Bende hafta sonu hiç tartilmadim. Ama dikkatte edemedim. Hangimiz daha çok artı gelecez bakalim
Hello kizlar nasıl herkes? Yarın pazartesi tartisindan korkan var mıyanlız hissetmeyeyim diye soruyorum
Ay şırdan Adana kebap kabak tatlısiPazar menüm
Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü
12:00
1 tane ciğer dürüm
maydanoz köz çok acı biber
acılı şalgam
Ara
5 küçücük dilim Adana baklavası
Ara
İnce dilimlenmiş tahinli fındıklı kabak tatlısı bardağın içinde gezerken yedim
Ara
1 tane şırdan
15:00
1 Adana kebap dürüm
Bol salata
köz kapya biber
ayran
Spor
1 saat yürüdüm eve geçince ama çok güzeldi.
Boncuk2307 Purple58
Afiyet olsun canımBugun menum
Sabah 9 00
2 haşlanmış yumurta
2.kasik lor peyniri
1 dilim tb ekmeği
domates salatalık
2 catal airfryerda kızarmış patates
Ogle 13 30
3 kaşık haşlanmış yesil mercimekli yesil salata
Yogurt
Akşam 18 00
Firinda tavuk
Salata
Bi kaç tane jelibon yedim yaa canım çok tatlı istedi meğer regl olmuşum
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Yasminn83
adana değil canım hatay'dayım, adana'ya bi saat yaşadığım yerSen Adana'da mıydın Başak? Hiç öyle kalmamış aklımda.
Nasılsın bu arada? Japonjadan döndün mu yoksa daha gitmedin mi?
eşim hastaydı diye bişi yiyesim gelmediiii bi de kuafördeydim full keratin yaptırdım sırf boğazımdan bişi geçsin diye yedim bahaneyle ödem atarım dedimAşkım cumartesi hiç bise yememissin resmen daha güzel menüler bekliyorum senden hafta içi
Korkmak ne kelime bugün regl oldum gerisini sen düşün bide kaptişim
aşkım benim menüleri hiç gördün mü böyle normalde asla yapmammmm az yeme düşmanıyım açıklamam yukarıdaSaçmalamaa cumartesiyi naptin yaaa öyle yaparakta kilo verilmiyo haa haberin ola
He evde olmadiğın sürece öyle oluyor iyi bareeadana değil canım hatay'dayım, adana'ya bi saat yaşadığım yer
gittim geldimmm cidden kısa süreliğine o kadar yol hiç çekilmiyor. gittim uçaktan inmeden hasta oldum, sesim kısıldı bi de. tercümanlık yaptık olmayan sesleçok kibarsın çok teşekkür ederim sorduğun için
eşim hastaydı diye bişi yiyesim gelmediiii bi de kuafördeydim full keratin yaptırdım sırf boğazımdan bişi geçsin diye yedim bahaneyle ödem atarım dedimbugünden itibaren standart başak menüleri olcak
aşkım benim menüleri hiç gördün mü böyle normalde asla yapmammmm az yeme düşmanıyım açıklamam yukarıda
Akşam yemeği niyetine mi canım normalde yapıyoruz aradaYağ yakımını kolaylaştırıyormuş 10 kaşık yoğurt bır tatlı kaşığı pul biber yarım limon ben zerdeçalda katmayı planlıyorum saat 4 de tüketicem aslında yatmadan 2 saat önce dıyorlarda 4 ıyıdır ya
Way vay vayilk bildirimle açılışı yapim,
77.05
74.85
-2.20
haftasonu nerdeyse hiçbir şey yemediğim için büyük bir eksi gördüm, sürdürülebilir değil cuma bundan artıda gelme ihtimalim yüksek
Purple58 Ellssa Boncuk2307
Aynen canım ben öyle düşünüyorumAkşam yemeği niyetine mi canım normalde yapıyoruz aradaJou cum la birlikte
Way vay vaysadece alkış tebrikssss harikasın canım
EVett yatmadan önce daha iyi oluyor uyurken metabolizmayi daha iyi çalıştırırrAkşam yemeği niyetine mi canım normalde yapıyoruz aradaJou cum la birlikte
Way vay vaysadece alkış tebrikssss harikasın canım
Cuma eksiye geçersin canimGünaydın tartıda artı görmem üzdü
Cuma 82,70
Pazartesi 82,80
Gunaydin canimgünaydın herkese
Tebrikler cok iyi gitmiş Hoşgeldin canimilk bildirimle açılışı yapim,
77.05
74.85
-2.20
haftasonu nerdeyse hiçbir şey yemediğim için büyük bir eksi gördüm, sürdürülebilir değil cuma bundan artıda gelme ihtimalim yüksek
Purple58 Ellssa Boncuk2307
İnşallah canım inşallahCuma eksiye geçersin canim
Gunaydin canim
Tebrikler cok iyi gitmiş Hoşgeldin canim
Gunaydin canimGünaydın canlar
Afiyet olsunPazar menüm
Sabah 10 buçuk
Eki Görüntüle 3657620
Sonradan iştahım açıldı
12 bucuklarda
Bur avuç badem 3 ceviz, bir avuç çekirdek, maraş tarhanası ödem yapmada bir numara ama çok da seviyorum
Ara da , iki lokma kabak tatlısı, bir dilim elma
ikindi
Bir kase tarhana çorbası, bir adet içki köfte
Akşam, 7 de
iki yk sehriye pilavi,bir but haşlama
Gün boyu acıktım reglimden dolayı sanirim
Ellssa Boncuk2307 Yasminn83
Cumaya eksiyle geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?