Yasminn83 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 289 997 23 Dün 23:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellssa #436.461 Purple58 .!.: Ben de tam şimdi regl oldum yarın artı muhtemelen transfer hakkı senin kaptanım Yasminn83 Genişletmek için tıkla... Bende hafta sonu hiç tartilmadim. Ama dikkatte edemedim. Hangimiz daha çok artı gelecez bakalim FitFiliz .!.: Hello kizlar nasıl herkes? Yarın pazartesi tartisindan korkan var mı yanlız hissetmeyeyim diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: Dün 23:33
Purple58 .!.: Ben de tam şimdi regl oldum yarın artı muhtemelen transfer hakkı senin kaptanım Yasminn83 Genişletmek için tıkla... Bende hafta sonu hiç tartilmadim. Ama dikkatte edemedim. Hangimiz daha çok artı gelecez bakalim FitFiliz .!.: Hello kizlar nasıl herkes? Yarın pazartesi tartisindan korkan var mı yanlız hissetmeyeyim diye soruyorum Genişletmek için tıkla...
Yasminn83 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 289 997 23 Dün 23:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellssa #436.462 Ellssa .!.: Pazar menüm Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü 12:00 1 tane ciğer dürüm maydanoz köz çok acı biber acılı şalgam Ara 5 küçücük dilim Adana baklavası Ara İnce dilimlenmiş tahinli fındıklı kabak tatlısı bardağın içinde gezerken yedim Ara 1 tane şırdan 15:00 1 Adana kebap dürüm Bol salata köz kapya biber ayran Spor 1 saat yürüdüm eve geçince ama çok güzeldi. @Boncuk2307 @Purple58 Genişletmek için tıkla... Ay şırdan Adana kebap kabak tatlısi Bende Adanalıyim Adana yemekleri çok guzel ama uzagim Afiyet olsun canim
Ellssa .!.: Pazar menüm Adana lezzet festivalindeydik. Elimden geldiğince dikkat ettim ama siz görün menümü 12:00 1 tane ciğer dürüm maydanoz köz çok acı biber acılı şalgam Ara 5 küçücük dilim Adana baklavası Ara İnce dilimlenmiş tahinli fındıklı kabak tatlısı bardağın içinde gezerken yedim Ara 1 tane şırdan 15:00 1 Adana kebap dürüm Bol salata köz kapya biber ayran Spor 1 saat yürüdüm eve geçince ama çok güzeldi. @Boncuk2307 @Purple58 Genişletmek için tıkla... Ay şırdan Adana kebap kabak tatlısi Bende Adanalıyim Adana yemekleri çok guzel ama uzagim Afiyet olsun canim
Yasminn83 Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2024 289 997 23 Dün 23:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Ellssa #436.463 Purple58 .!.: Bugun menum Sabah 9 00 2 haşlanmış yumurta 2.kasik lor peyniri 1 dilim tb ekmeği domates salatalık 2 catal airfryerda kızarmış patates Ogle 13 30 3 kaşık haşlanmış yesil mercimekli yesil salata Yogurt Akşam 18 00 Firinda tavuk Salata Bi kaç tane jelibon yedim yaa canım çok tatlı istedi meğer regl olmuşum Su 3 lt Ellssa @Boncuk2307 Yasminn83 Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun canım
Purple58 .!.: Bugun menum Sabah 9 00 2 haşlanmış yumurta 2.kasik lor peyniri 1 dilim tb ekmeği domates salatalık 2 catal airfryerda kızarmış patates Ogle 13 30 3 kaşık haşlanmış yesil mercimekli yesil salata Yogurt Akşam 18 00 Firinda tavuk Salata Bi kaç tane jelibon yedim yaa canım çok tatlı istedi meğer regl olmuşum Su 3 lt Ellssa @Boncuk2307 Yasminn83 Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun canım