Sende dikkat et kız yediğine kaçamak yapma da biran önce kilo ver işteKaptanlarda bizi çiğ çiğ yermenumu yazarken ter ateş falan basıyor
Ha anladım canım yakın sandım bide ağır olunca da olmazAraba ile gidecez canım 2 tane 10 ltlik bidon var bide damacana var onları elimizle getirmeyiz ben çeşme suyu içemiyorum kokuyo bide tadı da acı mecbur tatlı su doldurmaya cıkıuoruz
Aynen canımValla ben ne yiyorsam yazıyım zaten Boyle bir grupta iken kaçamak yapmak haksızlık gibi geliyor
Benim ara da illa olur olursa yazarım canım bir an önce vermek istiyorum da tansiyon kan şekeri falan var bende elim ayağım titriyorSende dikkat et kız yediğine kaçamak yapma da biran önce kilo ver işte
Pok bagirsagindanHahhah kokoreç neyden yapılıyor biliyon mu
Yemezsin artik
SenceYemezsin artik
Kuzum ozaman az ve sık yiyeceksin mecburBenim ara da illa olur olursa yazarım canım bir an önce vermek istiyorum da tansiyon kan şekeri falan var bende elim ayağım titriyor
Ablacim etiketleyebilir misin etiketlerden buluyor
NeydenSence
Colanın da neyden yapıldığını biliyorumama
Böcek kanından
Kendisini alintiladigim için etiket ihtiyacı hissetmemiştim ama haklısın düzelttim canım.Ablacim etiketleyebilir misin etiketlerden buluyor
Sorma kaptanım ömrümun en uzun trafigiydi sanırım karsiya geçtim haliyle köprü çilesi oldu sabah 2 saat akşam 2 saat bittim vallaNe kadar cok trafikde kalmissin 10 dakika fazla kalinca cok kaldim diyorum
Kolay gelsin
Istanbulda yaşamak zor trafigi bile dert gerçektenSorma kaptanım ömrümun en uzun trafigiydi sanırım karsiya geçtim haliyle köprü çilesi oldu sabah 2 saat akşam 2 saat bittim valla
Aynen kaptanım mümkün mertebe trafik saatlerinden uzak duruyorum ama bazen denk getiremiyorsun işteIstanbulda yaşamak zor trafigi bile dert gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?