Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende insanın ve benim de nefsim var ve bazen kendimi tutamıyorum, umarım bugüne özel kalır sabah sabah çerez yedim gözümün önüne koymasam mi acaba
13 aralık cumaertesi
9 buçuk gibi
15 civarı çiğ fıstık 15 civarı çiğ fındık, bir bağdat hurma

Kahvaltım 12 de
Tavuk ciğer kavurma bir porsiyon, iki lokma peynir,bir dilim ekmek, yumurtalı ispanak yarim porsiyon, küçük kase brokoli,barbunya salatası,

Ara bir mandalina,yarim kara hurma,

Ikındı sade kahve,

Akşam yüzmeye gideceğim için ac olmalıydım
Yatmadan önce de Bir bardak kefir içerim
Havuza yürüyerek gideyim geldim umarım hasta olmam
Bir saat yüzme 300 puan, 7 bin adım
Boncuk2307 Ellssa

Menüler çok güzel afiyet şifa olsun kaptanim❤ zahterli pide ilk defa duydum

Afiyet şifa olsun cnm

Afiyet şifa olsun cnm

Afiyet şifa olsun cnm.
Sağol tatlım
Eline sağlık canım

Menümü yazayım

13.30
2 catal menemen
1dilim peynir
Marul

19.00
Tavuk göğsü 6,7 kaşık
Salata
2k pilav
2 mandalina

80 dk yürüyüş
Afiyet olsun güzellikler

Bende de ara ara oluyor,60 in altına inemedim mesela pes etmek uzereyim ama devam diyorum ,toto iyide bel kalinlasirsa kötü oluyor,birbirimize tüyo verelim nasıl yapalim
Doğru söylüyorsun belimde kalınlaştı evett chata dedim bana haftalık menü çıkar uyacağim inşaallahhh

Doğru söylüyorsun belimde kalınlaştı evett chata dedim bana haftalık menü çıkar uyacağim inşaallahhh
Çok güzel canm, 4 saat aralığına uysam belde incelme olacak , bende çoğu zaman arada sık sık atıştırma alışkanlığı var malesef bunu yenebilsem iyi olacak, bu şekil de karaciğer de sürekli calisinca belde kalınlaşma oluyormuş, uzun süreli ac kalmak lazım galiba

Bugünkü menüm sabah 11
İki dilim TB ekmeği
Sucuklu yumurta üç zeytin biraz peynir salatalık
Öğlen 16.00
Kahve
İki kare çikolata
Akşam 19.00
Yarım kase çorba
5-6 kaşık pilav
Biraz tavuklu beşamel soslu bişey dünden kalan
Şu 2.5 lt
Spor Leslie 2 mil
Ellssa Boncuk2307 tomrs
Aslında öğlen güzel yiyip akşama salata tarzı beslensem daha hızlı kilo verir gibiyim sizce?

Spora ek olarak 15 dk da bölgesel hareketler yaptim Boncuk2307 tomrs

Ben tadinca kendime engel olamıyorum maalesef en iyisi tadımlık da bakmim ben
Azimli olamıyorumm yaa cok fena şiştimmm tartilmayı unuttum ama totom.büyüdü nazara geldim
O şişkinlik bndede var ya bu aralarda gerginlik var bn gergin olunca doydugumu hiç anlamam mesela taaa ki midem ağrıyana kadar

Ay o bendede var geçen annem dedi sen ayakta çok yiyorsun diye bunu farkedince daha etmeye çalışacağım inşallah , aslında diyetisyen e gitmiştim bn devlete 3 ana 3 ara öğün vermişti buna uy metebolizma calismasi gerekiyor demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi bizi acaba?

Menü çok gibi gorunsede tek öğün beslenmissin ve Spor ve adım sayısı güzel bnce

13 Aralık cumartesi

17:00

Bikaç lokma tavukgöğsü
1 dilim karnabahar gratin
Domates salatası
Bikaç lokma yoğurtlu havuç

1,5 Lt su
2 kupa kahve
1 kupa apaform
1 kupa limonlu yeşilçay

Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…