurta, 1 kaşık lor, 1 dilim kepekli ekmek
15.00 2 salatalık, 2 yk süzme yoğurt, 1 büyük kutu ton balığı, 1 tatlı kaşığı susamlı salata sosu ile karışık salata
18.00 2-3 kaşık kadar tavuk pilav, fırında pişmiş karnabahar, 2 yk süzme yoğurt
hafta içi için de bütün hazırlığımı yaptım, bomba gibi bi dönüş bekliyorum kendimden
Purple58 Ellssa Boncuk2307
Hayır canım Adana'da yaşamıyorumayyy ben de yemiyim diye gitmedim sırf festivale yaa adana'da mı yaşıyosun sennn
Yalnz değilsin merak etmeHello kizlar nasıl herkes? Yarın pazartesi tartisindan korkan var mıyanlız hissetmeyeyim diye soruyorum
O neymiş canımKızlar ben yarın yoğurt kürüne başlıyorum benimle var mısınız
afiyet olsunPazar menüm
1 tane ciğer dürüm
acılı şalgam
Ara
Ara
Ara
1 tane şırdan
1 Adana kebap dürüm
Bol salata
köz kapya biber
ayran
Spor
Boncuk2307 Purple58
Yağ yakımını kolaylaştırıyormuş 10 kaşık yoğurt bır tatlı kaşığı pul biber yarım limon ben zerdeçalda katmayı planlıyorum saat 4 de tüketicem aslında yatmadan 2 saat önce dıyorlarda 4 ıyıdır yaO neymiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?